- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.901
bende önceden biraz kavurup buzluğa atıyorum 1 er pişirimlik poşetlerdecnm ben kuşbaşı eti, alınca düdüklüde pişiriyorum yarım saat kadar. birer yemeklik dolaba atıyorum. öyle daha pratik oluo yoksa sebze pişio et pişmio.
e ben şimdi hangisini yapayım:):):)cnm fasulyeleri yıka kır ipleri varsa al . sonra düdüklü tencerenin dibine yağı koy biraz kızınca ince kıyılmış kuru soğan koy. (et eklemek istersen soğandan önce ekleyip biraz pişirmende fayda var). soğanlar pembeleşince fasulyeleri düdüklüye aktar. güzelce yağda çevir. sonra 1 tane domates ince ince doğra. düdüklüye koy. salça tuz az da pulbiber ilave et.en son üstüne 1 su bardağı kadar sıcak su koy. salçanın üzerinden doğru koy ki kolay erisin cnm. düdüklünün kapağını kapatmadan 1 dal maydanozu doğramadan at. sonra pişince çıkarıp çöpe atıcaz:) düdüklünğn kapağına kapat kaynadıktan sonra 15 dk pişir. afiyet şeker olsun cnm. az sulu olunca fasulye daha lezzetli oluo cnm. bi de gerçekten bazı fasulyeler yaradılıştan daha lezzetli bu da bi gerçek
ben çiğ çiğ atıyorum sonra düdüklüde 10 dakika dana eti zaten çabuk pişiyobende önceden biraz kavurup buzluğa atıyorum 1 er pişirimlik poşetlerde
demek ki bizim buranın danalarında sorun var yok pişmio yani:)ben çiğ çiğ atıyorum sonra düdüklüde 10 dakika dana eti zaten çabuk pişiyo
istediğini yap tatlım. afiyet şeker olsun şimdiden. benim kızım çok sever pasuyye:) hele bi de gugukluysa guguk guguk diye dolanır:)e ben şimdi hangisini yapayım:):):)
Cnm cok sevındım zaten ıyı dusunmustuk hep:)
- Aysegul canin baya sıkılmış anlaşılan yorulmustur esin canim kotu dusunme
- Kızlar garip bir gundu bugun sabah esimi öyle sedyede baygin görünce kötü oldum ama sukurler olsun sonuclar temiz cikti aksam benden lahmacun istedi ha cesaret kocan istiyor yaparsın sen dedim parmaklarini yedi kocam :) kralini yaptım valla artik dışardan yemem yaparim temiz temiz yerim kesinlikle tavsiye ederim kızlar supeer oldu ama abartmisim bir sürü kaldi tabi yarin hepsi biter. Esim sağolsun . Bizden haberler boyle yarin sabah gorusurz geve kuslarina devrediyorum sayfayi opulduniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?