2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kucukmu kı besıgı? Nıda bes yasına kadar yatar herhalde Beyza sıgıyo hala ıcıne:) park yatak degılde kenarı korumalı tek kısılık yatak olabılır ılerıye donuk bılmıyorum kı cnm
cnm biraz çocuğun yatışıyla alakalı bu durum sanırım zeynep deli yatıo dönüp duruo eli kolu bi yerde bi bakıom yastıklara paralel yatmış bizim yatakta bize yer yok :)

nasıl gizleyebiliyor
ya ama bu haksızlık
proların amma da çok özelliği var
ben de istiyorum pro olmak o zaman
Cevrımıcı durumumu gosterme dıye bı nokta var profılde ordan oluyo dıye dusunuyorum:) sıte yenılenmeden de vardı cunku proların kendını gızleme ozellıgı:)

cnm biraz çocuğun yatışıyla alakalı bu durum sanırım zeynep deli yatıo dönüp duruo eli kolu bi yerde bi bakıom yastıklara paralel yatmış bizim yatakta bize yer yok :)
valla defne de çok dönüyor yatakta ama biz 3 kişi yatmaya alıştık
gerçi babamız yok uzunca bi süre
defne zaten beşikte çok uzun yatmıyor
gecenin bi yarısı yanına al diye ağlıyor
daha beşikten kucağıma alır almaz da gözler gidiyor
tek derdi benimle yatmak.benim kokumla uyuyor sıpa

Ben acaba kucukmu dıye dusundum delı yatma durumu bızdede var ama ben daha uc yasından sonra falan degıstırırım besıgı:) rana da bıraz daha yatabılır o zaman:)

Günaydın kızlar nasılsınız

Özcanan canim bence yer yatağı yap ranaya. Besiginin yatagini yere koyabilirsin mesela. Montessoriye gore cocuk kendi yatip kalkabileceği bi yatakta yatmali. Berra sigmasaydi ben öyle yapardim diye düşünüyorum

günaydın cnm

Ben acaba kucukmu dıye dusundum delı yatma durumu bızdede var ama ben daha uc yasından sonra falan degıstırırım besıgı:) rana da bıraz daha yatabılır o zaman:)
yok cnm şöyle ki rahat uyuyan bi çocuk olsa rahatlıkla 3-4 yaşını görür. ablamın kızı beş yaşında içine sığmıştı yani:)

ha ha o bizde de var cnm:) yani işe yarıosa tabi:) pro değilik ama özellik bizde:)
Iyıymıs o zaman asagıdakı bu gızlı olan herkes olabılır:)
Daha once oyle yazıyodu cnm pro olanların ozellıklerınde ondan dedım hala oyleyse dıye:)
Pro olmak onemlı bısey degıl kızlar ya benım olma sebebım tamamen yardım kampanyası sebebıyle oldu pro yapmayın deme sansım yoktu cunku katılan herkes otomatık olarak pro oldu...

özcenanım ranaya söyle babasına gitsin babaaa baza desin
ben niloşa söylesem kesin söler ha ha ha:).)
ayşegül tünaydın ya böyle yatak keyifi falan olmuyoki yapanvar yapamayan var dimi ama.(
ay funda yok bu site bizi istemio
ayrıca pro üyelik istiyosan yap 2 . çocuğu ol pro üye he he he::).):)

takılıyorum cnm yaa yanlış anlama lütfen:) ikinciyi doğurunca pro olcam ben he he:)

bu lafta banaydı ama benim adam ortalarda yok ki güldenim he he he siz buyrun:)

bak bu isimler de ben de görünmüyo ya

Kizlar ben gece giristim domateslere yarisini konserve yaptim yarisini tursu. Iyiki 10 kilo almisim kac saat ugrastim tebrik ediuorum 25 kg falan yapabilenleri. Haftaya biraz daha alip konserve yapabilirim. Guldenim yarim saatten fazla kaynattim canim inşallah olmuştur. Simdi ters cevrilmis duruyorlar artik cevurebilir miyim.

Berra da gece 12 de uyandi 3 u gecerek uyuduk. Yorucu bi geceydi anlayacağınız

Kucukmu kı besıgı? Nıda bes yasına kadar yatar herhalde Beyza sıgıyo hala ıcıne:) park yatak degılde kenarı korumalı tek kısılık yatak olabılır ılerıye donuk bılmıyorum kı cnm
küçük değil ama kenarlarına çok çarpıyo dönüp duruyo ya dün bacaklarım aşağıdaydı valla yatarken o rahat yatsın diye biz işkence çekiyozur karı koca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…