- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.961
dün sanırım bahsetmiştin cnmay kızlar ben yalşlandım galiba size yazdımmı hatırlamıyorum
biz akşam nillle yatmadan önce kitap okuoruz önce ben diyo kitabı alıyo başlıyo anlatmaya
anlatıyo anlatyo tabi ben bazılarını anlıyorum bazılarını anlamıyorum
sonra gerçektenmi diyorum şaşırmı ş bi şekilde oda bana evert diyo
sonra kitabı bana veriyo sen oku diyo ben de okuyorum ve sonra finişşşş bana sarılıyo sonra arkasını dönüp finişşşş:
:):)
bende akşam koydumda cnm ondan sordum::).):):)
sırada menemen var katreynurum
ama kendim yapamam nil bu ara acayip bana sardı akşamları hep benimle olsun istiyo..
sanıyorum özlüyo akşam hamur yapalım dedi ama masa duruyo ortalık danık
babanla yapın kızım ben gelicem diorum hayır sen sen annem diyo:):)
ay buda hoşuma gitmiyo değil hani he he he:
aamin cnm ya inan en çok ben mutlu olacağım kuzumla olmaktanYasemin maşallah siz de halletmissiniz domatesleri. Guldenim ben cevirip koydum artik kilere.
Fundam kiyamam defneye ya bitsin artik bu ayriliklar
uyursunuz cnm niye uyumayasanız ki?Maşallah nile ya biz de oyle uyur muyuz ki bi gun acaba. Peki guldenim gece uyaniyor mu.
ye teyzesi zeynbim kadar olmasakta azıcık anlatıyoruz derdimizi:güneydın katreinurum. oh uykuyu almışsındır o zaman cnm. maşallah. evet cnm baya hallettik ama acılı ezme yapmadık daha. sıra onda artık.
nilime de maşallah yaa evet diyen dillerini yerim onun ben
canım özlüyorla o yüzden de en ufak bi zamanı bilebizimle geçirmek istiyorlarbende akşam koydumda cnm ondan sordum::).):):)
sırada menemen var katreynurum
ama kendim yapamam nil bu ara acayip bana sardı akşamları hep benimle olsun istiyo..
sanıyorum özlüyo akşam hamur yapalım dedi ama masa duruyo ortalık danık
babanla yapın kızım ben gelicem diorum hayır sen sen annem diyo:):)
ay buda hoşuma gitmiyo değil hani he he he:
bak ben ne nilin ne de zeynebin sesini duymadım amaye teyzesi zeynbim kadar olmasakta azıcık anlatıyoruz derdimizi:
ay kız bak özledim ben kuzumun sesini yani zeynebimin bilmem anlata bildimmi yasemini
yok cnm maşallahı var nilimin daha ne desin kız ... zeynepte ancak o kadar işşte birazcık dil gelişimi öndeydi şimdi yetişti kuzular aynılar. ay cnm hiç fırsat bulamıyorum dikkati dağılıo bi düzgün kaydettirmio ki sıpam.ye teyzesi zeynbim kadar olmasakta azıcık anlatıyoruz derdimizi:
ay kız bak özledim ben kuzumun sesini yani zeynebimin bilmem anlata bildimmi yasemini
bence en güzeli güldenin sesi he he:) maşallah vallahibak ben ne nilin ne de zeynebin sesini duymadım ama
aynen özlüo kuzular. ben evde yokken zeynep annemin peşini bırakmıomuş. ben gidiyorum annemle tüm bağı kopuo herşeyi bana yaptırmaya çalışıo kuzum. annemde elime düşersin ama dio he he:)canım özlüyorla o yüzden de en ufak bi zamanı bilebizimle geçirmek istiyorlar
günaydın tatlım senin kuzu keyif yapıo desene maşallah. ama senin için ii olmamış biri uyumuş öbürü uyanmışGunaydin kizlar
Ay nida gece uyumaz sabah uyanmaz cınsten oldu bu ara
Hala uyuyosabaha karsı yanıma aldım mecbur yoksa kıyametı koparıyo yatmıycam dıye hadı bıraz uyuyam dedim bu sefer beyza uyandı bı turlu dalamadım
senin içinde öyle olucak şekerim: ha ha ha ha ha:):):)günaydın tatlım senin kuzu keyif yapıo desene maşallah. ama senin için ii olmamış biri uyumuş öbürü uyanmış
aynen cnm defne de hep bana düşüyor kv de sen benim elime düşrsin diyoraynen özlüo kuzular. ben evde yokken zeynep annemin peşini bırakmıomuş. ben gidiyorum annemle tüm bağı kopuo herşeyi bana yaptırmaya çalışıo kuzum. annemde elime düşersin ama dio he he:)
senin için kötü olmuş cnmGunaydin kizlar
Ay nida gece uyumaz sabah uyanmaz cınsten oldu bu ara
Hala uyuyosabaha karsı yanıma aldım mecbur yoksa kıyametı koparıyo yatmıycam dıye hadı bıraz uyuyam dedim bu sefer beyza uyandı bı turlu dalamadım
istediğin defnenin sesi olsun şekerim ben gönderirimkız dalga geçmesene yaseminim
ha ha ha
zeynebime söylesin diye nille bi şarkı söyledik yaseminie gönderdim ama yaseminim şarkıyla değilde benimsesimle ilgilendi ha ha ha:):).)
ayrıca fundacım özlüyolar gerçekten
ben sana nilin sesini gönderirim ama herşey karşılıklı hatırlatırım
geçen masal okurken çekeyim dedim songül için hayır dedi inat etti konuşmadı şebek
yaseminim domatez yapmadımkız ben yapılanları yerleştirdim he he:
benicim günaydın cnm
neden öyle olduki nidoş aman arada oluyo öyle dönerler düzenlerine işşş
biz bayramda çok bozulmuştu düzenimiz ama sonra yine döndü kuzum..
allahım sağlıklı sıhhatli versin de olsun şekerim ben alışkınım uykusuzluklara. hem ne biliosun belki de bu sefer uyuyan kuzum olur ha ha:)senin içinde öyle olucak şekerim: ha ha ha ha ha:):):)
cnm niye kötü düşünüyorsun kisenin içinde öyle olucak şekerim: ha ha ha ha ha:):):)
itiraf et sesin çok güzel. suç benim mi sesin güzel o dikkatimi çektikız dalga geçmesene yaseminim
ha ha ha
zeynebime söylesin diye nille bi şarkı söyledik yaseminie gönderdim ama yaseminim şarkıyla değilde benimsesimle ilgilendi ha ha ha:):).)
ayrıca fundacım özlüyolar gerçekten
ben sana nilin sesini gönderirim ama herşey karşılıklı hatırlatırım
geçen masal okurken çekeyim dedim songül için hayır dedi inat etti konuşmadı şebek
yaseminim domatez yapmadımkız ben yapılanları yerleştirdim he he:
benicim günaydın cnm
neden öyle olduki nidoş aman arada oluyo öyle dönerler düzenlerine işşş
biz bayramda çok bozulmuştu düzenimiz ama sonra yine döndü kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?