- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.361
Bence de tam otureu bak:)Katreınur acabılır mesela bos bır vaktınde
Gecmis olsum arladasina canim rabbim betwrimden korusunYok canim biz uzagiz da bi arkadas watsap grubundan sormuş hissetiniz mi diye ben de telaslandim afyonda mi oldu yoksa diye o da burdurmus 5.1 şiddetinde insallah ölüm yaralanma falan yoktur
Cnm gule gule oturun ınsBuraya gelmedende biraz rahatszdi canim usuttu sanirim kisin hic hasta olmadi ama yazin acisini cikardi
Canim arkadasim cok cok tesekkur edeeomsongülcüm bugün giremedim nete.eceyi uyutup saat 12 olmadan doğum gününü kutlalayyım dedim.iyi ki doğdun ve iyi ki sanal ortamda da olsa seni tanıdım canım arkadaşım.çocukların eşin ve tüm sevdiklerinle nice yıllara
Hadı hayırlı olsunKizlar ben konuyu actim ama bu seferde resim yukleyemiyorum iyi mi hata veriyor önceden de böyle oluyordu dun yapinca sevinmistim. Sonra tekrar deneyeyim artik sizin yaptiklarinizi da bekliyorum ama
Kece olmasi şart degil bence canim kutuya kullandigin kağıtları kullanabilirsin.Hadı hayırlı olsun
Ben mandallı olanıda begendım ama keceyı nerdn bulurum bılmıyorum
Evet canım farkettim ben de oluyo böyle seyler bazen işte:) sana da iyi geceler canımAy tabı olur aslında tesekkurler cnm benım tahta mandal bulmam lazım bıyerlerden:))
Bana ıyı geceler arkadaslar yarın sabah erken kalkmak varsongul aras ayaktamı ?? Nıdayı yatırdım ama konusup duruyo yatakta:)) sıze ıyı sohbetler
Bu msjı hamaratlara yazmısım az once
Bende dıyorum asagıda bır ben kalmısım herkes ne cabuk gıtmısBaktım yanlıs topıkteyım
Sende yattin mi canimmmEvet canım farkettim ben de oluyo böyle seyler bazen işte:) sana da iyi geceler canım
Ypruldu yoruldu telde yoruldu hadi yat cnm iyi gecelerBen de yatayim kızlar. Foto yuklemeye Uğraşıyorum deminden beri olmuyo anlamadim gitti ayni fotoyu dun yukledim bugün boyutundan dolayi hata oluştu diyor. Yarın deneyeyim bakalım bi de. Iyi geceler herkese
Becerirsin canim sen daha iyisini yaparsin hatta. Cok kolay becerilmeyecek seyler degil de iste biraz ugrastiriyor. Ay bak simdi aklima geldi ben bugün patates kafa yapiyordum yarim kaldi bitirip oyle yatayim bari sabah süpriz olsun kızımaAyakta canim benim baksna bur varim bir yokum opucuk yagmuru vardi yine az evvel:)
Oyi geceler benicum
katrinur yaotiklarin cok guael ya ben berebilimiyim ki
Tel de yoruluyo benim elim kolumda valla. Sizde de oluyor mu bu elim cok agriyor son zamanlarda bütün gün düşmüyor elimden telefon yaa sinir oluyorum bagimli gibi oldumYpruldu yoruldu telde yoruldu hadi yat cnm iyi geceler
Yok cnm heniz agirma asamasina gelmwdim ama valla whashap birde burasi ilk firsatta baktigim yerler Allahtan ikisi var baska sosyal oaylasim siteleride olsa yandilTel de yoruluyo benim elim kolumda valla. Sizde de oluyor mu bu elim cok agriyor son zamanlarda bütün gün düşmüyor elimden telefon yaa sinir oluyorum bagimli gibi oldum
Ay bende foto isterimBecerirsin canim sen daha iyisini yaparsin hatta. Cok kolay becerilmeyecek seyler degil de iste biraz ugrastiriyor. Ay bak simdi aklima geldi ben bugün patates kafa yapiyordum yarim kaldi bitirip oyle yatayim bari sabah süpriz olsun kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?