- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.941
Aynen valla ne yapsa batiyor bana bu ara dün akşam ark yanına aşağıya indi biraz toplasan bi saat kalmıştır orda nasıl sinir oldum anlatamam ben elifle ugrasiyordum aslında yanında değildim ama gene de gıcık oldum işte ama gelince belli etmedim tuttum kemdimiay yazık ayol adamlara ne çekiolar bizden hee:) sanki göbeğimiz bitişik herşey onlara yansıo he he:)
Kız ii tutöuşun kendini ben olsam surat yapardım. ay hiç sevmiyorum yaa belli etmiyim diyorum ama yüzümden okunuo yaaAynen valla ne yapsa batiyor bana bu ara dün akşam ark yanına aşağıya indi biraz toplasan bi saat kalmıştır orda nasıl sinir oldum anlatamam ben elifle ugrasiyordum aslında yanında değildim ama gene de gıcık oldum işte ama gelince belli etmedim tuttum kemdimi
cnm bi kaç mahkeme işim var onları hallediyorum. arada bakıyorum ama. özcanan eşiyle göz doktoruna gitmiş cnm buardaeee ben geldim kimse yazmıyo bana yaaaa:::):)
valla aynı durum ben de de varKız ii tutöuşun kendini ben olsam surat yapardım. ay hiç sevmiyorum yaa belli etmiyim diyorum ama yüzümden okunuo yaa
bunu nasıl aşıcam bilmiyorum ama harbiden yüzümden okunuo hayranım valla belli etmeyen insanlara.valla aynı durum ben de de var
benim de hemen suratımdan okunuyor
eşime yansıtmak istemesem de belli oluyor
kız özcenan barışırsın belki bahaneyle cnm
yazmamışsın ani gelişen bişey değil dimi?
cnm aynı durum bende de varbunu nasıl aşıcam bilmiyorum ama harbiden yüzümden okunuo hayranım valla belli etmeyen insanlara.
Maşallah nile ya biz de oyle uyur muyuz ki bi gun acaba. Peki guldenim gece uyaniyor mu.ay kızlar ben yalşlandım galiba size yazdımmı hatırlamıyorum
biz akşam nillle yatmadan önce kitap okuoruz önce ben diyo kitabı alıyo başlıyo anlatmaya
anlatıyo anlatyo tabi ben bazılarını anlıyorum bazılarını anlamıyorum
sonra gerçektenmi diyorum şaşırmı ş bi şekilde oda bana evert diyo
sonra kitabı bana veriyo sen oku diyo ben de okuyorum ve sonra finişşşş bana sarılıyo sonra arkasını dönüp finişşşş:
:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?