- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.381
günaydın tatlımsongülüm beni afeet afeet tekrar doğum günün kutlu olsun cnm
nil biraz huysuzdu dediğim gibi tamamen aklımdan çıkmış arkadaşım seni çok seviorummm:
katreynurum seni tebrik ediorum cnm link istiorum topiğin adıne
bide foto paylaşacak arkadaşlardan biricam var
foto paylaşırken nasıl yaptığınızıda yazarsanız çok sevinirim...kızlar biliyosunuz..
bu arada katreynurum patatez kafayı nasıl yaptın ondanda bilgi istiorum fotoyla birlikte
benicim sana nazar deydi cnm bence:
bu arada senide teprik ediorum
bendede malesef böyle kabiliyetler yok
ay katreynurumj sen bu işi ticarete döksende şu etkinliklerden yapsan sattsan diorum cnm ilk müşterinde ben olsam...
wavsum çok sevindim cnm annnen ve babanın yanında olmasına..
bu arada alpçiğede geçmiş olsun:
betülüm ay benimde derin bi temizlik yapmam lazımyaaa:
yaseminim burdayım güne yoğun başladım tatlım..
kızlar herkese günaydınnnnnn:ü
cnm en iyi ihtimalle 1 ay yokgünaydın fundacım: ohh negüzel vakit geçirmişsiniz eşin kaç gün olmayacak
nurayım kabızlık nasıl ne durumda..
yeni dişiniz hayırlı olsun cnmherkese günaydın kızlar ne geçmiş olmuş yahu bitiremedim. maşallah. songülüm doğum günün tekrardan kutlu olsunnice yıllara. beni katre maşallah kızlar pek hamaratsınız. çocuklarınız çok şanslı. beni senin domateslere ne oldu tatlım anlayamadım.hepsi mi gtii yazık olmuş.
fatma cnm çocuk belli eder kendini zaten çiş konusunda . o zaman başlamak zamanını geçirmemk doğru olan bence. nurayım elifim nasıl tatlım sende durumlar nasıl. wavs hayırlı olsun cnm tez vakitte yerleşirsin inş. funda en güzelini yapmışsın cnm eşinle başabaşa vakit geçirmişsiniz ne güzel. ayrılık başlamış sizde de ne zormuş yahu.betülüm sen nasılsın tatlım erdemim de ne var ne yok durumlar nedir. ilaca devam mı. güldenim nilimin neyi vardı ki. bizde de var huysuzluk ama köpek dişimizin biri çıktı. ikisi atakta bide baba gitti gelmio diye dolanıo ondan oldu sanırım pufffffff
sağol cnm benim diğerleri de sorunsuz çıksın inş.yeni dişiniz hayırlı olsun cnm
hiçte uyduruk değil kendine haksızlık ediosun. bence de resimlerin yanına uzun uzun ayrıntı istiyoruz herkez sizin kadar becerikli değil yahu:)Günaydın kızlar
Güldenim link bu canim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eriyle-yaptığımız-eğitici-aktiviteler.748275/
Ama sizin de paylasimlarinizi bekliyorum yalniz birakmayin beni:) dedigin gibi anlatalim insallah canim. Ama inan ticarete dokulecek seyler degil uyduruk kutulardan vs. yapilmis seyler. Öyle olsa evde bos bos oturuyorum yapabilirdim yani ticaretini:) hem sen iste yeter ki ben yapar gönderirim sana şekerim.
Yasemin funda betül size de gunaydin kizlar nasılsınız
Yok canim beceri degil de tecrube mi desem 6 yilim faaliyet hazirlamakla gecti o yuzden foto gormem yeterli oluyor. Ama beni masallah her konuda oldugu gibi bunda da becerikli çıktı benden guzel yapmış:) foto yukleyebilirsem canim ayrintili anlatmaya çalışayım. Kizlar bu konuda aldigimiz egitici oyuncaklari hikayeleri de paylasabiliriz fikir olmus olur ne dersinizhiçte uyduruk değil kendine haksızlık ediosun. bence de resimlerin yanına uzun uzun ayrıntı istiyoruz herkez sizin kadar becerikli değil yahu:)
günaydın tatlımGünaydın kızlar
Güldenim link bu canim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2012-kasim-bebekleriyle-yaptığımız-eğitici-aktiviteler.748275/
Ama sizin de paylasimlarinizi bekliyorum yalniz birakmayin beni:) dedigin gibi anlatalim insallah canim. Ama inan ticarete dokulecek seyler degil uyduruk kutulardan vs. yapilmis seyler. Öyle olsa evde bos bos oturuyorum yapabilirdim yani ticaretini:) hem sen iste yeter ki ben yapar gönderirim sana şekerim.
Yasemin funda betül size de gunaydin kizlar nasılsınız
ben ben ben:)yaseminim bilemiorum biz neden huysuzduk ama yani inanılmazdık
bal böcüğümede bak sen yerim onun o parmağını:
fundacım allah kavuştursun peki sende kalıcaktın dimi bu hafta :
katreynurum bencede kendine haklızlık ediosun cnm
inan benim hiç becerim yok bukonularla ilgili bence yapma işini sen bi düşün şekerim:Ç:):)
benimgibi yapamıyan vardır bence dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?