2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herseyin guzel gecmesine sevindim canim tabi kapida kalmissiniz orasi ayri neyse sende onlari gormemis oldun kp.iyiymis zaten.cantani gule gule kullan bakalim ee sen ne aldin kendine soylemedin.
He zate cukarken dedik yoklarsada anneme mezarliga gideris diye konustk
Yarun yine gideria ama babaya gecmis olsina
edim gece hastanedeydi ama ben gormedim
ben iki tunik bir yelek aldim ihtiyacimdi zaten aradan cikti

Aaa bu smileleri ben kullanmadim ki

Sagolasin cnm arkadasim

Ah beni nr uzuldum canim az da dgol 7 tanben birkes yaptim baya zamn once aras yoktu kapagni ratgele kapattim ablammole mi yaptim boylemi kac soru sordi benimkiler tesaduf birsey olmamis

ama ben bekarken anneminkiler dolapta bir patlafilar sanarsin ki bomba mutfaga bir girdik dolap iclerimden domatedler akiyor

Songulum dogumgunun kutlu olsun canim nice senelere ailenle sevdiklrrnle insallah
Biz dun beypazarina geldik yerlesmeye calisiyorum ama daha coook isim var annem babam da var sagolsunlar geldler bizle
Sizleri takip etmeye calisyorum ama yazamyorum herzaman enyakun zamanda sohbetinize katilicam insallah ozledim sohbet etmeyi yahu sizleti seviuorum kizlar

Sagol cnm brnum
Nr guzel ailenle bir aradasin ne guzel cnm biz burdayiz yazarsin yine ufajlik nasil mutlumu

Bi alinti yapamadim ya ne gicik.
Masallah aras pasaya iyi uyumus erende bi uyudumu cok uyuyo yaa bugun 3saat olunca ben uyandirdim disari cikalim diye yoksa 4saat yada daha fazla uyudugu gunleri bilirim aras kacta uyandi en son gec uyandiysa gec uyur mahakkak.aldijlarinida gule gule giy canim.

Wawscim yeni evinize tasinmissiniz Allah huzurla oturmayi nasip etsin canim annenlerde yardim icin gelmislerdir sanirim iyi olmus daha kolay alisirsiniz hem iyi olur.

Sayende cnm yaptık bıseyler:)
Beyzayı yatırdım ama nıda yatmadı beraber oturuyoduk sımdı gıttı kutuyu getırdı ben ben dıyo:)) hadı oynıyalım dedım masallah kısa surede kavradı mudahale etmedende atıyo kutulara:) bazen sasırıyo tabı bazende onay beklıyo elını yanlıs yere goturuyo hayır deyınce dogru olana atıyo pıs pıs guluyo bıde eglenıyo benle:))

Canim saat 8 e geliuordu bakalim kacta uyicak
Erenle aras ohle uykusunu seviuor anlasilan masala duyelim

Guzel gecmıs gununuz sevındım hedıyelerınıde gule gule kullan cnm

Canim nasol yaptin detayli anlaysbilirmisin

Evet cnm yaa uzuldum ama yapacak bısey yok
Sende dene cnm kutuyu bızımkıler cok eglendı hazırlar var sekıller atılıyo kutuya onun yuzune bakmıyolar:))

Sagol canim insallah evet canim yardima geldiler malum cocukla zor oluyo yerlesmek

Canim nasol yaptin detayli anlaysbilirmisin
Kapagı acılan herhangı bı kutunun ustune renklı kagıtları yapıstırdım once sonra ustunu kalemle cızıp kestıgım yerlerı belırledım bıcakla dıkkatlıce kestım:))
Icıne attıgımız kagıtlarıda once bos zarfları dıkdortgen kestım onun ustunu renklı kagıtle kapladım kagıt yapıstırıcısıyla cok kolay yapıstı hemen:)) kısa surede yapılıyor deneyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…