- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.321
He zate cukarken dedik yoklarsada anneme mezarliga gideris diye konustkHerseyin guzel gecmesine sevindim canim tabi kapida kalmissiniz orasi ayri neyse sende onlari gormemis oldun kp.iyiymis zaten.cantani gule gule kullan bakalim ee sen ne aldin kendine soylemedin.
Aaa bu smileleri ben kullanmadim kiCok sagolsun kizlar hemen ozet geceyim
oncelikle kp bib kan idrar temiz cikti iyiymis ki bugub denize gitmusler ama burunlarindan getirmis etmediguni birakmqmus
neyse bize gelelim guzel bir yere kahvaltiyq gittik klasik d.gubu konusmasi:)
Cok guzel gecti hediyemi verei guzel siyah bir canta almis ihtiyacimdi zaten (malum evde olsada hep ihtiyactir )
neyse icim rahat etmedi ordan babayi ziyarete gidelim dedim aklima bile gelmedi denize gitcekleri tabi giitik kapi duvar ordan annemin mrzarliga gittik
sonra bende kendi kendimed.gunu hediyesi aldim karti kapip:)
Gun olece bitti rabbik bir daha ki yilda boyoe guzel saglikli birbyasa girmemi nasio eder insalla
Sagolasin cnm arkadasimSongulcum d.gunun kutlu olsun canim ins.gununuz guzel gecmistir.k.p.icinde uzuldum gecmis olsun Allah sifa versin d.gunune denk gelmeside ne sans.
Benicim emeklerin bosa gitmis canim ama nasip degilmis demekki her serde vardir bi hayir diyelim.
Katreinur eline saglik canim resimleri bende kaydedicem bakalim erene ilk kutuyu yapayim napicak ama daha renkleri anlamaz oda yapa yapa ayirt etmeyide ogrenirler nasilsa.
Sagol cnm brnumSongulum dogumgunun kutlu olsun canim nice senelere ailenle sevdiklrrnle insallah
Biz dun beypazarina geldik yerlesmeye calisiyorum ama daha coook isim var annem babam da var sagolsunlar geldler bizle
Sizleri takip etmeye calisyorum ama yazamyorum herzaman enyakun zamanda sohbetinize katilicam insallah ozledim sohbet etmeyi yahu sizleti seviuorum kizlar
Sayende cnm yaptık bıseyler:)Songül canim benim dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu nice yillara canim.
Gel de anlat neler uaptiniz bugun
Beni canim senin yaptığın kutu daha güzel olmus:) maşallah akilli bidiklar kavramislar olayi hemen
Canim saat 8 e geliuordu bakalim kacta uyicakBi alinti yapamadim ya ne gicik.
Masallah aras pasaya iyi uyumus erende bi uyudumu cok uyuyo yaa bugun 3saat olunca ben uyandirdim disari cikalim diye yoksa 4saat yada daha fazla uyudugu gunleri bilirim aras kacta uyandi en son gec uyandiysa gec uyur mahakkak.aldijlarinida gule gule giy canim.
Wawscim yeni evinize tasinmissiniz Allah huzurla oturmayi nasip etsin canim annenlerde yardim icin gelmislerdir sanirim iyi olmus daha kolay alisirsiniz hem iyi olur.
Guzel gecmıs gununuz sevındım hedıyelerınıde gule gule kullan cnmCok sagolsun kizlar hemen ozet geceyim
oncelikle kp bib kan idrar temiz cikti iyiymis ki bugub denize gitmusler ama burunlarindan getirmis etmediguni birakmqmus
neyse bize gelelim guzel bir yere kahvaltiyq gittik klasik d.gubu konusmasi:)
Cok guzel gecti hediyemi verei guzel siyah bir canta almis ihtiyacimdi zaten (malum evde olsada hep ihtiyactir )
neyse icim rahat etmedi ordan babayi ziyarete gidelim dedim aklima bile gelmedi denize gitcekleri tabi giitik kapi duvar ordan annemin mrzarliga gittik
sonra bende kendi kendimed.gunu hediyesi aldim karti kapip:)
Gun olece bitti rabbik bir daha ki yilda boyoe guzel saglikli birbyasa girmemi nasio eder insalla
Canim nasol yaptin detayli anlaysbilirmisinSayende cnm yaptık bıseyler:)
Beyzayı yatırdım ama nıda yatmadı beraber oturuyoduk sımdı gıttı kutuyu getırdı ben ben dıyo:)) hadı oynıyalım dedım masallah kısa surede kavradı mudahale etmedende atıyo kutulara:) bazen sasırıyo tabı bazende onay beklıyo elını yanlıs yere goturuyo hayır deyınce dogru olana atıyo pıs pıs guluyo bıde eglenıyo benle:))
Evet cnm yaa uzuldum ama yapacak bısey yokSongulcum d.gunun kutlu olsun canim ins.gununuz guzel gecmistir.k.p.icinde uzuldum gecmis olsun Allah sifa versin d.gunune denk gelmeside ne sans.
Benicim emeklerin bosa gitmis canim ama nasip degilmis demekki her serde vardir bi hayir diyelim.
Katreinur eline saglik canim resimleri bende kaydedicem bakalim erene ilk kutuyu yapayim napicak ama daha renkleri anlamaz oda yapa yapa ayirt etmeyide ogrenirler nasilsa.
Sagol cnm brnum
Nr guzel ailenle bir aradasin ne guzel cnm biz burdayiz yazarsin yine ufajlik nasil mutlumu
Sagol cnm benimGuzel gecmıs gununuz sevındım hedıyelerınıde gule gule kullan cnm
Gecmis olsun nesi var cnm hava degisimimikiAlp tugra biraz rahatsiz canim surup verdim uyudu mizmizdi bugun ama yinede kosturup duruyo evin icinde hali yokya cok keyifli onun icin
Bi alinti yapamadim ya ne gicik.
Masallah aras pasaya iyi uyumus erende bi uyudumu cok uyuyo yaa bugun 3saat olunca ben uyandirdim disari cikalim diye yoksa 4saat yada daha fazla uyudugu gunleri bilirim aras kacta uyandi en son gec uyandiysa gec uyur mahakkak.aldijlarinida gule gule giy canim.
Wawscim yeni evinize tasinmissiniz Allah huzurla oturmayi nasip etsin canim annenlerde yardim icin gelmislerdir sanirim iyi olmus daha kolay alisirsiniz hem iyi olur.
Kapagı acılan herhangı bı kutunun ustune renklı kagıtları yapıstırdım once sonra ustunu kalemle cızıp kestıgım yerlerı belırledım bıcakla dıkkatlıce kestım:))Canim nasol yaptin detayli anlaysbilirmisin
Gecmis olsun nesi var cnm hava degisimimiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?