2012 kasım bebekleri büyüyor..

songülüm beni afeet afeet tekrar doğum günün kutlu olsun cnm
nil biraz huysuzdu dediğim gibi tamamen aklımdan çıkmış arkadaşım seni çok seviorummm:
katreynurum seni tebrik ediorum cnm link istiorum topiğin adıne
bide foto paylaşacak arkadaşlardan biricam var
foto paylaşırken nasıl yaptığınızıda yazarsanız çok sevinirim...kızlar biliyosunuz..
bu arada katreynurum patatez kafayı nasıl yaptın ondanda bilgi istiorum fotoyla birlikte
benicim sana nazar deydi cnm bence:
bu arada senide teprik ediorum
bendede malesef böyle kabiliyetler yok
ay katreynurumj sen bu işi ticarete döksende şu etkinliklerden yapsan sattsan diorum cnm ilk müşterinde ben olsam...
wavsum çok sevindim cnm annnen ve babanın yanında olmasına..
bu arada alpçiğede geçmiş olsun:
betülüm ay benimde derin bi temizlik yapmam lazımyaaa:
yaseminim burdayım güne yoğun başladım tatlım..
kızlar herkese günaydınnnnnn:ü

günaydın kızlar ne çok geçmiş birikmiş öyle

wavvs taşınmış,nurayım inşallah kafana göre komşu bulursun,beni ben de çok üzülğrdğm emeğime, katreinu ne güzel oyuncaklar yapmışsın

songülüm cnm haftasonu çok yoğundum kusura bakma arayamadım nice sağlıklı,huzurlu ve musmutlu yıllara.iyi ki varsın cnm arkadaşım.

betülüm ben de senin gibiyim.

kızlar haftasonu,temizlik,ütü,çamaşır,bulaşık,yemek derken nasıl geçti anlamadım.bu sabah eşim ağrıya yola çıktı ben de buraya geldim.haftasonum iş dışında çok güzel geçti.eşimle bol bol film seyrettik.başbaşa vakit geçirdik.cumartesi annesi çağırdı çiğköfte yaptık teyzenler kuzenlerin burda diye.eşimde bana sordu.ben istemedim.zaten bugün ayrılacağımız için baş başa kalmak istedim.defne de çok mutluydu.

herkese günaydın kızlar ne geçmiş olmuş yahu bitiremedim. maşallah. songülüm doğum günün tekrardan kutlu olsunnice yıllara. beni katre maşallah kızlar pek hamaratsınız. çocuklarınız çok şanslı. beni senin domateslere ne oldu tatlım anlayamadım.hepsi mi gtii yazık olmuş.
fatma cnm çocuk belli eder kendini zaten çiş konusunda . o zaman başlamak zamanını geçirmemk doğru olan bence. nurayım elifim nasıl tatlım sende durumlar nasıl. wavs hayırlı olsun cnm tez vakitte yerleşirsin inş. funda en güzelini yapmışsın cnm eşinle başabaşa vakit geçirmişsiniz ne güzel. ayrılık başlamış sizde de ne zormuş yahu.betülüm sen nasılsın tatlım erdemim de ne var ne yok durumlar nedir. ilaca devam mı. güldenim nilimin neyi vardı ki. bizde de var huysuzluk ama köpek dişimizin biri çıktı. ikisi atakta bide baba gitti gelmio diye dolanıo ondan oldu sanırım pufffffff

günaydın tatlım
nil neden huysuzdu?

yeni dişiniz hayırlı olsun cnm

kızlar biz haftasonu bebek görmeye gittik. tabi biz gidene kadar bebek 4 aylık olmuş:) bal böcüğüm oyuncak sandı sanırım bebek kucal al deyip durdu verdiler kucağına az kalsın parmağı gözüne sokuodu neyse ki kurtardık:) gittiğimiz ev bahçeliydi zeynebi uyuttum herkes bahçede ya duymazsan diye düşünürken imdada songülüm yetişti baby monitoru indirdim tele. çok işimi gördü kuzumm uyanınca hemen haberdar oldum. teşekkürler songülüm ii ki varsınnn

