2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim hoşgeldin kesin nazar cnm seninki kesin:):)
bu arada mandallı nasıl yapılıyo ay yaıpılışıda yazmayı unutma benicim
ahhh hamarat hatunlar sizi
Bı okuyam kendımı:)
Cnm oda renk kavramı ıcın yuvarlak kartona dort ana rengı yapıstırıyosun dort pasta dılımı gıbı dusun:) sonra mandalların ustunude renlı kagıt yada kece yapıstırıyosun( orjınalını keceden yapmıslar) sonra renklerıne gore mandalları kartona takmasını ogretıyosun:)

Ins sıkıntısız cıkıversın hepsıde ondan sonra ıstahlar tavan yapsın:))
ha ha inş. cnm. bizim ki işine geleni yio cnm ama işine gelende benim işme gelimio hep kabız yapan şeyler. patates pilav makarna börek sarma ver hiç yok demez.hadi verme nasıl vermiycem artık kaçırıyorum onları köşe bucak

aaa benicim bak bunu yapa bilirim sanıorum cnm mandalın üzerine aynı renk kağıdı yapıştırıcam dimi: süper bunu yapmalıyımmm:çok sağol cnm:

Ah cnm oylede cok zor
Bız yesınde ne yerse tesın dıye bakıyoruz sımdı ama ben beyzada oyleydım hergun mutlaka sebze yedırmeye calısırdım pılav makarna nerdeyse yapmıyoduk gorup ıstemesın dıye
Ins bıran once duzene gırsın kuzucuk:)

aaa benicim bak bunu yapa bilirim sanıorum cnm mandalın üzerine aynı renk kağıdı yapıştırıcam dimi: süper bunu yapmalıyımmm:çok sağol cnm:
Evet cnm dort rengın hepsınden karısık yapıstırırsın:)
Hem kendıne haksızlık etme bakım bes parmakta on marıfet sende:))

beyzada da mı kabızlık vardı cnm. ne kadar sürdü. tutuo muydu o da

evet cnm ben de klacağım bu hafta

sağol cnm benim
evet babayı gönderdi
azar azar da olsa kendimize zaman ayırıyoruz eşimle
gerçi eşim gitmeye niyetliydi ama ben olmaz deyince kaldı
bu kadın msjından sonra sıkıyönetim ilan ettim evde :) :)
şaka bir tarafa zaten yola gideceği için gitmek istemedim

beyzada da mı kabızlık vardı cnm. ne kadar sürdü. tutuo muydu o da
Cnm ben bı kac kez atlatmıstım burda erdem ve zeynepılay ıcın....
Beyza wc ogrendıkten sonra basladı tutmaya ve tuta tuta kabız oldu dr takvıyesı ve lavman malesef yaptıgım seylerdı cunku bazen bır hafta on gunu buluyodu yapmadıgım kalmadı en son kuru meyvelerı ( kayısı ıncır erık uzum hurma) bıraz kaynatıp robotto cekıyodum sutune karıstırıyordum ıyı gelıyomuydu dersen gelıyodu ama duzene gırmesı bır seneyı buldu bırazda psıkolojıktı galıba bızımkı wc yle beraber basladı cunku...sızınkı ve erdemınkı cabucak gecsın uzun surmesın dıye dua ederım hep cok zor cunku

Iyı yapmıssın cnm anlasın bıraz
beraber vakıt gecırebılecegınızıaıle oldugunuzu:)
Gıdelım deseydın gıderdı belkıde..

Merhab akiz kizlar herkese hayirli gunlwr
aaa yasemin dr elif icin liste verms sizinde listeniz varmi?
Ay bu faliyetlet cok guzrl beni benimdr bir mandalim yok;(

Merhab akiz kizlar herkese hayirli gunlwr
aaa yasemin dr elif icin liste verms sizinde listeniz varmi?
Ay bu faliyetlet cok guzrl beni benimdr bir mandalim yok;(
Merhaba cnm elıftemı kabız oldu ne zaman ya
Nuray sıze de gecmıs olsun cnm kusura bakma kacırmısım ben
Acıl mandal bulmamız lazım:))

Merhaba cnm elıftemı kabız oldu ne zaman ya
Nuray sıze de gecmıs olsun cnm kusura bakma kacırmısım ben
Acıl mandal bulmamız lazım:))
Anne sutunu biralimca oldu cnm
Cts dr a gittiler catlak olusmjs
nurayim senin yerinne yazdim ama...

ay evet almak lazim anem diysa kizar mandalsiz ev olurnu diy hehe

Hayırlı gunler kızlar
biz cumartesi günü Dr gittik elifte çatlak oluşmuş Aciyacak diye kakasini tutmaya başladı erdem ve zeynep gibi Dr iki tane surup verdi bi de beslenme listesi pilav makarna beyaz ekmek yasak
sular bi nebze iyi geldi gibi Allah şifa versin zeynebime erdem pasama ve elifime ins çok zormuş kızlar
katreinur maşallah çok güzel şeyler yapmışsın ama ben burada bulamam herhalde keçe gibi şeyler nasıl yaparım başka acaba
Gülden canim sizin neden öyle sıkıntılı geçti hafta sonu
kızlar hepinizi öpüyorum daha yazacaktım ama elif rahat vermiyor kalk kalk diyor gorusuruz

benicim malasef bukonularda bende hiç marfet yok cnm ama sizden öğrenicem inş bişeyler
mesela ben o kutuyu ve o kağıtları asla kesemem
renkli elişi kağıdımı onlar yoksa kartonmu onuda sorayım bari ayyy bu konuda gerçekten cahilim:
desene fundacım defnem yanlız kaldı bu kötü olomjuş bak..

Cnm Allah sıfa versın cok uzun surmeden gecsın ıns..

songülüm hoşgeldin cnm tekrar özür özür özür
nurayım tekrar çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın dr götürmüşsün kıyamam ya erdem, zeynep, elif inş bütün kuzularım biran önce atlatacaklar bunu cnm:
nili bilmiorum cnm cumartesi iyidik ama dün felakettik yani hasta olmasında tek korkum o cnm..

geçmiş olsun cnm
inşallah bir an önce tutmayı unutur da rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…