- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.981
aaa çalışmaya mı başlıycaksın yoksa.. bak bu müdüre seni ikna etmesin. gerçi berrayı da götürdükten sonra neden olmasın. Sonuçta kreş:) ay ne güzel işin var yahu. keşke benimde kuzumla çalışabileceğim bir işim olsaydı.Kizlar ben erken kaciyorum bugün. Eski mudurem aradi okullar acilacak ya cok sıkışmışlar yardima ihtiyaclari varmış. Anlayacağınız biz krese gidiyoz bugün. Berra buyudu ya beni rahat birakmaz artikberraya yiycek biseyler hazirlayip kendimiz hazırlanıp cikicaz. Öpüyorum hepinizi
ne güzel işte berraya da değişiklik olur hemKizlar ben erken kaciyorum bugün. Eski mudurem aradi okullar acilacak ya cok sıkışmışlar yardima ihtiyaclari varmış. Anlayacağınız biz krese gidiyoz bugün. Berra buyudu ya beni rahat birakmaz artikberraya yiycek biseyler hazirlayip kendimiz hazırlanıp cikicaz. Öpüyorum hepinizi
ay yazık ayol adamlara ne çekiolar bizden hee:) sanki göbeğimiz bitişik herşey onlara yansıo he he:)
Uyandık beyzanın sayesınde:)
Bugun nısanlanma yıldonumumuz bızım
Esıme msj yazıp kutladım hep sıtem eder once ben kutluyorum ozel gunlerı dıye bunu da ben kutlayıverem dedım
hastaneye gidecem dedikız özcenan barışırsın belki bahaneyle cnm
yazmamışsın ani gelişen bişey değil dimi?
aaa siz nişan yıldönümüne kadar kutluyormusunuz? bravo vallaUyandık beyzanın sayesınde:)
Bugun nısanlanma yıldonumumuz bızım
Esıme msj yazıp kutladım hep sıtem eder once ben kutluyorum ozel gunlerı dıye bunu da ben kutlayıverem dedım
canım merak etme aynısından bi tanede bende varhep önce o mu kutlar Allahımmm bi de benim kocam önce kutlasa bi kerecik yaaaa
O kutlamazsa ben ınat yapar hıc kutlamamhep önce o mu kutlar Allahımmm bi de benim kocam önce kutlasa bi kerecik yaaaa
ha ha ha iyi yapmışsın şekerim:O kutlamazsa ben ınat yapar hıc kutlamam
Allahı var unutmaz kutlar hep hedıye falan tam gununde yapmasada cıcek yada guzel bı sozde yetıyor:))
Gecen bı ozel gunumuzu unutmustu yogunluktan ıtınayla burnundan getırıldıBol bol ozrunude dılemıstı zaten:))
Nısan nıkah dugunaaa siz nişan yıldönümüne kadar kutluyormusunuz? bravo valla
yok canım ya alerji olmuş güneşten ve tozdan sakınacak gözlerini kapatınca batıyodu bi de göz altını şişmiştiöyle oluyo be özcenanım kin tutmamak en iyisi aslında:)
bi sorun yok dimi:
benicim nişanlanma yıldönümünüz kutlu olsun iyi yapmışsın yani hep onlar hep onlr dimi bizimkide pek hatırlamazlar ama neyse
Gecmıs olsun cnm yayok canım ya alerji olmuş güneşten ve tozdan sakınacak gözlerini kapatınca batıyodu bi de göz altını şişmişti
bizim nikah ve düğün aynı gündüNısan nıkah dugun
O gunlerı oturup konusuruz nostaljı
geçmiş lsun cnm benimyok canım ya alerji olmuş güneşten ve tozdan sakınacak gözlerini kapatınca batıyodu bi de göz altını şişmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?