2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay yazık ayol adamlara ne çekiolar bizden hee:) sanki göbeğimiz bitişik herşey onlara yansıo he he:)
Aynen valla ne yapsa batiyor bana bu ara dün akşam ark yanına aşağıya indi biraz toplasan bi saat kalmıştır orda nasıl sinir oldum anlatamam ben elifle ugrasiyordum aslında yanında değildim ama gene de gıcık oldum işte ama gelince belli etmedim tuttum kemdimi

betül öncelikle çok sevindim sonçlara ve tabi lahmacun tarifi bekliyo acillll:
benicim sende yaz bakalım ikisinide deniyleim cnm:
bu arada güle güle kuılllansın kızlar alıdklarınızı
bide hani etkinlikleri paylaştığımız sayfalaramı yazsak nasıl oyuncaklar aldığımızı yada buraya yaz istersen en azından fikir olur bizede cnm:
umarım çiş eğitiminizde sorunsuz geçer..
yaseminim sağol tatlım ay iyiki varsınız..
nurayım sormaya gıcık oldum
sarma eşine kız sen yanlızlıktan sarıyosun anlıyorum ben seni..
ayşegül takılma fazla cnm erkekler böyle malesef:
benicim girdim akşam yende yazacaktım ama nil biraz huzrsuz uyudu o sırada yazamadım tatlım..
yaseminim bu arada güle güle yeyin domaterzleri tatlım.
özcenanım ahhh bu erkekler dengesizce konuşuyolar bazen cnm:
sibelcim inş biran önce yerleşirsiniz cnm.
fatma girmiyosun uzun zamandır..
cvr sende cnm
dilek hrada haberdar et bizi..
fundaım oyyy kıyamam ben defne kuzuma..
özlüyo annesi ne yapsın kuzum..
katrenurum ne yaptın domatezleri açtınmıo cnm?
songül nelerdesin şekerim sesin çıkmıyo yine
wavs yerleştinizmi cnm:

Kız ii tutöuşun kendini ben olsam surat yapardım. ay hiç sevmiyorum yaa belli etmiyim diyorum ama yüzümden okunuo yaa

Günaydın kızlar ben de giremedim kac saattir siteye bilgisayariniza zarar verebilir gibi biseyler çıkıyor.

Yaseminim gece erken uyuyup kalinca namazda yazayim demistim:)

ay kızlar ben yalşlandım galiba size yazdımmı hatırlamıyorum
biz akşam nillle yatmadan önce kitap okuoruz önce ben diyo kitabı alıyo başlıyo anlatmaya
anlatıyo anlatyo tabi ben bazılarını anlıyorum bazılarını anlamıyorum
sonra gerçektenmi diyorum şaşırmı ş bi şekilde oda bana evert diyo
sonra kitabı bana veriyo sen oku diyo ben de okuyorum ve sonra finişşşş bana sarılıyo sonra arkasını dönüp finişşşş:
:):)

Yasemin maşallah siz de halletmissiniz domatesleri. Guldenim ben cevirip koydum artik kilere.

Fundam kiyamam defneye ya bitsin artik bu ayriliklar

Maşallah nile ya biz de oyle uyur muyuz ki bi gun acaba. Peki guldenim gece uyaniyor mu.

bende akşam koydumda cnm ondan sordum::).):):)
sırada menemen var katreynurum
ama kendim yapamam nil bu ara acayip bana sardı akşamları hep benimle olsun istiyo..
sanıyorum özlüyo akşam hamur yapalım dedi ama masa duruyo ortalık danık
babanla yapın kızım ben gelicem diorum hayır sen sen annem diyo:):)
ay buda hoşuma gitmiyo değil hani he he he:

güneydın katreinurum. oh uykuyu almışsındır o zaman cnm. maşallah. evet cnm baya hallettik ama acılı ezme yapmadık daha. sıra onda artık.
nilime de maşallah yaa evet diyen dillerini yerim onun ben

ahhh katrenurum işte bunu tam yerine sordun malesef evet cnm
hele bazen okadar çok uyanıyorki artık ps edip yanında sabahlıyorum
normalde onu uyutup ben yatak odasına geçiyorum ama sonra birses anneeee anneeeee eğer gitmezsem kalkıp oturuyo şebekkk::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…