- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.421
Sagol cnm:)Anne sutunu biralimca oldu cnm
Cts dr a gittiler catlak olusmjs
nurayim senin yerinne yazdim ama...
ay evet almak lazim anem diysa kizar mandalsiz ev olurnu diy hehe
evet cnm malesef yalnız kaldıbenicim malasef bukonularda bende hiç marfet yok cnm ama sizden öğrenicem inş bişeyler
mesela ben o kutuyu ve o kağıtları asla kesemem
renkli elişi kağıdımı onlar yoksa kartonmu onuda sorayım bari ayyy bu konuda gerçekten cahilim:
desene fundacım defnem yanlız kaldı bu kötü olomjuş bak..
Renklı elısı kagıdı cnm ama benımkıler parlak ınce olanlardan degıl bıraz daha kalın A4 kagıdı gıbıbenicim malasef bukonularda bende hiç marfet yok cnm ama sizden öğrenicem inş bişeyler
mesela ben o kutuyu ve o kağıtları asla kesemem
renkli elişi kağıdımı onlar yoksa kartonmu onuda sorayım bari ayyy bu konuda gerçekten cahilim:
desene fundacım defnem yanlız kaldı bu kötü olomjuş bak..
Sağol canim geçer ins kroniklesmeden enerjiye hayranım becerikli hatun maşallah sanaMerhaba cnm elıftemı kabız oldu ne zaman ya
Nuray sıze de gecmıs olsun cnm kusura bakma kacırmısım ben
Acıl mandal bulmamız lazım:))
Allah reva görmedi demekki heralde ama on kavanoz az degol iki çocukla uğramış yapmışsın memnun olmadı bak elindekilerden de oldu ayıp etmiş memnun olmadiysaKv denin kalan uc kavanozun biride gitmis
Acaba 10 tane az geldi begenmedide mi bozuldu bunlar
Tr ye gitmeden eltimlerle beraber banada yapin falan dediydi kimseden ses cikmayinca ben kendim yapiverem dedim 10 tane de az degilki telde soyledigimde sesi sanki cok memnun degil gibiydi seninkilerden de yeriz falan dedi, yeriz tabi dedim cocuklardan zor oluyo o kadar yapabildim falan dedim bilmiyorum gunahini da almiyimda
Son ikinin birini de actim az once ziyafet cektim kendime nasilsa onlarda gidecek
cnm bilmiyorum ki resmen aşk yaşıyor göğüslerimlenildede var fundacım daha önce bahsetmiştimya bide yüzünü dayıyo falan sorma ..
bizim sıpalar pek emmmedikleri için özlem duyuyolar sanıorum..
sağol benicim...
maşallah onlaraBızımkıde emmeyı erken bıraktıgı ıcın farkında bıle degıl:)
Yalnız opmeyı yenı kesfettık hep yanagını uzatırdı sız opun dıye ısıne gelırse operdı:) artik geliyo opuyo bide ceviriyo obur yanaktanda opucekmis minnosum benim ablasina sariliyo opuyo cok tatlilar ya:))
ya ben de onu anlamıyorumKv denin kalan uc kavanozun biride gitmis
Acaba 10 tane az geldi begenmedide mi bozuldu bunlar
Tr ye gitmeden eltimlerle beraber banada yapin falan dediydi kimseden ses cikmayinca ben kendim yapiverem dedim 10 tane de az degilki telde soyledigimde sesi sanki cok memnun degil gibiydi seninkilerden de yeriz falan dedi, yeriz tabi dedim cocuklardan zor oluyo o kadar yapabildim falan dedim bilmiyorum gunahini da almiyimda
Son ikinin birini de actim az once ziyafet cektim kendime nasilsa onlarda gidecek
sağol cnm allah razı olsunFunda Allah kavustirsun canim esin gitmiş hafta sonu da aile s saadeti yasamissinoz çok sevindim sizin adınıza özellikle defnem adina
çok komikti halleri amabenicim bencede vallaha kusura bkamasın sen 2 çocuklar uraştın yaptın
oda tr gitmeden yapaydı ozaman ki o bi eltinle birlikte oturmuyomu o eltin yapsın sen yapmışsın o sana yapacağına bide beğenmiyo allah çekmez işte böyle
ohhh afiyet olsun iyi yapmışsın şekerim:):):)
öyle içi fesatsa tutmaz işte
ayyy benmde çok fena gördüm kendimi:
:):)
fundacım he he hebence eşin defneyle inatlaşmış ama defnem kazanmış
ama nb bırak lekeli kalsın ne yapalım dimi ama dediğin gibi defne uyuyunca sil işte en güeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?