Günaydın kızlar

Güldenim link bu canim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eriyle-yaptığımız-eğitici-aktiviteler.748275/

Ama sizin de paylasimlarinizi bekliyorum yalniz birakmayin beni:) dedigin gibi anlatalim insallah canim. Ama inan ticarete dokulecek seyler degil uyduruk kutulardan vs. yapilmis seyler. Öyle olsa evde bos bos oturuyorum yapabilirdim yani ticaretini:) hem sen iste yeter ki ben yapar gönderirim sana şekerim.

Yasemin funda betül size de gunaydin kizlar nasılsınız

hiçte uyduruk değil kendine haksızlık ediosun. bence de resimlerin yanına uzun uzun ayrıntı istiyoruz herkez sizin kadar becerikli değil yahu:)

hiçte uyduruk değil kendine haksızlık ediosun. bence de resimlerin yanına uzun uzun ayrıntı istiyoruz herkez sizin kadar becerikli değil yahu:)
Yok canim beceri degil de tecrube mi desem 6 yilim faaliyet hazirlamakla gecti o yuzden foto gormem yeterli oluyor. Ama beni masallah her konuda oldugu gibi bunda da becerikli çıktı benden guzel yapmış:) foto yukleyebilirsem canim ayrintili anlatmaya çalışayım. Kizlar bu konuda aldigimiz egitici oyuncaklari hikayeleri de paylasabiliriz fikir olmus olur ne dersiniz

günaydın tatlım
allaha çok şükür iyiyim sen nasılsın?

yaseminim bilemiorum biz neden huysuzduk ama yani inanılmazdık
bal böcüğümede bak sen yerim onun o parmağını:
fundacım allah kavuştursun peki sende kalıcaktın dimi bu hafta :
katreynurum bencede kendine haklızlık ediosun cnm
inan benim hiç becerim yok bukonularla ilgili bence yapma işini sen bi düşün şekerim:Ç:):)
benimgibi yapamıyan vardır bence dimi

ben ben ben:)

Gunaydın kızlar mutlu saglıklı bol kazanclı haftalar hepınıze:)
Funda Allah kavustursun cnm defne babayıda gonderdı desene bayada uzunmus
Ayrıca kv gıtmedıgınız cok ıyı olmus:)

Yasmın yenı dısınız hayırlı olsun cnm kac dısınız oldu bu arada?? Bızım 16 oldu dıgerlerı ıkıden sonra sanırım..

Gulden nazar mı oldumkı cnm bılemedım 5 yıldır bu sekılde yaparım konserve boyle bısey basıma gelmemıstı neyse gıden gıttı artık....
Songul aksam yazamadım patlama daha kotu olurdu emınım benımkıler de baya sısmıs sular sızmıs falan acarken patlar dıye kontrollu actım yoksa hertarafa sıcrar bıde onun temızlıgıyle ugras dur:))
Katreınur cnm sen bu konuda tecrubelısın cnm benımkı amator ama begendıgınıze sevındım en cokta kızlar sevdıya sımdı mandallıyı yapasım var camasırada hıc mandal kullanmadıgım ıcın mandal yok evde bı yerde gormustum hemde tahtaydı sımdı onu dusunuyorum neresıydı dıye:)
Foto yukleme ısı yıne aynımı??ıstersen bende yaptıgımız kutuyu ekleyebılırım..

günaydın beni cim. sağol cnm benim daha bizim 13. diişimiz. ikisi de baya belirgin bu hafta çıkar sanırım. diğerinden henüz ses yok.:)

benicim hoşgeldin kesin nazar cnm seninki kesin:):)
bu arada mandallı nasıl yapılıyo ay yaıpılışıda yazmayı unutma benicim
ahhh hamarat hatunlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…