2012 kasım bebekleri büyüyor..

e ben şimdi hangisini yapayım:):):)

off yaa canim.sikiliyo kalbaliga alismisim gece 2lere kadr sohbet ederdik ailemle misafirler gwc saate kadr olurdu ayy esim geldi isten yemegini yedi tv yi acti agzindan bir kelime cikmadi su sate kadar nasil bunaldim bende balkona ciktim masalda uyudu nasil canim sikildi ya ha evde variz ha yokuz niye geldimki ben ah salak kafam kiyamdim sikilir kocam die simdi ben sikiliyorum kimsenin umrunda degil balkondayim kalkip gelmedi hayirdir diye hayret yahu

• Aysegul canin baya sıkılmış anlaşılan yorulmustur esin canim kotu dusunme
  • Kızlar garip bir gundu bugun sabah esimi öyle sedyede baygin görünce kötü oldum ama sukurler olsun sonuclar temiz cikti aksam benden lahmacun istedi ha cesaret kocan istiyor yaparsın sen dedim parmaklarini yedi kocam :) kralini yaptım valla artik dışardan yemem yaparim temiz temiz yerim kesinlikle tavsiye ederim kızlar supeer oldu ama abartmisim bir sürü kaldi tabi yarin hepsi biter. Esim sağolsun . Bizden haberler boyle yarin sabah gorusurz geve kuslarina devrediyorum sayfayi opulduniz

Iyı aksamlar kızlar
Bız gezdık dolastık alısverıs yaptık tabı kızlara alındı hersey kıyafetler oyuncaklar ben kendıme bakmayı unutuyorum onlara bakarken:) bende stres attım cocuklarla esım ılgılendı zaten cogu:)

Aysegul olur boyle bazen cnm sen sımdı kalabalıktan geldın ya hersey batar gozune...neyse yakında yıne gıdıyosunuz galıba
Cvp ıcın tesekkur ederım:)
Ay ben pes etsem mı bılemedım 5. Gunumuz bugun baya gelısme var ondan bırakmakta ıstemıyorum.. Bakalım gelısmelerı maceraları yazıcam sonra
Beyzadan tecrube var ama 2.5 yasındaydı o ogrendıgı zaman(aslında ıkı yasından once hazırdı yavrucum ama ben hamılelık dogum derken baslıyamamıstım) geceyı gunduzu aynı anda bıraktırmıstım ama nıda kucuk dıye gece baglıyorum bugun oglen kuru kalktı aslında kalkınca yaptı Bu aralar hep onla mesgulum zaten

Cnm cok sevındım zaten ıyı dusunmustuk hep:)
Oh afiyet olsun evde yapilan lahmacun baska oluyo bence de her yonden:)
Kizlar benden lahmacun tarifi istemislerdi unuttum ben onu sen deyince hatirladim simdi
Senin tarifide merak ettim ama sen de yaz hamaratlara bi olur mu

Iyi gecelerr ....cok cok yorgunum isler bitmek bilmiyor. ..bugun de bitmedi yerleşme umarm yarin biteck...gecmis yapamadm hepinzi opuyorm

Benicim berrayi uyturken aysegule cevap yazayim diye giris yapmıştım. Ama ben de uyuyup kalmışım. Atmamis demek ki.

Betülüm cok sevindim sonuclarin temiz cikmasina canim. Hamarat hatun seni maşallah dokturmussun. Tarif istiycem ama yapar mıyım bilmiyorum çünkü bazen insan yemek olayinda tatil yapmak istiyor ve ilk akla gelen kocadan pide lahmacun cig köfte vs istemek oluyo:) ama tabi evde yapilanin yerini tutmaz kesinlikle.

Benicim maşallah gezmissiniz canim Güle güle kullanin aldiklarinizi.

Ayşegül ben de annemlerden gelince ayni senin düşündüklerini düşünüyorum. Anne evindeki o sohbet ortamini kendi evinde yakalayabilmek icin yılların gecip cocuklarin buyumesi mi gerekiyor bilmiyorum yoksa böyle gelmis böyle mi gider

herkse günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerinde mi. ben yorgunum biraz. dün abimin eşiyle birlikte 31 şişe domates yaptık 20 kg yu geçikti bahçeden geldiği içiin tam kg bilmiyorum:) saat 12 ye geliyordu bittiğinde. afiyetle yeriz inş. ayşegül cnm sıkma canını insan iştyerinde bazen her zamankinden daha fazla yorulabilio . eşin içinde belki öyle birgündür sende babaevinden dönünce biraz fazla ilgi bekliosun haliyle ama bazen beklentiler karşılıklı olmuo. ben olsam sohbetine doyum olmuo bugün aşkım der sataşrdım tatlı tatlı he he:)
betülüm çok geçmiş olsun cnm. maşallah pek hamaratsın yahu. yaz da bizimde bi lahmacun tarifimiz olsun di mi ama:)beni cnm başlamışsın çiş eğitimimne çabucak alışır inş. nidacık. geçmişte yok bugün gece kuşları uyku modundamı yoksa gezme modunda mı :)
güldenim kk ya giremiomuş yaaa protesto edicem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…