- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.841
itiraf ediyorummm orda ki görünmeyen benimmm he he he:)
niye tırsıyorsun cnm?
o zaman rana hep sizinle yatacak ve özel zamanınız olmadığı için bezip mecbur alacak
çok acımasız gördüm kendimi
Masallah cnm halletmıssın ne guzel devamı gelır artıkKizlar ben gece giristim domateslere yarisini konserve yaptim yarisini tursu. Iyiki 10 kilo almisim kac saat ugrastim tebrik ediuorum 25 kg falan yapabilenleri. Haftaya biraz daha alip konserve yapabilirim. Guldenim yarim saatten fazla kaynattim canim inşallah olmuştur. Simdi ters cevrilmis duruyorlar artik cevurebilir miyim.
Berra da gece 12 de uyandi 3 u gecerek uyuduk. Yorucu bi geceydi anlayacağınız
evet ya ben yatırınca beşiğine başlıyo ağlamaya annessimm diye ağlamaklı bi ses sonra gel diyorum sarılıyo yanıma uyuyo ama sonra dönmek için huysuzlaşıyo ben de onu bırakıyorum kendi haline :)valla defne de çok dönüyor yatakta ama biz 3 kişi yatmaya alıştık
gerçi babamız yok uzunca bi süre
defne zaten beşikte çok uzun yatmıyor
gecenin bi yarısı yanına al diye ağlıyor
daha beşikten kucağıma alır almaz da gözler gidiyor
tek derdi benimle yatmak.benim kokumla uyuyor sıpa
bizim beşik ile yatak dip dibe rana yatağa çıkıp ordan beşiğine geçebiliyo yani çok kolay beşiğne yatıp kalkabiliyo ama derdi bizimle yatmak galiba bi de yer yatağında üşür ya kışın çünkü bizim yerler fayansGünaydın kızlar nasılsınız
Özcanan canim bence yer yatağı yap ranaya. Besiginin yatagini yere koyabilirsin mesela. Montessoriye gore cocuk kendi yatip kalkabileceği bi yatakta yatmali. Berra sigmasaydi ben öyle yapardim diye düşünüyorum
bence de hemen çevirme biraz kalsın öyleMasallah cnm halletmıssın ne guzel devamı gelır artık
Iyıce sogusun oyle cevır bence:)
Yer yatagı olabılır katrenın dedıgı gıbı yada babayı ıkna edıp yenı yatak yoksa yatak buyuk olsada yatılmıyor cocuklarla:)küçük değil ama kenarlarına çok çarpıyo dönüp duruyo ya dün bacaklarım aşağıdaydı valla yatarken o rahat yatsın diye biz işkence çekiyozur karı koca:)
Tamam canim sogumustur heralde tutup tutmadigini merak ediyorumMasallah cnm halletmıssın ne guzel devamı gelır artık
Iyıce sogusun oyle cevır bence:)
Hımm usurse bisey diyemem tabi canim onlar kiymetlilerimiz bizim:)bizim beşik ile yatak dip dibe rana yatağa çıkıp ordan beşiğine geçebiliyo yani çok kolay beşiğne yatıp kalkabiliyo ama derdi bizimle yatmak galiba bi de yer yatağında üşür ya kışın çünkü bizim yerler fayans
Simdiye kadar hic kış hazırlığı yapmamistim canım sadece buzluga ufak tefek biseyler atardim. Ama guzel oluyo böyle seyler. Yaptikca hevesleniyor insan. Inşallah allahim hepimize agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsinkatreynurum bende sen tebrik ediorum tek başına uraşıyosun cnm:
yok cnm 1 2 gün dursun sonra al cnm:
cnm hangi yardım kampanyası bu?Iyıymıs o zaman asagıdakı bu gızlı olan herkes olabılır:)
Daha once oyle yazıyodu cnm pro olanların ozellıklerınde ondan dedım hala oyleyse dıye:)
Pro olmak onemlı bısey degıl kızlar ya benım olma sebebım tamamen yardım kampanyası sebebıyle oldu pro yapmayın deme sansım yoktu cunku katılan herkes otomatık olarak pro oldu...
Soma ıcındı cnm yacnm hangi yardım kampanyası bu?
ben farketmemişim cnm o kampanyayıSoma ıcındı cnm ya
Bıtelı cok oldu ama burda lınkı paylasmıstım o zamanlar gozden kacmıs olabılır..
Boyle seylerı konusmak adetım degıldır ama konu buralara geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?