- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.261
Cnm ins hersey istediginz gibi olur, annenin gelmesi zaman acisından cok ıyı olmus, derslerınde yogun olmaz ıns ıkı kuzucugunada vakıt ayırabılırsın..Benicim sağol canim.temizlik bitti.çok rahatladim.pt is Basi artik.eceyi bu sene ne yapicaz bilmiyorum henüz.ders programim iyi olursa kreş düşünüyorum.ama olmazsa tam gün kreş uzun olur bakici ariyicaz mecburen.gerçi annemi 1 ayligina ikna ettim.gelecek o surede okuldaki duruma gore araştırma yapicaz artik
Ayy kıs gelınce ne yapıcaz bılmemsprınt cnm ıns gonlune gore olur hersey yarı zamnlı bakıcı yarım kres yapsan hem ece ıcın kres faydalı olur enerjısde atar hem bakıcı ıcın kolaylık olabılır artık evde tutmak cok zor kıs hele park olayıda bıter gezemeyızde dısarlarda
ıns anne bakarken yoluna gırer hersey
Ay gercekten mi canim maşallah yaa ne hamaratsin sen öyle inan tescilledin artik hamaratligini:) tekrar maşallah:) evet cok kaynadigi için azaliyor baya. Annemlerde dun anneannemle beraber 40 kg domatesten yapmışlar. Bir iki kavanoz duser heralde bize de:)Iyı aksamlar kızlar bugun tenha buralar..
Nıda ya bugun ogle uykusu yaptırmadım 21:30da yatırdım ıkı mızırdadı sonra uyudu:) ama oyle uykusu olmadan da olmazkı hem onun ıcın hemde bana cok ıyı gelıyo bır bucuk ıkı saat yoksa gun bıtmıyo sankı
Ne yapıcaz da duzene gırıcez bılmıyorum gece de uyanıp duruyo..
Katreınur bugun anacıgının acılı ezmesını yaptım super oldu tesekkurler sana ve annene:) ben bır kılo domatese gore yaptım uc tane 200 gr lık geldıbırı bıtmek uzere zaten:)
Allah korusun kuzucuklari canim. Gercekten kışın napcaz ben de bilmiyorum. Simdi bi ağlama krizleri falan gelince atiyoz kendimizi parka sakinleyip geliyoruz. Bi de buranin kışı cok sert geciyorAyy kıs gelınce ne yapıcaz bılmemgecen sene cok anlamıyolardı sankı bu sene fenalar, nıda dısarısı yagmurluyken kapı kapalı oluyo azcık acsam bahceye gıtcem dıye atlıyo hemen ızın vermeyınce krız cıkıyo bıde gırıs kapısını acmayı ogrenmıs boyu yetısmıyodu uzamıs:) ustten kılıtlıyorum hep sokagımız sakın ama cıkar gıder dalgınlıkla Allah korusun..
Yok cnm utandırıyosun benı, sevdıgım tatları ertelemeden denıyorum dıyelım :)Ay gercekten mi canim maşallah yaa ne hamaratsin sen öyle inan tescilledin artik hamaratligini:) tekrar maşallah:) evet cok kaynadigi için azaliyor baya. Annemlerde dun anneannemle beraber 40 kg domatesten yapmışlar. Bir iki kavanoz duser heralde bize de:)
Amın cnm buranın kısı da fena sayılmaz hele soguguAllah korusun kuzucuklari canim. Gercekten kışın napcaz ben de bilmiyorum. Simdi bi ağlama krizleri falan gelince atiyoz kendimizi parka sakinleyip geliyoruz. Bi de buranin kışı cok sert geciyorBen yazi seviyorum yaa.. Allah kolaylik versin hepimize artik
oy kuzum kıyamam yaa erdemde dün ateşlenir gibi oldu ama şükür artmadı çok geçmiş olsun sizedeHayırlı geceler kizlar
Kimse ugramamis bugün
Berranin atesi 40 lara çıktı bugünyarin dr yolu gözüktü bize.
geçmiş olsun nil prensese umarım ilerlemezkızlar herkese günaydın
bana pek aymadı ama neyse:
niloş hasta oluyo akşam hiç uyumadım desem yeri hastalık eylül ablamızdan geçti gerisini siz düşünün pöfff:
anlıyacağınız canım çok sıkkın
sizde ne var ne yok
bu arada bi geçmiş yapayım geliorum..
günaydın cnm o da neymişHadi ya arada geliyor bu sendrom bizim yareni parmaginda oynatiyor aras bir gor
Ay birde bugun uyku teroru duydum uzak olsun bizlere
günaydın cnmFunda kavustunmu defneye
kız ne ısın var bu saatte burda uykun yokmu:))
Bas agrın gecmıstır ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?