- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.861
Buzluga koyacaksan pısırmeden de guzel oluyo cnm robotta cekıp tek pısırmelık posetleyıp atıyorum ben yada butun domates koyup kullanacagım zaman buzlu buzlu suya tutup kabugu soyuluyor hemen dograyıp kullanıyosun bu bıraz ugrastırıcı ama tadı guzel kalıyoKızlar biberleri bitirdim bende şimdi domateslere geçtim pişirip buzdolabi posetine koyup buzluga atacağım sizce biberleri sade biber olarak mı koyayım yoksa üzerlerine domates koyup ta mi koyayım ben ilk defa biber koyacagim
Biberi kızarttim canim bi yemelik bizdolabi posetine koyup öyle sade atayım o zamanBuzluga koyacaksan pısırmeden de guzel oluyo cnm robotta cekıp tek pısırmelık posetleyıp atıyorum ben yada butun domates koyup kullanacagım zaman buzlu buzlu suya tutup kabugu soyuluyor hemen dograyıp kullanıyosun bu bıraz ugrastırıcı ama tadı guzel kalıyo
Bıberı kızarttın mı? Ayrı koysan daha ıyı olur bence ıstegın kadar alıp kullanırsın
Domatesi rondodan geçirdim canim biraz yağ ve tuz ile pisirip iki üç kepcelik olarak yine buzdolabı posetine koyup atacağım çorbalari iyi oluyor yada makarnaya falannurayım bencede ayrı koyu sonuçta domatezle yapacağında domatesi te çıkarırsın ama bence ayrı daha iyi.:
gerçi ben büber koymadıpım için bilmiorum
sen domatezi nasıl atıyosun buzluğa doğrayıpmmı çiydenmi?
tuz atmasak olur mu acepDomatesi rondodan geçirdim canim biraz yağ ve tuz ile pisirip iki üç kepcelik olarak yine buzdolabı posetine koyup atacağım çorbalari iyi oluyor yada makarnaya falan
poşetle dolaba koyacaksan olur cnm neden olmasıntuz atmasak olur mu acep
ben de yapmayı düşünüyorum da yardım please:)
at birazcık cnm bi tutam atıyorum ben. kullanırken de çok az şeker atıyorum konserve tadı gidio.:)tuz atmasak olur mu acep
hmmm ben doğrayıp yapıyorum ay daha zor oluo :) sen kolayı bulmuşn cnm benim...Domatesi rondodan geçirdim canim biraz yağ ve tuz ile pisirip iki üç kepcelik olarak yine buzdolabı posetine koyup atacağım çorbalari iyi oluyor yada makarnaya falan
benim kv de bezelyeleri filan öyle yapar cnm poşetten tasarruf oluo:)Ama ama ben coguna tuz atmadim inşallah bisey olmaz
Nurayim ben gecen senelerde buzluga atiyrdum bi kac poset. sen yapmissin gerci ama belki baska dusunenler vardir. Domatesleri dograyip cig olarak posete koyup agzini bagliyorum. Biberleri de yine dograyip cig olarak domates posetinin ust kismina koyup tekrar agzini bagliyordum. Ayri ama bitişik oluyorlardi:)
Aynen canim ya böyle daha garanti oluyor yıllardır böyle yapıyorum bensen domatezi aynı bizimgibi yapıyosun nurayım tek farkımız biz kavanozlara koyuyoruz sen buzdalobu poşetine
olur tabi canim yağ koymadan da olurtuz atmasak olur mu acep
özel mesaj olarak yazdım cnm belki de aynı yapıyoruzdur ama:)Kizlar bana taze fasulye tarufi verebilir misiniz cok sevmedigim icin cok yapmiyorum ama bazi yerlerde yediklerim cok lezzetli geliyor nasil daha guzel yapabilirim acaba
ha ha ben günlük yemek olarak anladım ve öyle yazdım. neyse nasılsın tatlım masalcık girdi mi havuzataze fasulyeyi kavur canim domteste ekle kavur kyice rengi degisene kadar soguunca buzdolbi posetine koy
ben hep oyle yapiorum cok lezsetli oluyor lezset faulye ilede alakli cnm bnm kv nin kilciksizdir inceciktir cok lezsetli olur
fasulyeleri kır,içine bi kaçtane yeşil biberi yemeklik doğra suya ıslaKizlar bana taze fasulye tarufi verebilir misiniz cok sevmedigim icin cok yapmiyorum ama bazi yerlerde yediklerim cok lezzetli geliyor nasil daha guzel yapabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?