2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm malesef yalnız kaldı
haftasonu görmeniz lazım nerem denk gelse öpüyor hem de arka arkaya
bir de bu aralar defne abartılı bir şekilde göğüslerimle oynuyor.sizinkilerde de var mı?
kucağıma geldiği anda göğüslerime saldırıyor resmen

Renklı elısı kagıdı cnm ama benımkıler parlak ınce olanlardan degıl bıraz daha kalın A4 kagıdı gıbı

nildede var fundacım daha önce bahsetmiştimya bide yüzünü dayıyo falan sorma ..
bizim sıpalar pek emmmedikleri için özlem duyuyolar sanıorum..
sağol benicim...

Bızımkıde emmeyı erken bıraktıgı ıcın farkında bıle degıl:)
Yalnız opmeyı yenı kesfettık hep yanagını uzatırdı sız opun dıye ısıne gelırse operdı:) artik geliyo opuyo bide ceviriyo obur yanaktanda opucekmis minnosum benim ablasina sariliyo opuyo cok tatlilar ya:))

Kv denin kalan uc kavanozun biride gitmis
Acaba 10 tane az geldi begenmedide mi bozuldu bunlar
Tr ye gitmeden eltimlerle beraber banada yapin falan dediydi kimseden ses cikmayinca ben kendim yapiverem dedim 10 tane de az degilki telde soyledigimde sesi sanki cok memnun degil gibiydi seninkilerden de yeriz falan dedi, yeriz tabi dedim cocuklardan zor oluyo o kadar yapabildim falan dedim bilmiyorum gunahini da almiyimda
Son ikinin birini de actim az once ziyafet cektim kendime nasilsa onlarda gidecek

Allah reva görmedi demekki heralde ama on kavanoz az degol iki çocukla uğramış yapmışsın memnun olmadı bak elindekilerden de oldu ayıp etmiş memnun olmadiysa

nildede var fundacım daha önce bahsetmiştimya bide yüzünü dayıyo falan sorma ..
bizim sıpalar pek emmmedikleri için özlem duyuyolar sanıorum..
sağol benicim...
cnm bilmiyorum ki resmen aşk yaşıyor göğüslerimle
işin kötüsü herkesin yanında yapmak istiyor

maşallah onlara

ya ben de onu anlamıyorum
sen düşünmüş yapmışsın nesini beğenmiyor
bi de allah razı olsun kızım yapmışsın 2 çocukla de
eğer gerçekten beğenmediyse yuh diyorum

Bılmıyorum kızlar ya gunahınıda almak ıstemıyorum ama azcık tanıyosam daha fazla beklentısı vardı sankı..
Ben yıne sadece domatesten yapıverırım artık yıne on tane olmadı kendımınkılerden verırım napım..

Funda Allah kavustirsun canim esin gitmiş hafta sonu da aile s saadeti yasamissinoz çok sevindim sizin adınıza özellikle defnem adina
sağol cnm allah razı olsun
defne çok mutluydu anlatamam
sanırım babasıyla arası biraz daha iyi olduğu için
ama hala babasından beni kıskanıyor
babasının dizlerine yattım ağlayarak geldi kucağıma
boynuma sarıldı,yanağını da yanağıma yasladı yarım saatten fazla hareketsiz oturduk

kızlar bu arada dün ne oldu anlatıyım da gülün
benim eşim temizliğe aşırı dikkat eder
dün sabah uyandık.bi gün öncesinden defne sağolsun tv ye ellediği için el izi oldu
sabah ben defneyi kaldırırken eşim tv nin yüzünü temizledi deterjanla
defne kalkar kalkmaz gitti tv nin yüzüne elledi bi güzel
sonra eşim "kızım yeni sildim ben oraları" dedi ve gitti tekrar silsi.ben de defneyi alıp mutfağa geçtim
kahvaltı vs yaptık.sonra defne gitti tekrar tv ye elledi.eşim ardından tv yi sildi
ve bu olay akşam 9 buçuğa kadar sürdü
eşim en az 15 kere tv sildi
çok güldüm hallerine
eşime dedim ki bak defne yatınca akşam siliyorum ki en azından sabah kadar el izi olmadan kalıyor :) :)

benicim bencede vallaha kusura bkamasın sen 2 çocuklar uraştın yaptın
oda tr gitmeden yapaydı ozaman ki o bi eltinle birlikte oturmuyomu o eltin yapsın sen yapmışsın o sana yapacağına bide beğenmiyo allah çekmez işte böyle
ohhh afiyet olsun iyi yapmışsın şekerim:):):)
öyle içi fesatsa tutmaz işte
ayyy benmde çok fena gördüm kendimi:
:):)
fundacım he he hebence eşin defneyle inatlaşmış ama defnem kazanmış
ama nb bırak lekeli kalsın ne yapalım dimi ama dediğin gibi defne uyuyunca sil işte en güeli..

çok komikti halleri ama
eşim temiz kalsın diyor
ya çocuklu bi evde nasıl o kadar temiz kalabilir ki?

özcanan ım nerelerdesin sen?
foruma giriyorsun da neden kasım annelerinde yoksun?
aşkolsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…