- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.301
benicim sağol cnm niloşun burnnu fena akıyomuş
ben zaten nilin hastalığıylamı uraşayım eşimin dırdırıylamı
bizim yeğen varya ondan geçti nile hastalık
ama gelmede diemiosunki
pöfff inan cnım çok sıkkın cnm:
bu arada funda maşallah sanada cnm:
ay bizim kasım amnneleri bi hamarat vallaha ya :
cnm allah şifa versinKizlar biz hastanedeyiz. Berranin kani ankaraya gonderilecek tahlil için. Prednol ( Kortizon iğnesi) vuruldu cok zor bi karardi bizim icin. Su an gozetim altindayiz. Dua edin
Cok gecmıs olsun tekrar cnmKizlar biz hastanedeyiz. Berranin kani ankaraya gonderilecek tahlil için. Prednol ( Kortizon iğnesi) vuruldu cok zor bi karardi bizim icin. Su an gozetim altindayiz. Dua edin
Cok tatlı masallah annesıbiz geldik teyzoşlar
Cnm zaten ogle uykusunu hep ayrı yaptırıyodum yoksa uyumuyolar ıkı gundur hadı beraber yatalım dedık hıc olmadı:) nıdayla ıkımız yatsakta uyumuyo ancak kendı yatagında yatacak oyle gece yıne agladı aldım yanıma ama yok uyumuyo yatırdım sonra ıkı mızladı uyudu anlamıyorum ben kızı..benicim bencede ikisini ayri yatir nidayla ilgilenerek uyut saril uyur belki pes etme ins bgun uyurlar sende dinlenirsin
guldencum biz maslla bol bol geziyoruz oyuzden giremioum pek 10gun sonra koye gidioruz 1ay yokuz ayy cok mutluyum bol bol gezcez tatile gitcez heycanliyim ama havalr soguyo ins denizin tadini cikarabilirz
teşekkür ederiz teyzesiCok tatlı masallah annesı
buyur ye teyzesi ama dediğim gibi nil kuzusunu da ben yerimfunda ben defneyi yesem
zayen geçenki konuşmadan sonra yemek istedim:
allahm nazarlardan korusun..
nasıl bişey acabaKızlar karpuz kabugu recelı duyan var mı?? Yada yıyen??
Bıkac sıtede gordum ben yenı, (nefıs yemeklerde falan var)hıc duymamıstım boyle bısey, sımdı takıp ettıgım sıtede de gorunce acaba denesem mı dıye dusundum meraktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?