2012 kasım bebekleri büyüyor..

güle güle giysin kuzular

özcenanım göemiş olsun cnm
benicim o atlar nasıl bende çok baktım nile ama bitürlü kkarar veremedim tavsiye ediomusun
sadece sallanıyolarmı yoksa başka bi işevleri varmı cnm:=
ayrıca güle güle kulllansıon fıstıklar
ayy o bende bende demeleri çok komik oluyo..
nil odaya kim koşacak diorum önce ben diyo:):)

Dıllerı cok tatlı gercekten ya masallah nılosada
Cnm bu sallananlardan degıl sallanan ablamların var o kaldırmıs cocuklar oynamıyo dıye (kucugu zaten beyzayla) ondan alıcaz gıttıgımızde.. Bızım yumos pelus bısey kucaklayıp yastık yapmak ıcın

Yasmın masallah cnm halletmıssınız domateslerı:) bır elın nesı var demısler ıkı kısı daha cabuk yapmıssınızdır annende zeyneple ılgılenmıstır oh kalabalık gıbısı yok:)
Senın ezme tarıfı nasıl katreınur gıbı mı farklıysa tarıf ısterız
Ay kım sordu unuttum evet cıse basladık bız kızlar
Masala bı baslayıp ara vermıstı galıba aysegul yada yanlıs hatırlıyorum, bende bıkac gunden sonra pes etsemmı dıye dusundum ama sımdı yola devam uzun uzun yazıcam nıdanın wc gunlugunu:))

cnm bende başlasam olacak nil hazır belli ama
tuvalet yerine bizmki oturma odasına yada kendi odasına parkanin üzerine yapıyo
acaba bütün halıları kaldırsamı he he:):)

Halıları hıc kaldırmadım ben yerlerde tas bızım bır kere tam halı kenarına denk geldı hıc halıya yapmadık sukur
Cnm kendın alıstıracaksan bıkac gun basında durmak gerekıyor hafta sonu bı deneme yapabılırsın:)

cnm eylülün ortası gibi izine çıkıcam ozaman alıştırrayım
diorum en azından denerim
eylül ablası varya.
bende ablamgibi tuvalete oturucam diyo:
lazımlığına oturmuyo..

işte bizim evinde hali bu o bişey söyler ben alınırım sonra ortaya bi laf atar dayanamam gülerim gelir sarılır olay biter. öyle uzamaz. ay kocamımı özledim ne hep ii yönleri aklıma gelio he he:)

kızlar tunaydın ya kızlar sordum tabıkı neyın var nıye konusmuosun dıye yorgunum dedı
ama hep oyle yorgunken kalkıp pc de oyun oynayabılıo yorgunsa yatsın ozman dımı
sınırım bozuldu aksam dedım nıye konusmuosun hıc maddme nıye cgırdın bızı 15gun sonra tekrar gtcez kalsaydık ozmn bız koyde nıye gelın dedı bu mu ozlemın senın cocukla 5dakıka ılgılenmedın kı cocuk kapıda senı gorunce babacımmm dedı kostu hıcmı mutlu olmuyosun falan dedım yataga gecınce de dondu yattı bende sınır oldum ısın dusunce pesınden klosup sarılmasını bılırsın ama dedım dondu sarıldı ama ben ıyıce sınır oldum aldım yastıgı cıktım odadan
kızlar pazrtesı sabah geldık begun persmbe hıc konusmadık desem yerıdır hıc cocukla ılgılenmedı desem yerıdır ama tv pc de oyun desen var bıze gelınce yorgun bgun msj attım sılkelen dusun kkendıne gel yorgunsan bızım sucumuz ne bı guleryuzle gel yorgunum de bız sana masajda yaparız kahvede hazırlarız ıstersen sohbetde ederız ama sen yuzumuze bakmıosunkı dedım cvp gelmedı daha

Gülden olmadı ama onlara gonderiyomsun hani bana hani bana Kustum işte

halı deyince aklıma kv geliyor
geçen yıl işe başlamadan önce eşim arabayı götürdüğü için kv de kalıyorduk
defne 7 aylıktı
akşam havalansın diye defnenin altını açtım kanepe üstünde yatıyor
kv kanepeye çişini yaptırırsın diye defneyi kucağına aldı.
o sırada dila hanımın da bi bölümü yayınlanıyor.tam dizinin bitimine yaklaştık.bi anda bi ıkınma sesi duydum bi baktım defne kv nin halının üstüne büyüğünü yapıyor.(meğer kv diziye dalmış.defneyi koltuk altlarından tutmuş halıya bastırıyor)
anne ne yaptın derken defne bir de üstüne çişini yaptı.beni bi kahkaha aldı mı,kv kendi yaptırdığı için kimseye kızamadı mı görmeniz lazımdı.hemen aldım defneyi götürdüm altını yıkadım.sonra kurulayıp bezini sardım.kv halının üstündeki kakayı aldı,halıyı bi güzel sildi.bu arada halıyı silerken su koyduğu leğen çatlakmış su bi güzel oturma odasının parkeye yayılmış mı.
çok komikti.ben fafkettim hemen leğeni değiştirdim.yerleri sildim.halıyı yıkayalım dedim.yok sen defneyle ilgilen ben hallederim dedi.o gece 1 e kadar halıyla uğraştık.

canım belki işle ilgili bi sorun vardır ve aklı oradadır
tamam size yaptığı da hoş değil ama bir de bu yönünden baksan keşke
benim eşim işle ilgili sorun yaşadığında çocuk gibi ilgi bekler
bu akşam güzel bi sofra hazırla,güzelce süslen,güler yüzle karşıla
eğer hala aynı davranıyorsa o zaman kızmakta haklısın,hatta süründür,burnunu iyice sürt

ay çok güldüm kız defne senin intikamını yedi aylıkken almış babaannesinden he he:)

bende uzatamam hemn barısırız esım hıc uzatmaz zaten ama kırılırım onun bısey yokmus gbı davranmasına daha cok sınırlenırım kıme dıom ben gbısınden
en güzeli fazla uzatmamak zaten cnm. belki işyerinde sana anlatamıycağı şeyler olmuştur. sonuçta asker bi ton erkekle çalışıo. uzatma sen boşver tatlım...

ay çok güldüm kız defne senin intikamını yedi aylıkken almış babaannesinden he he:)
ya sorma ben bile hala gülüyorum
en çok da bana güvenmedi çocuğun altını açtım diye kendi daha beterini yaptırdı
üstelik ben farketmesem kaka yaptığını daha farketmeyecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…