2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masallah cnm halletmıssın ne guzel devamı gelır artık
Iyıce sogusun oyle cevır bence:)

evet ya ben yatırınca beşiğine başlıyo ağlamaya annessimm diye ağlamaklı bi ses sonra gel diyorum sarılıyo yanıma uyuyo ama sonra dönmek için huysuzlaşıyo ben de onu bırakıyorum kendi haline :)

bizim beşik ile yatak dip dibe rana yatağa çıkıp ordan beşiğine geçebiliyo yani çok kolay beşiğne yatıp kalkabiliyo ama derdi bizimle yatmak galiba bi de yer yatağında üşür ya kışın çünkü bizim yerler fayans

küçük değil ama kenarlarına çok çarpıyo dönüp duruyo ya dün bacaklarım aşağıdaydı valla yatarken o rahat yatsın diye biz işkence çekiyozur karı koca:)
Yer yatagı olabılır katrenın dedıgı gıbı yada babayı ıkna edıp yenı yatak yoksa yatak buyuk olsada yatılmıyor cocuklarla:)

Hımm usurse bisey diyemem tabi canim onlar kiymetlilerimiz bizim:)

katreynurum bende sen tebrik ediorum tek başına uraşıyosun cnm:
yok cnm 1 2 gün dursun sonra al cnm:
Simdiye kadar hic kış hazırlığı yapmamistim canım sadece buzluga ufak tefek biseyler atardim. Ama guzel oluyo böyle seyler. Yaptikca hevesleniyor insan. Inşallah allahim hepimize agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin

cnm hangi yardım kampanyası bu?

valla kızlar yatak küçük de olsa büyük de olsa ben defneyle yatmaya bayılıyorum
sabaha kadar kokusunu içime çeke çeke yatıyorum
oh mis gibi valla
tek kötü yanı bazen defne saçlarımı eline doluyor o zaman canım yanıyor

Kızlar biberleri bitirdim bende şimdi domateslere geçtim pişirip buzdolabi posetine koyup buzluga atacağım sizce biberleri sade biber olarak mı koyayım yoksa üzerlerine domates koyup ta mi koyayım ben ilk defa biber koyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…