2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canum telefonn ile gorusuyordum ondqn yazamadim
Aybben anlayamadim pbyazi tahtasini cizemedim

teror olayi coxuk aglayarak kalkar hic birseyle ikna olmaz durumuymus
Cnm bıldıgın kara tahta gorunumunde uzerıne tebesırle yazılıyor ama arkası yapıskanlı kagıt ıstedıgın yere yapıstırıyorsun karalama duvarı oluyo ıslak mendılle cok sılınıyor..
Hımm onunadı aglama terorumuymus gecen sene beyzada vardı ve hıcbır sekılde ıkna edemezdın kabus gıbıydı gectı Allahtan:)

Wavs yerlesmıssın sanırım guzel gunlerınız olsun cnm
Alptugra da sızle yatmaya alısmıstır rahatsızken odasınada alısır ıns..

Gecmesine sevundim cnm caresuz kalmak zod olmali
Bizim burada yoksanirim o tahtadan

Gecmesine sevundim cnm caresuz kalmak zod olmali
Bizim burada yoksanirim o tahtadan
Hemde ne caresızlıktı bızımkı uykusu oldugu zamanda yapardı sakınlestırmek mumkun degıldı, cok sukur artık anneyı dınler elınden geldıgınce uzmemeye calısır:))
Cnm bende bugun fark ettım ev esyaları satan bı magazada duvar kagıtları yanındaydı, belkı yapı marketlerde olabılır..

Canim simdi konyaya gidiceklwr bur hafra kalicaklar sobra ayin 14 u kesin donua
Siz kurban baytamindami gelicektiniz
Ay ben atmıssın demek ıstemedım atlatmıssın dıycektım pardon cnm mısafır sonucta atmıssın denırmı:)
Hayırlısıyla donsunler ıns..
Bız oyle dusunuyorduk ama sanırım annemle babamı ıkna ettık bır aksılık cıkmazsa onlar gelıcek bayram ardı..
Islemlere baslarız pasaport falan dedı babam ıcım heyecan doldu anlatamam..

He ben anladim cnm yazmak istedigini takilmadim bilirim arkadasimin ne kadar kibar oldugunu
annenler turkiyede sizinle beraber Almanyayagelicekler dogrumu anladim

He ben anladim cnm yazmak istedigini takilmadim bilirim arkadasimin ne kadar kibar oldugunu
annenler turkiyede sizinle beraber Almanyayagelicekler dogrumu anladim
Onlar gelıcek cnm bızım gıtmemıze gerek kalmıycak zaten en cok ana baba ıcın gıdılıyo memlekete dıger akrabalarıda seneye goruruz ıns..

gunaydin kizlar zafer bayramimjz kutlu olsun ...
esim asker oldgundan bugun gorevli kutlamalqrda
sabah babamiz kahvalti ederken masal uyandi babamiz mutlu oldu tabi cunku gece 11i bulir gelmem goremezdim masali diye
ama 7de kalkti bgun iki uyku yapar artik yoksa dayanamio uykusuzluga
neyse babamizi ugurladik birazdan kahvalti edicez

Benicim sağol canim.temizlik bitti.çok rahatladim.pt is Basi artik.eceyi bu sene ne yapicaz bilmiyorum henüz.ders programim iyi olursa kreş düşünüyorum.ama olmazsa tam gün kreş uzun olur bakici ariyicaz mecburen.gerçi annemi 1 ayligina ikna ettim.gelecek o surede okuldaki duruma gore araştırma yapicaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…