2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay ilk firsatta yapmak istedim bak aras ta bu tarz swylere cok merakli
nasil aynu renklere atiyornu

Sagol cnm benim
Ne sorucam nida beyzayi kiskaniuormi
su an bizimkiler karpuz yoyor aras defalatca degsti yarenlw olan karpizunu yarenin herseyikde gozu kaliyor
Nıdanın hıc oyle sorunu yok bazen beyzenın aldıgı bıseyı elınden almak dısında ama beyzada daha cok gozlemlıyorum bu ara nıdanın ustunde ne gorse bu daha guzelmıs bana da alsaydın anne dıyo, aksam banyo yaptırdım nıdanın pıjaması daha guzel benımkınden dıye aglamaya basladı kısa surdu ama bu aralar boyle bı durumlar var bızde yemek yada sut ıcerkende hep bırıncı olmayı ıster kazayla nıda bıtırmısse once baslıyo mızmızlıga:))

Sizde durumlar tamtwesi desene ablanixin hafif krizleri var sanki
Bizim aras kiskqniyor cokta seviyor ablasini aslinda
ALLAHTAN yareb gibi ablasi var cok saburli

Songül Güle güle kullan canim hediyelerini

Wavss geçmiş olsun canım hemen atlatir paşa inşallah. Sana da kolay gelsin canim. Rabbim annemize babamiza saglikli uzun ömür versin herseyimize koşuyorlar di mi

Burdur da deprem olmuş kizlar yakıninda oturanimiz yok sanırım hisseden olmadı

Kızlar berra bu gun iki uyku yapti erken kalktigi için akşam 8 gibi uyandi uyumaz diye düşünüyordum ama cok şükür zor da olsa uyudu su an

Sizde durumlar tamtwesi desene ablanixin hafif krizleri var sanki
Bizim aras kiskqniyor cokta seviyor ablasini aslinda
ALLAHTAN yareb gibi ablasi var cok saburli
Evet cnm ablada var bıraz ama bır o kadar da sevıyo bunlar olan seyler gecer ıns
Yaren ablaya masallah anlayısından dolayı

Masallah dıyım atıyo bazen sasırsada:))
Mesela elıne hepsını alıyo mavıyı mavıye atıyo elınden dıger mavıyı bulup onuda arkasından:)
Ay maşallah canim ya berra hic anlamıyor daha o yuzden yapasim gelmiyor. Internetten buldugum yapmayi düşündüğüm baska etkinlikler de var renklerle ilgili onlarin da fotosunu koyayim istersen

Ay maşallah canim ya berra hic anlamıyor daha o yuzden yapasim gelmiyor. Internetten buldugum yapmayi düşündüğüm baska etkinlikler de var renklerle ilgili onlarin da fotosunu koyayim istersen
Sen paylas bızle cnm yapabıldıgımızı yaparız
Berra cabuk sıkılıyo sanırım
Bızım ablamız oldugundan ıkısı daha cok ılgılerını cektı beyza yapmak ıstedıkce nıda heveslendı:))
Kardes lazım sıze:)))

Sagol cnm
Bu arada gecmus olsun sen hissetmedin mi

Yok canim ilgisini cekiyor kartları atiyor ama renkleri bilmiyor.

Eklentiler

• tapatalk_1406924322115.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
  • tapatalk_1406632511140.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
  • tapatalk_1401818986558.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…