- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.041
inşallah çok güzel geçer iznin canımcanlarım çok teşekkür ederim ya valla bizim için çok iyi oldu şimdi annemler de rahat rahat gelirler buraya yarın yola çıkıyolar ben de yarından itibaren izne ayrılıyorum:)
fatma gezmelerde cnm o yüzden yazamıyor sanırımözcenan evetya bizi haberdar et şekerim:
songül bi sesver şekerimm:
fatmada yazmıoooo:
İnş sizde atlatacaksiniz canim sonu güzel olacakBeni en iyi sen anlarsın nurayım. siz atlattınız darısı bize...
ben kaldırdım beşiğin bi kolunu süper oldu rana yerinden hiç yanıma gelmedi :)ay kızlar öğle tatilinde çocuk odası baktım erdeme ay içim eridi öyle güzel şeyler varki anlatamam bayıldım resmen of onnca borç vvarken girişecez herhalde çok fena heves ettim
inş. nurayım dualarınıza ihtiyacım var biliosunİnş sizde atlatacaksiniz canim sonu güzel olacak
ooo ağır toplar geliomuş aman dikkat:)songülümün meşhur eltileri bugün geliyorlarmış arada gizli giriyormuş songül takiptesiniz selamı var hepinize
benim ki de genelde yastığa paralel yatıo. o nedenle beşikte yatınca daha çok uyanıo. bazasına alışcak artık kendi düzenimizi bi kurarsakmasal yer yataginda yatio 1.5aydir alan cok rahat deliksiz uyuo kisa da baza alicam aslinda bizim buyuyen besikti onun yatagibi kullnioduk ama eni darmis masal paralel yatio cogunluk yastiga falan oyuzden sigmio buyuyen besigi kaldircaz sallanmioda zaten bozulmustu tasinirken satarim baza alirim belki yada durur baza alirim gulden sizin buyuyen besik bozuldgunda yatak yaptiginda eni kac cm bizimki 70cm dar gelio
ay bak merak ettim bizim bazanın eni o kadar yoktur sanki güldenim bilemedim bak.ayşegülcüm bizimki 90 santim cnm ben yaptırırken biraz büyük istemiştim boyuda 190
aleykim selam
ohhhhh erdem paşama oda geliyo desene betülüm
ayyyy songülünmün allah yardımcısı olsun
durmaz o döktürür yine biliorum bennn:
yaseminim geçecek cnm bugünlar azdaha sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?