2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haklısın cnm gelme denılemıyor malesef
Esınınde korkusu ateslenmesı falandır ondan dırdır yapıyodur ıns cabuk atlatır kuzucuk bızım burun yenı duzeldı ama baska sıkıntısı olmasında..

Kizlar biz hastanedeyiz. Berranin kani ankaraya gonderilecek tahlil için. Prednol ( Kortizon iğnesi) vuruldu cok zor bi karardi bizim icin. Su an gozetim altindayiz. Dua edin

Kizlar biz hastanedeyiz. Berranin kani ankaraya gonderilecek tahlil için. Prednol ( Kortizon iğnesi) vuruldu cok zor bi karardi bizim icin. Su an gozetim altindayiz. Dua edin
cnm allah şifa versin
geçmiş olsun şimdiden
inşallah temiz çıkar

katreynurum
çok geçmiş olsun cnm
neyden şüpelendilerki cnm kan aldınlar anlamadım
kortüuzonlu iyneyi
neden yaptılar
çok gemiş olsun..
ayşegül hoşgeldin cnm nasılsın görülşenmioruz..

benicim bencede ikisini ayri yatir nidayla ilgilenerek uyut saril uyur belki pes etme ins bgun uyurlar sende dinlenirsin
guldencum biz maslla bol bol geziyoruz oyuzden giremioum pek 10gun sonra koye gidioruz 1ay yokuz ayy cok mutluyum bol bol gezcez tatile gitcez heycanliyim ama havalr soguyo ins denizin tadini cikarabilirz

Cok gecmıs olsun tekrar cnm
Ins hersey temız cıkar Allahın ıznıyle..
Hastane ortamı moral bozsada sen yuksek tutmaya calıs moralını..

auyyy katraynurum
lütfen dönünce birimize özelden teliniyaz tatlım en azından birimiz ulaşa bilelim sana böyle merak edioruz..

Cnm zaten ogle uykusunu hep ayrı yaptırıyodum yoksa uyumuyolar ıkı gundur hadı beraber yatalım dedık hıc olmadı:) nıdayla ıkımız yatsakta uyumuyo ancak kendı yatagında yatacak oyle gece yıne agladı aldım yanıma ama yok uyumuyo yatırdım sonra ıkı mızladı uyudu anlamıyorum ben kızı..

Kızlar karpuz kabugu recelı duyan var mı?? Yada yıyen??
Bıkac sıtede gordum ben yenı, (nefıs yemeklerde falan var)hıc duymamıstım boyle bısey, sımdı takıp ettıgım sıtede de gorunce acaba denesem mı dıye dusundum meraktan..

benicim sen kesin denersin cnm he he:
hamarat hatun seni:):)
ayşegül gezin negüzel
cnm ege nasıldır bilemem ama burası çok rüzgarlıydı birkaç gündür hatta bende haftasonu gitmeyi kabul etmedim oyüzden..

nasıl bişey acaba
ben yemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…