2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin kizlar berra ya meryeme gecmis olsun
betulcum odaniz hayirli olsun gulegule kullnin
benicim nida icin cok erkwn ogle uykusu kalkmasi icin ins eski duzenine kavusur 1saat bile olsa uyumasi gerkir sanada zor olur hem peki beyza uyuyomu onu gordgunde ister belki
gulden sizede gecmis olsun cnm keciboynizu pek.ezi sogan suyu icir aninda kesio
koyden geldgim gun hava degisikliginden aanirim masalda oksurdu burnu akti hemn sogan suyu icirdim keciboynuzu pekmezi icirdim ilacsiz ilerlemeden atlattik

Günaydın aysegul saol cnm.dun sogan suyu başladım bende peknez zatem hergun vrriyorm iki kasik ama bakalim.korkuyorm ta cigerleri hemen tikaniuo bizmkinin kisin oyle oldu yani yine aynisi olcak diye korkuyorm. ..

Fundacm cok zor ayri kalmak degil mi.bizinde kv diyo bize birakin siz evinzde başbaşa kalın. Krese falan vermryn kuzum daha cok küçük. ..ama yokk diyorum kres olsada en azindan akşam birlikte olcaz

ben keçi boyunuzu özünü herzaman vermiorum kilo yapıyo diye ama şimdi başlanıyo dün vermiştim bugün devam ama soğana başlamamıştım onuda verioruz şimdi:
katreynurum sende mahsuru yoksa telini en azından birimize versen bak merakta kalıoruz böyle cnm:
inş iyidir berraç.

herkese günaydın kızlar hasta bebişlerimiz varmış geçmiş olsun. biz cuma günü annemi samsun üniye gçtrüdük. prof çok ilgiliydi. 15 gün yatış verdi. dizinden sıvı alınıp enjeksiyon filan yapıldı. bugün öğleden sonra yatacak hastaneye. rabbim tüm hastalara şifa versin inş. anneme de. ben şmimdi evev gidiyroum belki bende gidicem samsuna. görüşürüz inş.

günaydın cnm
geçmiş olsun nile
nesi var ki?
günaydın cnm
neden öyle yaptı ki

güle güle kullanın dolabınızı cnm

ne yapııyım cnm iyiyim

bence de en azından akşamları görmek çok önemli
sakın gönderme serim

Günaydın kizlar
kuzulara geçmiş olsun ins hemen atlatirlar elifte keyifsiz iki gündür ama ben dış diye tahmin ediyorum dün gezmeye gidelim dedik Elifi araba tuttu galiba yolda hep kustu yarı yoldan döndük bizde hiç keyif falan kalmadı o öyle olunca temizlik yapıyorum elif elimden süpürgesi aldı size bakayım dedim
betulcum Güle güle kullansın paşa dolabın
ben kaçıyorum kızlar işler beni bekliyor öptüm

canim bende astim bronsit vardi allhim ne kotu oluyodu cigerlerime inmesi oksurugun odum kopardi incek ilerlicek diye
ama tavdiye uxerine annem hep sirtima viks surup gazeteyi uzerine yapistirdi gece yatarken ozellikle ayginada viks corap giydir inanki hic inmiodu ozman kesiliodu oksurgum

nurayım günaydın
geçmiş olsun elifimede cnm nesi varki acaba:
ya siz hepniz pek bi hamaratsınız maşallah:

özcenanım annenler geldimi kız arada bilgiver bize ranacık ne yaptı falan :

kızlar merhaba nasılsınız?

cuma akşamı eve gittim defne çok mutlu oldu.sonra yeni temizlik ürünlerim geldi.
cuma akşamı defneyi uyutunca çamaşır yıkadım.tuvalet banyo temizledim
cumartesi sabah kahvaltısından sonra pazara gittik defneyle
domates,kırmızı biber,sarımsak aldım kışlık için
eve geldik.defneyi uyuttum,domatesleri soydum doğradım,biberleri doğradım.bir taraftan çorba ve yemek yaptım.dolabın buzluğunu temizleyip kışlıkları yerleştirdim.sonra defne uyandı.yemek yedi.banyo yaptırdım.eve makina tuttum.biraz temizlik yaptım.sarımsakları ıslattım.sonra akşam yemeği yedik.ardından markete gittik.sonra defneyi sahile götürdüm.biraz dolaştıktan sonra defneye balon alıp döndük.defneyi banyo yaptırıp uyuttum.gece 1 e kadar sarımsak soydum ama bitmeden defne uyandı.gittim yanına yattım.o uyurken bende uyumuşum.
pazar sabah kalktık.kahvaltı yaptık.sonra ben camları sildim.evi süpürdüm.kalan sarımsakları soydum.defneyi uyuttum.mutfak dolaplarını sildim.banyo yapıp banyoyu temizledim.defne uyandı akşam yemeği yedik.bulaşıkları makinaya dizdim.defneyi banyo yaptırdım.valiz hazırladım.çamaşırları katladım.kv lere gittik
sabah da 5 te kalkıp yollara düştüm
sizler nasılsınız

Gunaydın kızlar
Nıle gecmıs olsun guldencım ıns daha ıyıdır
Sıbelcım meryem neden huzursuz oldu acaba dıs sıkıntısı olabılırmı kı? Bencede kreste olsa yanında olsun..
Yasmın annene gecmıs olsun cnm Allah sıfa versın..
Nuray ıns elıfte hasta olmaz dıs sıkıntısıdır ıns..kolay gelsın ev ıslerınde..
Aysegul beyzayı ayrı odaya yatırdıgım zaman uyuyo ama nıda uyumuyo aglıyo dıye beraber yatıyoruz bu sefer ıkısı kıkırdemekten oda uyumuyo, bugun erken kalktık bakalım oglen ayrı yatırıcam ıns uyurlar..
Betul dolabınızı gule gule kullanın cnm..
Fatma yıne yazmaz oldu nerelerde kı?
Songul de ugramamıs??
Cvr emırden haber vermedı bıda ıns duzelmıstır ıshalı..
Karteınur gıttımı acaba dr ye??
Wavs dılek hevın daha unuttugum varsa affola hepınıze mutlu haftalar arkadaslar..

geçmiş olsun cnm benim

Funda dusmussun yollara yıne
Aynı yermı cnm bu hafta mı degısıyordun?
Masallah aradan kıslıklarıda cıkarmıssın..

benicim sağol cnm niloşun burnnu fena akıyomuş
ben zaten nilin hastalığıylamı uraşayım eşimin dırdırıylamı
bizim yeğen varya ondan geçti nile hastalık
ama gelmede diemiosunki
pöfff inan cnım çok sıkkın cnm:
bu arada funda maşallah sanada cnm:
ay bizim kasım amnneleri bi hamarat vallaha ya :

Funda dusmussun yollara yıne
Aynı yermı cnm bu hafta mı degısıyordun?
Masallah aradan kıslıklarıda cıkarmıssın..
evet cnm düştüm yollara
hafta ortasında değişecek
elimden geldiğince kısıtlı zamanda ne yapabilirsem yapmaya çalıştım

ıyok cnm ne hamaratlığ
bu arada ürünlerime bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…