2012 kasım bebekleri büyüyor..

işte bizim evinde hali bu o bişey söyler ben alınırım sonra ortaya bi laf atar dayanamam gülerim gelir sarılır olay biter. öyle uzamaz. ay kocamımı özledim ne hep ii yönleri aklıma gelio he he:)
bizde de durum aynı ama ben biraz süründürürüm
eşim boş konuşur ben kızıp küserim
sonra eşim gönlümü almak için şapşallıklar yapar ama beni ikna etmesi için baya uğraşır

bizde de durum aynı ama ben biraz süründürürüm
eşim boş konuşur ben kızıp küserim
sonra eşim gönlümü almak için şapşallıklar yapar ama beni ikna etmesi için baya uğraşır
ufak tefek şeyleri uzatmam cnm . ama kızdığımda neler yapabileceğimi ii bilir kendisi...:)

ufak tefek şeyleri uzatmam cnm . ama kızdığımda neler yapabileceğimi ii bilir kendisi...:)
ya işte bende uzatmamaya çalışıyorum ama kırılınca da ya da kızınca da kendimi frenliyemiyorum
eşim hep "biraz politik olmayı öğren" der

Ozcanan iyi yapmışsın canim kusluk iyi değil oh bi gülücüge halloliuyir hersey Allahım bOzmasin
yasemin im Allah'tan zamanda kavustursun canim sizi eşten ayrı kalmak çok zor
aysgulcum bence de esin yorulumustur bunalmistir sikilmistir çalışmaktan o gün belki boşver sen gene Akşam konuşmaya güler yüzlü olmaya çalış
fundacim gerçekten Defne çok güzel intikam almış öptüm deneyi
benicim Güle güle giysin biciriklar kıyafetlerini hadi kolau gelsin cis egitiminde ayrintili olarak yaz tamam mk

gulden cnm yanında sen ol bence alısana kadar masal sımdı alıstı babaı goturuncede yapio ilk basta babasiyla gittiginde yapmuodu once sen ogret sonra bakici annaneylede gider

yasmn haklisin cnm aynen oyle askeriye oldgindan anlatamio napayim hergun yedgim kufuru hakretimi anlatayim dior hak veriorum ama bizde hergun suratini cekmek zorunda degiliz dimi ben buna kiziom madem anlatamican ozman yansitma hergun diye
nuray funda cnm bende bgun yine bisey yokmus gbi davranicam yine ilgilenmezse artik kendi bilir surunecek:)

Beni en iyi sen anlarsın nurayım. siz atlattınız darısı bize...

kızlar sabah defneyi zor uyutmuş kv(ben çıkarken uyanmıştı)
şimdi uyuturken de baya zorlanmış
eşimin teyzesi kvye yarın bu çocuk büyüyünce aklı iyice sarar sana "seni sevmiyorum,annemi istiyorum ben" derse çok üzülürsün diyormuş

özcenanım göz
nüz aydın cnm:
nurayım gönderirim tabi ama herşeyin karışılıklı olduğunu hatırlatırım
ayrıca aşk olsun sanada doğum gününde göndermedimmi şekerim:):):)
ayşegülüm vardır mutlaka eşinin canını sıkan bişey dönem dönem oluyo böyle cnm:
aynen zaten ilk alıştırmayı ben yapayım diorum:
ay kızlar başka ne vardı unuttum:

Çok sevindim canim hadi rahat olur onun için Allah gönlüne göre verdi

en son mesajı okudum ve süper bir haber tebrikler özcanan harika bir haber buuu

hayırlı olsun cnm
inşallah tus da istediği gibi bi branş olur

aaa ne güzel haber buuu hayırlı olsun cnm allah gönlünüze göre verdi:)

canlarım çok teşekkür ederim ya valla bizim için çok iyi oldu şimdi annemler de rahat rahat gelirler buraya yarın yola çıkıyolar ben de yarından itibaren izne ayrılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…