2012 kasım bebekleri büyüyor..

Buzluga koyacaksan pısırmeden de guzel oluyo cnm robotta cekıp tek pısırmelık posetleyıp atıyorum ben yada butun domates koyup kullanacagım zaman buzlu buzlu suya tutup kabugu soyuluyor hemen dograyıp kullanıyosun bu bıraz ugrastırıcı ama tadı guzel kalıyo
Bıberı kızarttın mı? Ayrı koysan daha ıyı olur bence ıstegın kadar alıp kullanırsın

nurayım bencede ayrı koyu sonuçta domatezle yapacağında domatesi te çıkarırsın ama bence ayrı daha iyi.:
gerçi ben büber koymadıpım için bilmiorum
sen domatezi nasıl atıyosun buzluğa doğrayıpmmı çiydenmi?

Biberi kızarttim canim bi yemelik bizdolabi posetine koyup öyle sade atayım o zaman

Domatesi rondodan geçirdim canim biraz yağ ve tuz ile pisirip iki üç kepcelik olarak yine buzdolabı posetine koyup atacağım çorbalari iyi oluyor yada makarnaya falan

Ama ama ben coguna tuz atmadim inşallah bisey olmaz

Nurayim ben gecen senelerde buzluga atiyrdum bi kac poset. sen yapmissin gerci ama belki baska dusunenler vardir. Domatesleri dograyip cig olarak posete koyup agzini bagliyorum. Biberleri de yine dograyip cig olarak domates posetinin ust kismina koyup tekrar agzini bagliyordum. Ayri ama bitişik oluyorlardi:)

benim kv de bezelyeleri filan öyle yapar cnm poşetten tasarruf oluo:)

kizlar uyumus kalmisim size yazdiktan sonra masal uyandirdi tabi :)
ona yemk yedirdim oda odasina gitti ben bulasik yikiodum baktm oda uymus odasinda
bene yattim ohhh kendimize geldik
masal uyandi cis diye cisini yapti sonra havuz havuz bici bici dedi o nerden aklina geldi bilemedim ruyasinda mi gorduki:)
simdi havuzunu doldurcam kizlar

Kizlar bana taze fasulye tarufi verebilir misiniz cok sevmedigim icin cok yapmiyorum ama bazi yerlerde yediklerim cok lezzetli geliyor nasil daha guzel yapabilirim acaba

taze fasulyeyi kavur canim domteste ekle kavur kyice rengi degisene kadar soguunca buzdolbi posetine koy
ben hep oyle yapiorum cok lezsetli oluyor lezset faulye ilede alakli cnm bnm kv nin kilciksizdir inceciktir cok lezsetli olur

taze fasulyeyi kavur canim domteste ekle kavur kyice rengi degisene kadar soguunca buzdolbi posetine koy
ben hep oyle yapiorum cok lezsetli oluyor lezset faulye ilede alakli cnm bnm kv nin kilciksizdir inceciktir cok lezsetli olur
ha ha ben günlük yemek olarak anladım ve öyle yazdım. neyse nasılsın tatlım masalcık girdi mi havuza

Kizlar bana taze fasulye tarufi verebilir misiniz cok sevmedigim icin cok yapmiyorum ama bazi yerlerde yediklerim cok lezzetli geliyor nasil daha guzel yapabilirim acaba
fasulyeleri kır,içine bi kaçtane yeşil biberi yemeklik doğra suya ısla
soğanları yemeklik doğra
tencereye sıvıyağ ve tereyağ koy
yağ eriyince içine azcık kuşbaşı et at(1 kg fasulyeye 250-300 gr kadar et atıyorum.sen kendine göre ayarla)
et kavrulunca soğanları at
soğanlar hafif ölünce üzerine yıkadığın fasulye ve biberi koy,tencerenin altını kıs
kısık ateşte fasulyelerin rengi hafif dönünce yemeklik doğradığın domatesi ve salçayı koy
iyice rengi dönüp kavrulunca suyunu,tuzunu ekleyip kısık ateşte pişir
afiyet olsun
kv de şöyle yapıyor: bol soğan doğrayıp(1 kg fasulyeye 3 tane büyük boy kuru soğan doğruyor)tencereye koy.üstüne fasulye ve doğradığı domatesi koyuyor.bol zeytinyağ gezdirip az tuz atıp kısık ateşte pişiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…