2012 kasım bebekleri büyüyor..

songülcüm bugün giremedim nete.eceyi uyutup saat 12 olmadan doğum gününü kutlalayyım dedim.iyi ki doğdun ve iyi ki sanal ortamda da olsa seni tanıdım canım arkadaşım.çocukların eşin ve tüm sevdiklerinle nice yıllara

Kizlar ben konuyu actim ama bu seferde resim yukleyemiyorum iyi mi hata veriyor önceden de böyle oluyordu dun yapinca sevinmistim. Sonra tekrar deneyeyim artik sizin yaptiklarinizi da bekliyorum ama

Canim arkadasim cok cok tesekkur edeeom
Sizlerde iyki varsiniz iyiki yanidim seni

Kizlar ben konuyu actim ama bu seferde resim yukleyemiyorum iyi mi hata veriyor önceden de böyle oluyordu dun yapinca sevinmistim. Sonra tekrar deneyeyim artik sizin yaptiklarinizi da bekliyorum ama
Hadı hayırlı olsun
Ben mandallı olanıda begendım ama keceyı nerdn bulurum bılmıyorum

Ay tabı olur aslında tesekkurler cnm benım tahta mandal bulmam lazım bıyerlerden:))
Bana ıyı geceler arkadaslar yarın sabah erken kalkmak var songul aras ayaktamı ?? Nıdayı yatırdım ama konusup duruyo yatakta:)) sıze ıyı sohbetler

Bu msjı hamaratlara yazmısım az once
Bende dıyorum asagıda bır ben kalmısım herkes ne cabuk gıtmıs Baktım yanlıs topıkteyım

Evet canım farkettim ben de oluyo böyle seyler bazen işte:) sana da iyi geceler canım

Ayakta canim benim baksna bur varim bir yokum opucuk yagmuru vardi yine az evvel:)
Oyi geceler benicum
katrinur yaotiklarin cok guael ya ben berebilimiyim ki

Ben de yatayim kızlar. Foto yuklemeye Uğraşıyorum deminden beri olmuyo anlamadim gitti ayni fotoyu dun yukledim bugün boyutundan dolayi hata oluştu diyor. Yarın deneyeyim bakalım bi de. Iyi geceler herkese

Ayakta canim benim baksna bur varim bir yokum opucuk yagmuru vardi yine az evvel:)
Oyi geceler benicum
katrinur yaotiklarin cok guael ya ben berebilimiyim ki
Becerirsin canim sen daha iyisini yaparsin hatta. Cok kolay becerilmeyecek seyler degil de iste biraz ugrastiriyor. Ay bak simdi aklima geldi ben bugün patates kafa yapiyordum yarim kaldi bitirip oyle yatayim bari sabah süpriz olsun kızıma

Tel de yoruluyo benim elim kolumda valla. Sizde de oluyor mu bu elim cok agriyor son zamanlarda bütün gün düşmüyor elimden telefon yaa sinir oluyorum bagimli gibi oldum
Yok cnm heniz agirma asamasina gelmwdim ama valla whashap birde burasi ilk firsatta baktigim yerler Allahtan ikisi var baska sosyal oaylasim siteleride olsa yandil

Ay bende foto isterim
Bizde arasa ot kafa aldik cok heyecanla basliuor gune

güaydın kızlar yorgun savaşçı betül geldi aranıza ay hafta sonu çok yoruldum temizlik temizlilk çamaşır bitmedi gitti daha bir tooon ütüm var ne ara yapıcam belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…