2012 kasım bebekleri büyüyor..

dün sanırım bahsetmiştin cnm
yerim ben onun arkasını dönüp uyuyan halini
defne de bazen anlattıklarını anlamasam da aaa öylemi olmuş,sen ne yaptın,sonra neler oldu diye konuşmaya teşvik ediyorum

aysende mi domatesle uğraştın akşam. bi ara elim uyuştu bıçak tutmaktan he he:)

güneydın katreinurum. oh uykuyu almışsındır o zaman cnm. maşallah. evet cnm baya hallettik ama acılı ezme yapmadık daha. sıra onda artık.
nilime de maşallah yaa evet diyen dillerini yerim onun ben
ye teyzesi zeynbim kadar olmasakta azıcık anlatıyoruz derdimizi:
ay kız bak özledim ben kuzumun sesini yani zeynebimin bilmem anlata bildimmi yasemini

canım özlüyorla o yüzden de en ufak bi zamanı bilebizimle geçirmek istiyorlar

ye teyzesi zeynbim kadar olmasakta azıcık anlatıyoruz derdimizi:
ay kız bak özledim ben kuzumun sesini yani zeynebimin bilmem anlata bildimmi yasemini
yok cnm maşallahı var nilimin daha ne desin kız ... zeynepte ancak o kadar işşte birazcık dil gelişimi öndeydi şimdi yetişti kuzular aynılar. ay cnm hiç fırsat bulamıyorum dikkati dağılıo bi düzgün kaydettirmio ki sıpam.

canım özlüyorla o yüzden de en ufak bi zamanı bilebizimle geçirmek istiyorlar
aynen özlüo kuzular. ben evde yokken zeynep annemin peşini bırakmıomuş. ben gidiyorum annemle tüm bağı kopuo herşeyi bana yaptırmaya çalışıo kuzum. annemde elime düşersin ama dio he he:)

Gunaydin kizlar
Ay nida gece uyumaz sabah uyanmaz cınsten oldu bu ara
Hala uyuyo sabaha karsı yanıma aldım mecbur yoksa kıyametı koparıyo yatmıycam dıye hadı bıraz uyuyam dedim bu sefer beyza uyandı bı turlu dalamadım

günaydın tatlım senin kuzu keyif yapıo desene maşallah. ama senin için ii olmamış biri uyumuş öbürü uyanmış

kız dalga geçmesene yaseminim
ha ha ha
zeynebime söylesin diye nille bi şarkı söyledik yaseminie gönderdim ama yaseminim şarkıyla değilde benimsesimle ilgilendi ha ha ha:):).)
ayrıca fundacım özlüyolar gerçekten
ben sana nilin sesini gönderirim ama herşey karşılıklı hatırlatırım
geçen masal okurken çekeyim dedim songül için hayır dedi inat etti konuşmadı şebek
yaseminim domatez yapmadımkız ben yapılanları yerleştirdim he he:
benicim günaydın cnm
neden öyle olduki nidoş aman arada oluyo öyle dönerler düzenlerine işşş
biz bayramda çok bozulmuştu düzenimiz ama sonra yine döndü kuzum..

aynen özlüo kuzular. ben evde yokken zeynep annemin peşini bırakmıomuş. ben gidiyorum annemle tüm bağı kopuo herşeyi bana yaptırmaya çalışıo kuzum. annemde elime düşersin ama dio he he:)
aynen cnm defne de hep bana düşüyor kv de sen benim elime düşrsin diyor

senin için kötü olmuş cnm

istediğin defnenin sesi olsun şekerim ben gönderirim
defne de videoya alındığını farkederse kızıyor, hatta elimden telefonu düşürmeye çalışıyor

itiraf et sesin çok güzel. suç benim mi sesin güzel o dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…