2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sağol canim. Fotolar uzerine tiklayinca buyumuyor mu canım. Evet renklere gore atılıyor ama berra onu hic anlamiyor. Kafasina gore takiliyo kuzum:)
Aa evet buyuyomus tıklayınca cok guzel daha net gordum sımdı:)
Renklı kagıt almıstım bende bı deneyeyım ıns
Asagıdakıler

Eklentiler

• image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45
Wavs gıttınız cnm yenı evınıze??

Nuray sende gecen misafirlerim gelecek demistin komsularmiydi? Nasil varmi gelip gidebilecegin bir arkadas??
Evet Canim komşular geldi var gibi kafa dengi bakalım anlasabilecekmiyiz o gün iyi muhabbet ettik elifte üç ya küçük bi kızı var
çok üzüldüm domateslerin bozulmasına canim ya az da değil kaç kavanoz bozulacagi varmış sıkma canini

Katreinur maşallah sana çok güzel şeyler yapmışsın Berra da zamanla anlayacak ve ayırt edecek ins daha küçükler farklı renklerde takma cubuklarimiz var bizimde ben renklerini söyleyerek çıkarıyorum aynı renkte n iki tane var hadi kızım aynısını ver takayim diyorum hangisi yakinsa onu veriyor daha anlamiyorlar

Ne guzel cnm ıns devam eder muhabbetınız..
Ay ben bı tane falandır dıye dusundukce bez cantaya koymustum cıktıkca cıktı sınır oldum ama elden ne gelır

Evet canim erken sanırım daha iki yasindan sonra daha kolay öğrenirler dıye düşünüyorum

Gittiniz heralde kizlar. Benin kizim bugun buyume hormonunu yakaladi teyzeleri:) cok erken uyanmaz inşallah. Ben de gidip yatayim her ihtimale karşı. Hayırlı geceler herkese

Bız faalıyete daldık:)
Katreinur sagol cnm bizim kizlara bi degisik geldiki sorma ama beyzadan nidaya sira gelmiyoki:)
O kresteyken daha iyi oynar herhalde:)
Iki tane kutu car boyle ama dikkat cekmedi bu kadar icine attiklari kagitlari yapistirmaya yetisemedim ben ben diyolar:)) bunun giometrık sekıllılerınıde yapsak ıyı olur

Eklentiler

• image.webp
    187,1 KB · Görüntüleme: 45
Iste bunu da bız yaptık:) cok hoslarına gıttı gercekten:) nıdaya yanlıs yere atarken bı kac kez tekrar ettım mesela kırmızıyı sarıya atıyo kırmızı kırmızı dıyorum kırmızıya atıyo:))
Berra yakalasın hormonu buyusun bakalım devamı gelsın hep
Bızımkıler gecıktı bugun sımdı yatıyolar:)
Herkese ıyı geceler...

Meehaba kizlar yogun bir gundu bugun benim icin aksam ustu lise arkadasim aradi yarinicin olan yapalim dedi esimin plani oldygu icin bu aksak kabuk ettim sagolsunlar pastalarini almis gelmislee
aras kapida cocuklari gorunce mutkuluk cogliklaro atti onlarla hep oynadi zaten yasiti gorunce artik arasi taniyamiyorum koca coxuk gibi davramiyor
neyse onlar varken eltim aradi yarin denize gidelim diyorux ne deesiniz dedi wsime ulasamamislar bende esime demeden birsey diyekem dedim oda aramis yarin icin planlarm var songulun dmgunu dems ole kapandi
sonra az evvel hbr geldiki kp rahatsizlammis ambulansla hastaneye kaldirmislar pek sevmem ama yinede uxuldum tansiyon ve atesyukselmesi olmus
Kizlar hatirlarsiniz belki geven yilki dogumgunimde annecegizimin disi sismiati cok kotu olmustu bizdeydi hayir olsun simdidebaba hasta hayir olsun diyorim

Songul dogum gunun kutlu olsun arkadasım nıce senelere esınle kızınla oglunla ıns...
Kp gecmıs olsun ıns onemlı bısey degıldır...
Ayrıca eltınlerede ıyı denk gelmıs yıne:) esınde ıyı soylemıs artık cıkıp bı zahmet gelırler belkı dogum gununu kutlamaya...
(Baska bı gun tabı)
Bugunkı surprızlerıde yazarsın artık

Son düzenleme:
Bızde bu hafta sonundan hıcbısey anlamadık esım bugunde calısıyo erken gelıcem dedı bakalım..
Bugun havada guzel carsılarda acıkmıs olmazsa bız kızlarla cıkarız cesaret edebılırsem:)

Songül canim benim dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu nice yillara canim.

Gel de anlat neler uaptiniz bugun

Beni canim senin yaptığın kutu daha güzel olmus:) maşallah akilli bidiklar kavramislar olayi hemen

Cok sagolsun kizlar hemen ozet geceyim
oncelikle kp bib kan idrar temiz cikti iyiymis ki bugub denize gitmusler ama burunlarindan getirmis etmediguni birakmqmus

neyse bize gelelim guzel bir yere kahvaltiyq gittik klasik d.gubu konusmasi:)
Cok guzel gecti hediyemi verei guzel siyah bir canta almis ihtiyacimdi zaten (malum evde olsada hep ihtiyactir )
neyse icim rahat etmedi ordan babayi ziyarete gidelim dedim aklima bile gelmedi denize gitcekleri tabi giitik kapi duvar ordan annemin mrzarliga gittik
sonra bende kendi kendimed.gunu hediyesi aldim karti kapip:)
Gun olece bitti rabbik bir daha ki yilda boyoe guzel saglikli birbyasa girmemi nasio eder insalla

Songulcum d.gunun kutlu olsun canim ins.gununuz guzel gecmistir.k.p.icinde uzuldum gecmis olsun Allah sifa versin d.gunune denk gelmeside ne sans.

Benicim emeklerin bosa gitmis canim ama nasip degilmis demekki her serde vardir bi hayir diyelim.

Katreinur eline saglik canim resimleri bende kaydedicem bakalim erene ilk kutuyu yapayim napicak ama daha renkleri anlamaz oda yapa yapa ayirt etmeyide ogrenirler nasilsa.

Herseyin guzel gecmesine sevindim canim tabi kapida kalmissiniz orasi ayri neyse sende onlari gormemis oldun kp.iyiymis zaten.cantani gule gule kullan bakalim ee sen ne aldin kendine soylemedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…