- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.021
bizde de durum aynı ama ben biraz süründürürümişte bizim evinde hali bu o bişey söyler ben alınırım sonra ortaya bi laf atar dayanamam gülerim gelir sarılır olay biter. öyle uzamaz. ay kocamımı özledim ne hep ii yönleri aklıma gelio he he:)
ha ha bırakaydın tamamlasaydı :)ya sorma ben bile hala gülüyorum
en çok da bana güvenmedi çocuğun altını açtım diye kendi daha beterini yaptırdı
üstelik ben farketmesem kaka yaptığını daha farketmeyecekti
ufak tefek şeyleri uzatmam cnm . ama kızdığımda neler yapabileceğimi ii bilir kendisi...:)bizde de durum aynı ama ben biraz süründürürüm
eşim boş konuşur ben kızıp küserim
sonra eşim gönlümü almak için şapşallıklar yapar ama beni ikna etmesi için baya uğraşır
haha zaten o manzarayla öyle bi çığlık atmışım ki anne ne yaptın diyeha ha bırakaydın tamamlasaydı :)
ya işte bende uzatmamaya çalışıyorum ama kırılınca da ya da kızınca da kendimi frenliyemiyorumufak tefek şeyleri uzatmam cnm . ama kızdığımda neler yapabileceğimi ii bilir kendisi...:)
Çok sevindim canim hadi rahat olur onun için Allah gönlüne göre verdikızlar kardeşim annemlerin yanına mersin - gülnara atandı çooook mutluyum :)
Beni en iyi sen anlarsın nurayım. siz atlattınız darısı bize...Ozcanan iyi yapmışsın canim kusluk iyi değil oh bi gülücüge halloliuyir hersey Allahım bOzmasin
yasemin im Allah'tan zamanda kavustursun canim sizi eşten ayrı kalmak çok zor
aysgulcum bence de esin yorulumustur bunalmistir sikilmistir çalışmaktan o gün belki boşver sen gene Akşam konuşmaya güler yüzlü olmaya çalış
fundacim gerçekten Defne çok güzel intikam almış öptüm deneyi
benicim Güle güle giysin biciriklar kıyafetlerini hadi kolau gelsin cis egitiminde ayrintili olarak yaz tamam mk
hayırlı olsun cnmkızlar kardeşim annemlerin yanına mersin - gülnara atandı çooook mutluyum :)
ben de anlarım aşkolsunBeni en iyi sen anlarsın nurayım. siz atlattınız darısı bize...
aaa ne güzel haber buuu hayırlı olsun cnm allah gönlünüze göre verdi:)kızlar kardeşim annemlerin yanına mersin - gülnara atandı çooook mutluyum :)
keşke anlamasaydın diyesim geldi kız ayrı olmasaydınız yaniben de anlarım aşkolsun
benim eşimde dışarıda birbirimizden uzaktayız
kıskandım şimdi
Çok sevindim canim hadi rahat olur onun için Allah gönlüne göre verdi
en son mesajı okudum ve süper bir haber tebrikler özcanan harika bir haber buuu
hayırlı olsun cnm
inşallah tus da istediği gibi bi branş olur
aaa ne güzel haber buuu hayırlı olsun cnm allah gönlünüze göre verdi:)
özcenanım göz
nüz aydın cnm:
nurayım gönderirim tabi ama herşeyin karışılıklı olduğunu hatırlatırım
ayrıca aşk olsun sanada doğum gününde göndermedimmi şekerim:):):)
ayşegülüm vardır mutlaka eşinin canını sıkan bişey dönem dönem oluyo böyle cnm:
aynen zaten ilk alıştırmayı ben yapayım diorum:
ay kızlar başka ne vardı unuttum:
keşke cnm benimkeşke anlamasaydın diyesim geldi kız ayrı olmasaydınız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?