- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.241
Canum telefonn ile gorusuyordum ondqn yazamadimKımse yok sanırım herkes burda gorunuyor ama...
Cnm bıldıgın kara tahta gorunumunde uzerıne tebesırle yazılıyor ama arkası yapıskanlı kagıt ıstedıgın yere yapıstırıyorsun karalama duvarı oluyo ıslak mendılle cok sılınıyor..Canum telefonn ile gorusuyordum ondqn yazamadim
Aybben anlayamadim pbyazi tahtasini cizemedim
teror olayi coxuk aglayarak kalkar hic birseyle ikna olmaz durumuymus
Gecmesine sevundim cnm caresuz kalmak zod olmaliCnm bıldıgın kara tahta gorunumunde uzerıne tebesırle yazılıyor ama arkası yapıskanlı kagıt ıstedıgın yere yapıstırıyorsun karalama duvarı oluyo ıslak mendılle cok sılınıyor..
Hımm onunadı aglama terorumuymus gecen sene beyzada vardı ve hıcbır sekılde ıkna edemezdın kabus gıbıydı gectı Allahtan:)
Canim simdi konyaya gidiceklwr bur hafra kalicaklar sobra ayin 14 u kesin donuaEltınlerı guzel bı sekılde atmıssın cnm gecmıs olsun:)
Ne zaman donuyolar gerıye? Gelıcekler mı yıne?
Hemde ne caresızlıktı bızımkı uykusu oldugu zamanda yapardı sakınlestırmek mumkun degıldı, cok sukur artık anneyı dınler elınden geldıgınce uzmemeye calısır:))Gecmesine sevundim cnm caresuz kalmak zod olmali
Bizim burada yoksanirim o tahtadan
Ay ben atmıssın demek ıstemedım atlatmıssın dıycektım pardon cnm mısafır sonucta atmıssın denırmı:)Canim simdi konyaya gidiceklwr bur hafra kalicaklar sobra ayin 14 u kesin donua
Siz kurban baytamindami gelicektiniz
He ben anladim cnm yazmak istedigini takilmadim bilirim arkadasimin ne kadar kibar oldugunuAy ben atmıssın demek ıstemedım atlatmıssın dıycektım pardon cnm mısafır sonucta atmıssın denırmı:)
Hayırlısıyla donsunler ıns..
Bız oyle dusunuyorduk ama sanırım annemle babamı ıkna ettık bır aksılık cıkmazsa onlar gelıcek bayram ardı..
Islemlere baslarız pasaport falan dedı babam ıcım heyecan doldu anlatamam..
Onlar gelıcek cnm bızım gıtmemıze gerek kalmıycak zaten en cok ana baba ıcın gıdılıyo memlekete dıger akrabalarıda seneye goruruz ıns..He ben anladim cnm yazmak istedigini takilmadim bilirim arkadasimin ne kadar kibar oldugunu
annenler turkiyede sizinle beraber Almanyayagelicekler dogrumu anladim
Album bısey yapsanda bızde goruversekKizlqr benim bu oglan cok guler yuzlu oldu birde goz kapaklar sis gulunve gozleri cizgu gibi kaliyor
Aaa ne kadar guzel peki ilk miOnlar gelıcek cnm bızım gıtmemıze gerek kalmıycak zaten en cok ana baba ıcın gıdılıyo memlekete dıger akrabalarıda seneye goruruz ıns..
Cekeyom taze taze koyarim cnmAlbum bısey yapsanda bızde goruversek
Babam gelmıstı ama annem ılk olacak ıns, babamda benım evıme ılk gelecek, ben bekarken ablamların teyzemlerın oraya gıtmıstık ıkımız.Aaa ne kadar guzel peki ilk mi
Ay ne kadar guzel cok sevindimBabam gelmıstı ama annem ılk olacak ıns, babamda benım evıme ılk gelecek, ben bekarken ablamların teyzemlerın oraya gıtmıstık ıkımız.
Nıye yuklemedıkı boyutmu buyuk acep??
Zongldak cnmAy ne kadar guzel cok sevindim
Kizlar nasil mutlu olur memleket neresiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?