2012 kasım bebekleri büyüyor..

sprınt cnm ıns gonlune gore olur hersey yarı zamnlı bakıcı yarım kres yapsan hem ece ıcın kres faydalı olur enerjısde atar hem bakıcı ıcın kolaylık olabılır artık evde tutmak cok zor kıs hele park olayıda bıter gezemeyızde dısarlarda
ıns anne bakarken yoluna gırer hersey

Cnm ins hersey istediginz gibi olur, annenin gelmesi zaman acisından cok ıyı olmus, derslerınde yogun olmaz ıns ıkı kuzucugunada vakıt ayırabılırsın..

Iyı aksamlar kızlar bugun tenha buralar..
Nıda ya bugun ogle uykusu yaptırmadım 21:30da yatırdım ıkı mızırdadı sonra uyudu:) ama oyle uykusu olmadan da olmazkı hem onun ıcın hemde bana cok ıyı gelıyo bır bucuk ıkı saat yoksa gun bıtmıyo sankı
Ne yapıcaz da duzene gırıcez bılmıyorum gece de uyanıp duruyo..
Katreınur bugun anacıgının acılı ezmesını yaptım super oldu tesekkurler sana ve annene:) ben bır kılo domatese gore yaptım uc tane 200 gr lık geldı bırı bıtmek uzere zaten:)

Ayy kıs gelınce ne yapıcaz bılmem gecen sene cok anlamıyolardı sankı bu sene fenalar, nıda dısarısı yagmurluyken kapı kapalı oluyo azcık acsam bahceye gıtcem dıye atlıyo hemen ızın vermeyınce krız cıkıyo bıde gırıs kapısını acmayı ogrenmıs boyu yetısmıyodu uzamıs:) ustten kılıtlıyorum hep sokagımız sakın ama cıkar gıder dalgınlıkla Allah korusun..

Ay gercekten mi canim maşallah yaa ne hamaratsin sen öyle inan tescilledin artik hamaratligini:) tekrar maşallah:) evet cok kaynadigi için azaliyor baya. Annemlerde dun anneannemle beraber 40 kg domatesten yapmışlar. Bir iki kavanoz duser heralde bize de:)

Allah korusun kuzucuklari canim. Gercekten kışın napcaz ben de bilmiyorum. Simdi bi ağlama krizleri falan gelince atiyoz kendimizi parka sakinleyip geliyoruz. Bi de buranin kışı cok sert geciyor Ben yazi seviyorum yaa.. Allah kolaylik versin hepimize artik

Yok cnm utandırıyosun benı, sevdıgım tatları ertelemeden denıyorum dıyelım :)
Hamaratlık herkes kadar ıste:)
Ama gercekten nefıs oldu tam ekmege surmelık esımde cok sever boyle seylerı ıyıkı paylastın bızle..
Yalnız ben zeytınyag eklemeyı unuttum kuzenımın gelme durumu vardı hollandaya gecmıs ugrarım belkı dedı ben bı yandan ev toparlamaya basladım o ara unutmusum, yerkende damlatılabılır belkı ama bız zaten cok begendık boylede, ben cıgden ezme yapıyorum robotta cekıp ama o hemen yemelık bunun tadı daha baska:)
Annenlerede masallah nasıl becermısler o kadar:) duser tabı ana evınden dusmez mı:)

Amın cnm buranın kısı da fena sayılmaz hele sogugu
Allah kolaylıgını verır ıns..

Bende yatıyorum kızlar dun aksam nıda uyutmadı sagolsun oglende uyumadık sabahta erkenden kalkarlar:) hafta sonu dıye yatmazdım bu saatte ama uykusuzluk fena hepınıze ıyı geceler..

Gecmıs olsun cnm ya usuttumu acaba
Ates dusurucu vermıssındır , ıyıydı bıraz toparlamıstı sankı berracık, yarn dr de onemlı bıseyı cıkmaz vede uzun surmez ıns..
Nıdaya ıkı gundur ogle uykusu yaptırmıyorum malesef oglen bır saat kadar dınlenme yatısı yapıyoruz bızım yatakta beyza ben nıda:) dun gece guzel uyudu bu gecede yatırınca bıraz agladı ve uykusuz oldugu ıcın uyudu, yalnız boyle ne kadar gıder bılmıyorum ogle uykusunun kalkması ıcın daha cok erken

kızlar herkese günaydın
bana pek aymadı ama neyse:
niloş hasta oluyo akşam hiç uyumadım desem yeri hastalık eylül ablamızdan geçti gerisini siz düşünün pöfff:
anlıyacağınız canım çok sıkkın
sizde ne var ne yok
bu arada bi geçmiş yapayım geliorum..

Gunaydin kizlarrr...Gülden gibi banada aymadi gun.gece hic uyumadik Meryem oksuruyo burnu akiyo biraz...babaannesiyke yatiyodu tasindgmizdan beri. Geceleri iki kez falan kalkip uyuyodu bugun imkani yok uyumadi beni istuo illa. bes dk uyuyo sonra yine ciglikla uyaniyo bişeyler istyo ne oldgubu anlamiyorm...yoksa bizmkide uyku teröru muuu

Hayırlı geceler kizlar
Kimse ugramamis bugün

Berranin atesi 40 lara çıktı bugün yarin dr yolu gözüktü bize.
oy kuzum kıyamam yaa erdemde dün ateşlenir gibi oldu ama şükür artmadı çok geçmiş olsun sizede

geçmiş olsun nil prensese umarım ilerlemez

günaydın kızlar dün çok yorucu bir gündü erdemin dolabını aldık onu kurduk sonra temizlik yaptım sonra erdemin tüm eşyalarını ortaya döktüm dolabına yerleştirddim falan sabah 9 da başladım akşam 9 du bitti ama bende bitmiştim erdem hafta sonu hiç gündüz uykusu uyumadı dolayısıyla uykusuzluktan çıldırdı bizide çıldırttı öyle yani bizden haberler canlar

kızlar geçmiş yaptım ama herşeyi unuttum
songülüm hoşgeldin.
,
fatmacım sende hoşgeldin ohh negüzel geziliyo takipteyiz cnm:
yaseminimsende yaz bize gelişmeleri:
benicim çok sevindim annenin geleceğine cnm inş bi aksilik çıkmaz
bide gerçekten çok hamaratsın:
katreynurum çok geçmiş olsun cnm:
inş cidi bişeyi yoktur..
betülüm güle güle kullan cnm erdem paşam dolabını:

sprint cnm yarım gün kıreş ben seneye düşünüyorum nile evde çok sıkılıyolar cnm:
nurayım sende az hamarat değilsin şekerim
vallaha tebrik ederim seni cnm:
wavsum güle güle otur cnm
alpimede çok geçmiş olsun cnm :

funda sen ne yaptın bakalım.
sibelcim ben bakıp yazıcam sana cnm senin bende vardı ama benim telimde deyişime gidince bi çok telefon silinmiş galiba sninkide yok:
özelden yazarım ben sana sen bana yazarsın olurmu..

Funda kavustunmu defneye
kız ne ısın var bu saatte burda uykun yokmu:))
Bas agrın gecmıstır ıns
günaydın cnm
baş ağrım geçti gibi
kavuştum kuzuma cnm
defneyi uyutup işlere el atmadan bi göz atayım demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…