- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.301
Yok canım görünmüyor songulle sen bilgilendir bizi kimler var bakiimKızlar hala gorunmuyomu asagıda kımler oldugu
Topıge gıren kendını yalnız hıssedıyo bısey yazası gelmıyo sankı cok can sıkıcı bu durum
Aa evet buyuyomus tıklayınca cok guzel daha net gordum sımdı:)Sağol canim. Fotolar uzerine tiklayinca buyumuyor mu canım. Evet renklere gore atılıyor ama berra onu hic anlamiyor. Kafasina gore takiliyo kuzum:)
Evet Canim komşular geldi var gibi kafa dengi bakalım anlasabilecekmiyiz o gün iyi muhabbet ettik elifte üç ya küçük bi kızı varWavs gıttınız cnm yenı evınıze??
Nuray sende gecen misafirlerim gelecek demistin komsularmiydi? Nasil varmi gelip gidebilecegin bir arkadas??
Ay ben de bi senle ben variz saniyordum ses versenize kizlarrAsagıdakıler
Ne guzel cnm ıns devam eder muhabbetınız..Evet Canim komşular geldi var gibi kafa dengi bakalım anlasabilecekmiyiz o gün iyi muhabbet ettik elifte üç ya küçük bi kızı var
çok üzüldüm domateslerin bozulmasına canim ya az da değil kaç kavanoz bozulacagi varmış sıkma canini
Evet canim erken sanırım daha iki yasindan sonra daha kolay öğrenirler dıye düşünüyorumKatreinur maşallah sana çok güzel şeyler yapmışsın Berra da zamanla anlayacak ve ayırt edecek ins daha küçükler farklı renklerde takma cubuklarimiz var bizimde ben renklerini söyleyerek çıkarıyorum aynı renkte n iki tane var hadi kızım aynısını ver takayim diyorum hangisi yakinsa onu veriyor daha anlamiyorlar
Herseyin guzel gecmesine sevindim canim tabi kapida kalmissiniz orasi ayri neyse sende onlari gormemis oldun kp.iyiymis zaten.cantani gule gule kullan bakalim ee sen ne aldin kendine soylemedin.Cok sagolsun kizlar hemen ozet geceyim
oncelikle kp bib kan idrar temiz cikti iyiymis ki bugub denize gitmusler ama burunlarindan getirmis etmediguni birakmqmus
neyse bize gelelim guzel bir yere kahvaltiyq gittik klasik d.gubu konusmasi:)
Cok guzel gecti hediyemi verei guzel siyah bir canta almis ihtiyacimdi zaten (malum evde olsada hep ihtiyactir )
neyse icim rahat etmedi ordan babayi ziyarete gidelim dedim aklima bile gelmedi denize gitcekleri tabi giitik kapi duvar ordan annemin mrzarliga gittik
sonra bende kendi kendimed.gunu hediyesi aldim karti kapip:)
Gun olece bitti rabbik bir daha ki yilda boyoe guzel saglikli birbyasa girmemi nasio eder insalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?