2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aysegul masalın cısı wc ye yapması tam olarak kac gun surdu? acıl cvp bana lutfen:))
Katreınur cnm ben gecen sene dedıgım gıbı yaptım ve hıc bırı bozulmadı cok sukur bu sene hıc tuz koymadım tuzlu yada tuzsuz oldugu ıcın bozulacagını sanmam
Fasulyeyı bende aysegul gıbı yapıyorum bırkac posette kucuk kucuk kesıp sade kavurup koydum etlı yapmak ıcın guzel oluyor...
Bız cıkıyoruz az sonra gezmelere herkese hayırlı gunler...
Kızlar ıyı sımdılık burunlar akıyo ama sogan suyu da takvıye yaptık

Sagolun kizlar sirayla deneyim tarifleri bu bahaneyle taze fasulye yiyelim di mi:) et cikarmamistim zeytinyagli yapayim diye. Tekrar teşekkürler yordum ellerinizi:)

az önce yine mesaj yazdım gitmemiş pöffffff
katreynurum bende etli değilde zeytin yağlı yapıorum cnm
soğanı kavuruyorum üzerine fasülyeleri atıyorum ta tabi yağkoyup soğanı kavuruyorum sonra faslüyeleri ilave ediorum sonra domatezi rendeleyip yada bu yaptıklarımdan koyup kısık ateşte sallıyarak 10 15 dakkikaadar pişiriyorum sonra çok az sukatıp iyice pişmesini ebkliorum cnm:

bunu yapacam bu akşam kuşbaşı eti önceden düdüklüde falan pişirmiyoz demi
kendi onlarla birlikte pişiyo

buraya da yaz ben de görem:)
cnm fasulyeleri yıka kır ipleri varsa al . sonra düdüklü tencerenin dibine yağı koy biraz kızınca ince kıyılmış kuru soğan koy. (et eklemek istersen soğandan önce ekleyip biraz pişirmende fayda var). soğanlar pembeleşince fasulyeleri düdüklüye aktar. güzelce yağda çevir. sonra 1 tane domates ince ince doğra. düdüklüye koy. salça tuz az da pulbiber ilave et.en son üstüne 1 su bardağı kadar sıcak su koy. salçanın üzerinden doğru koy ki kolay erisin cnm. düdüklünün kapağını kapatmadan 1 dal maydanozu doğramadan at. sonra pişince çıkarıp çöpe atıcaz:) düdüklünğn kapağına kapat kaynadıktan sonra 15 dk pişir. afiyet şeker olsun cnm. az sulu olunca fasulye daha lezzetli oluo cnm. bi de gerçekten bazı fasulyeler yaradılıştan daha lezzetli bu da bi gerçek

özel farklı bişey yok kızlar... az sulu olunca daha lezzetli oluo taze fasulye bence. bide biraz yağı bol olcak:) ...

cnm ben kuşbaşı eti, alınca düdüklüde pişiriyorum yarım saat kadar. birer yemeklik dolaba atıyorum. öyle daha pratik oluo yoksa sebze pişio et pişmio.

suan havuzda esiyoda hava cikaticam ii deyip dalio suya agziyla sesler cikartio kafasini suya sokup tam bi su asigi
bide cisi gelmis havuzun disina cikti balkona yapti inanamadim :)
beni cnm masal 2.gun wc ye yapti hep 4.gun ben sormadan.kendi soylexi eliyle tuttu belli etti simdi 1ay oldu sukur gece de tutmadim hic ikisini bir ogrendi 1kez gece altima yapti bidaha hoc yapmadi kakayi 15.gunde ogrendi korkmadan yapmayi 15.gune kadar aglayarak az bisey yapiodu sukur atlattik simdi cis va kaka va dio

evet cnm fasulyeyle pişiyor
eğer önceden kavurup buzluğa attığın varsa o da olur ama eğer çiğ etse azcık fasulyeleri atmadan kavur ki fasulye pişip et çiğ kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…