2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar
Betil çok sevindim eşinin bişeyi çıkmamış ellerine sağlık lahmacun yapmışsın tarifi isteriz
benicim Güle güle giysin oynasın kızlar ay insan evden çıksın yeter rahatliyir kafası dağılıyor Nida alisti galiba İlk günleri yazarmisin bi ara
Ayşegül canim eşinin belki canı sıkkın di sen sorsaydin ya ona neyin var işte bişey mi oldu diye kafası mesgulse ondan öyle davranmistir

Sibel az kalmış canim bitmiş bile Meryem nasıl alisabildiniz mi yeninortaminiza
yasemin hatun çok hamarat gördüm sizi sağlıklı günlerde ağız tadilat yiyin ins
guldencim sensiz olmaz ama neden giremiyorsum yaa

herkese günaydın
betülcüm çok sevindim canım sonuçlara çok şükür sıkıntısız Atlattınız :) lahmancun tarifini hamaratlara yaz:)
ayşegülcüm sakın ola takma valla boşu boşuna kendini üzüyosun sabah kahvaltı hazırladım daha doğrusu biraz söylendim çünkü ranayı giydir kendin giyin kahvaltıyı yap insan dedim şu çayı koyar sonra ben ranayla oynamaya başladım bizde kahvaltı yapmıyo doğru dürüst iki üç lokmayla da bakıcıda yemiyo o yüzden bizde vermiyorum bişey o yüzden dedim sen yap ben senden sonra yaparım.. 1 dilim bişey yemiş mi yememiş mi bilmiyorum neye bozuldu söylendim diye mi bozuldu anlamadım ama ben de ona siniroldum yemedim arabada sen yemedin diye yemedim dedim göbeğimiz bir mi yiyeydin dedi.. çok bozuldum konuşmuyourm görür o göbeği de bağı da uyuz

Merhaba,
arkadaşınız pcden giriyorsa internet explorerdan değilde mozilla veya chrome'dan girsin, birde öyle denesin, site ayarları tamamsa kullandığı pc'yle alakalı bir sıkıntıdır.
diye bana cevap geldi yasminim haberin olsun smile ile ilgili

ay kızma ama güldüm valla eşinin cevabına özcananım yaa :) ama bende olsam sinir olurdum o ayrı. eşimi özledim ben yaa sağolsun kahvaltılar eşime aittir bizim evde ayıptır söylemesi he he he:)

ay bunu görünce birden sen bana merhaba diye söze başladın sandım he he:) sağolsın cnm benim,uğraştın benim için. evet bence de benim pc de sorun.

günaydın kızlar lahmacun tarifini yazacam bugün hamaaratlara kalan hamurdan da poaça yaptım kuzuma çok beğendi :) ya dün camdan davetsiz bir misafir geldi ama resmen Allahın hikmetini orda görmek mümkündü becerebilirsem resim atıcam birazdan

Sibel az kalmış canim bitmiş bile Meryem nasıl alisabildiniz mi yeninortaminiza
yasemin hatun çok hamarat gördüm sizi sağlıklı günlerde ağız tadilat yiyin ins
guldencim sensiz olmaz ama neden giremiyorsum yaa
iş başa düştü cnm dün akşam ay koca leğenler var ya onlarla üç leğen oldu. yani zeynebi oturtsam içine ayaklarını uzatıp rahatça oturabilir. öyle bir leğen. neyse ki bitti çok şükür. en güzel yani anneme iş kalmamış olmasaydı. kadıncağız rahatsız zaten. bi de ona yorulmamış oldu.

oh sonuçlar iyi çıkmış sevindim cnm
tarif istiyorum hamarat hatun

günaydın tatlım
bu erkekler hep böyle
düşünemiyorlar sen söyleyince de bozuluyorlar
takma hatasını anlayıp özür sdiler
ama"yeseydin göbeğimiz bir mi" lafına ben de çok kızdım

günaydın kızlar nasılsınız?

dün akşam gittim saat9,5 a geliyordu.defnenin beni görünce halini görmeliydiniz.nasıl mutlu oldu anlatamam.yavrum girer girmez bacağımı öpmeye başladı
çok sevindi sıpam
sonrasında da kucağıma aldım ve neremi bulsa öptü.sonra şımardı,dans etti.en sonunda da kucağımda bana iyice sokulup uyudu.sabaha kadar yavrumu kokladım.çok uyumadım kuzumu özlediğim için.onu izledim.
sabah da o uyurken ben 5,5 ta yola çıktım

cnm günaydın inş. sabite geçme şansın olur yaa çok zor böyle çocuk varken dışarıda olmak. allah yardımcın olsun

günaydın kızlar pöffff sabahtan beri siteyi açmıyo benim pc anlamadım sitemi beni istemiyo yoksa pcninmi bana bi gıcıklığı var
şimdi bi geçmiş yapıp geliorum::):)

Kıyamam ya benim duygusal kuzum Funda sen böyle anlatiyorsun ya çok üzülüyorum defneme çok ozluyor kuzum

Kıyamam ya benim duygusal kuzum Funda sen böyle anlatiyorsun ya çok üzülüyorum defneme çok ozluyor kuzum
canım sorma nasıl özlüyor anlatamam
zaten duygusal ve benimle bağı çok kuvvetli bi çocuk
ben olmayınca kendini eksik hissediyor
eşimin kuzeni anlatıyor geçen,
işten çıkıp gittiğimde dedi ki"seni görünce resmen bambaşka bi çocuk oldu.sen yokken sessiz sedasız oturuyordu seni görünce çok mutlu oldu.yüzünde güller açtı.sana nasıl şımarıyor"

kızlar dua edin benim için de en azından sabit bir yerim olsun artık

Canim ozcananim ay ne güldüm boşver gül geç sende esin hatali ama erkek sonucta cok da bisey beklenmiuor bazen
bende bu aralar eşime gıcık oluyorum yalnızlıktan can sikintisindan galiba ona sariyorum

Canim ozcananim ay ne güldüm boşver gül geç sende esin hatali ama erkek sonucta cok da bisey beklenmiuor bazen
bende bu aralar eşime gıcık oluyorum yalnızlıktan can sikintisindan galiba ona sariyorum
ay yazık ayol adamlara ne çekiolar bizden hee:) sanki göbeğimiz bitişik herşey onlara yansıo he he:)

İnş canim sabah gidip akşam gelsen bu kadar ayrı kalmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…