2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar ben erken kaciyorum bugün. Eski mudurem aradi okullar acilacak ya cok sıkışmışlar yardima ihtiyaclari varmış. Anlayacağınız biz krese gidiyoz bugün. Berra buyudu ya beni rahat birakmaz artik berraya yiycek biseyler hazirlayip kendimiz hazırlanıp cikicaz. Öpüyorum hepinizi

fundacım takılıyorum yasemine şekerim:
o bana 2. yapdiye takılıyo bende yaparsan bunlar olur diye he he:):):)
tamam funda bekliorum ozaman defnemin sesini kamereya alma konuşturup sadece sesini çek ..
yaseminim o senin güzel düşünmen şekerim yoksam sesim güzel değil şekerim:
kendine haksızlık ediosun bence..

katreynurum negüzel deyişiklik olur senin içinde biraz bence
hem brramda başka oyuncaklarla oynar ilgisini çeker..

aaa çalışmaya mı başlıycaksın yoksa.. bak bu müdüre seni ikna etmesin. gerçi berrayı da götürdükten sonra neden olmasın. Sonuçta kreş:) ay ne güzel işin var yahu. keşke benimde kuzumla çalışabileceğim bir işim olsaydı.

ne güzel işte berraya da değişiklik olur hem
orada kafasını dağıtır,enerjisini atar

kız özcenan barışırsın belki bahaneyle cnm
yazmamışsın ani gelişen bişey değil dimi?
hastaneye gidecem dedi
dur ben de geleyim her ne kadar bağkopsa da dedim güldü herşeye alınma ben yedim sen de yeseydin manasında dedim dedi gülüştük barıştık
bi de kin tutabilsem hemen unutveriyorum güldenim ya:)

Uyandık beyzanın sayesınde:)
Bugun nısanlanma yıldonumumuz bızım
Esıme msj yazıp kutladım hep sıtem eder once ben kutluyorum ozel gunlerı dıye bunu da ben kutlayıverem dedım
aaa siz nişan yıldönümüne kadar kutluyormusunuz? bravo valla

hep önce o mu kutlar Allahımmm bi de benim kocam önce kutlasa bi kerecik yaaaa
O kutlamazsa ben ınat yapar hıc kutlamam
Allahı var unutmaz kutlar hep hedıye falan tam gununde yapmasada cıcek yada guzel bı sozde yetıyor:))
Gecen bı ozel gunumuzu unutmustu yogunluktan ıtınayla burnundan getırıldı Bol bol ozrunude dılemıstı zaten:))

öyle oluyo be özcenanım kin tutmamak en iyisi aslında:)
bi sorun yok dimi:
benicim nişanlanma yıldönümünüz kutlu olsun iyi yapmışsın yani hep onlar hep onlr dimi bizimkide pek hatırlamazlar ama neyse

ha ha ha iyi yapmışsın şekerim:
bende itinaiyle burnundan getiririm hiç acımam:

öyle oluyo be özcenanım kin tutmamak en iyisi aslında:)
bi sorun yok dimi:
benicim nişanlanma yıldönümünüz kutlu olsun iyi yapmışsın yani hep onlar hep onlr dimi bizimkide pek hatırlamazlar ama neyse
yok canım ya alerji olmuş güneşten ve tozdan sakınacak gözlerini kapatınca batıyodu bi de göz altını şişmişti

Guldencım bızım kızlar dun egıtıcı oyuncaktan cok kocaman pony atlar varya ondan aldılar bıde boyama kıtapları falan aldık resım eklenecek bı faalıyet yok yanı:))
Ama dıger egıtıcı oyuncakları eklıyım bı ara
Bıde kıyafet secerken bende bende dıyo cok komıktı beyzaya askılı pantolon denıyorum bende bende dıyo ustunde de benzerı var zaten beyza da ondan ozenmıstı:)) bak senın var bundan dedım baska bakalım hı hı dedı anlastık pantolon tısort aldık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…