- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.281
geçmiş olsun cnmHayırlı geceler kizlar
Kimse ugramamis bugün
Berranin atesi 40 lara çıktı bugünyarin dr yolu gözüktü bize.
günaydın cnmkızlar herkese günaydın
bana pek aymadı ama neyse:
niloş hasta oluyo akşam hiç uyumadım desem yeri hastalık eylül ablamızdan geçti gerisini siz düşünün pöfff:
anlıyacağınız canım çok sıkkın
sizde ne var ne yok
bu arada bi geçmiş yapayım geliorum..
günaydın cnmGunaydin kizlarrr...Gülden gibi banada aymadi gun.gece hic uyumadik Meryem oksuruyo burnu akiyo biraz...babaannesiyke yatiyodu tasindgmizdan beri. Geceleri iki kez falan kalkip uyuyodu bugun imkani yok uyumadi beni istuo illa. bes dk uyuyo sonra yine ciglikla uyaniyo bişeyler istyo ne oldgubu anlamiyorm...yoksa bizmkide uyku teröru muuu
güle güle kullanın dolabınızı cnmoy kuzum kıyamam yaa erdemde dün ateşlenir gibi oldu ama şükür artmadı çok geçmiş olsun sizede
geçmiş olsun nil prensese umarım ilerlemez
günaydın kızlar dün çok yorucu bir gündü erdemin dolabını aldık onu kurduk sonra temizlik yaptım sonra erdemin tüm eşyalarını ortaya döktüm dolabına yerleştirddim falan sabah 9 da başladım akşam 9 du bitti ama bende bitmiştim erdem hafta sonu hiç gündüz uykusu uyumadı dolayısıyla uykusuzluktan çıldırdı bizide çıldırttı öyle yani bizden haberler canlar
ne yapııyım cnm iyiyimkızlar geçmiş yaptım ama herşeyi unuttum
songülüm hoşgeldin.
,
fatmacım sende hoşgeldin ohh negüzel geziliyo takipteyiz cnm:
yaseminimsende yaz bize gelişmeleri:
benicim çok sevindim annenin geleceğine cnm inş bi aksilik çıkmaz
bide gerçekten çok hamaratsın:
katreynurum çok geçmiş olsun cnm:
inş cidi bişeyi yoktur..
betülüm güle güle kullan cnm erdem paşam dolabını:
sprint cnm yarım gün kıreş ben seneye düşünüyorum nile evde çok sıkılıyolar cnm:
nurayım sende az hamarat değilsin şekerim
vallaha tebrik ederim seni cnm:
wavsum güle güle otur cnm
alpimede çok geçmiş olsun cnm :
funda sen ne yaptın bakalım.
sibelcim ben bakıp yazıcam sana cnm senin bende vardı ama benim telimde deyişime gidince bi çok telefon silinmiş galiba sninkide yok:
özelden yazarım ben sana sen bana yazarsın olurmu..
bence de en azından akşamları görmek çok önemliGünaydın aysegul saol cnm.dun sogan suyu başladım bende peknez zatem hergun vrriyorm iki kasik ama bakalim.korkuyorm ta cigerleri hemen tikaniuo bizmkinin kisin oyle oldu yani yine aynisi olcak diye korkuyorm. ..
Fundacm cok zor ayri kalmak degil mi.bizinde kv diyo bize birakin siz evinzde başbaşa kalın. Krese falan vermryn kuzum daha cok küçük. ..ama yokk diyorum kres olsada en azindan akşam birlikte olcaz
geçmiş olsun cnm benimherkese günaydın kızlar hasta bebişlerimiz varmış geçmiş olsun. biz cuma günü annemi samsun üniye gçtrüdük. prof çok ilgiliydi. 15 gün yatış verdi. dizinden sıvı alınıp enjeksiyon filan yapıldı. bugün öğleden sonra yatacak hastaneye. rabbim tüm hastalara şifa versin inş. anneme de. ben şmimdi evev gidiyroum belki bende gidicem samsuna. görüşürüz inş.
evet cnm düştüm yollaraFunda dusmussun yollara yıne
Aynı yermı cnm bu hafta mı degısıyordun?
Masallah aradan kıslıklarıda cıkarmıssın..
ıyok cnm ne hamaratlığbenicim sağol cnm niloşun burnnu fena akıyomuş
ben zaten nilin hastalığıylamı uraşayım eşimin dırdırıylamı
bizim yeğen varya ondan geçti nile hastalık
ama gelmede diemiosunki
pöfff inan cnım çok sıkkın cnm:
bu arada funda maşallah sanada cnm:
ay bizim kasım amnneleri bi hamarat vallaha ya :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?