- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.321
canım bazı msjları kaçırma durumu bende de varbu arada kızlar ben bazı mesajları kaçırıyorumya pöffff
bu siteyison haline hala alışamadım ben:
benicim sen kesin denersin cnm he he:
hamarat hatun seni:):)
ayşegül gezin negüzel
cnm ege nasıldır bilemem ama burası çok rüzgarlıydı birkaç gündür hatta bende haftasonu gitmeyi kabul etmedim oyüzden..
Bılen varsa ogrenırız dıye sordum ama bu yenı bısey galıba..acıkcası cok merak ettım tadını:))nasıl bişey acaba
ben yemedim hiç
Cnm bende baktım detaylı, sonmemıs kırecte bekletılır dıyo acıkcası bana gore de degıl:) sonmemıs kırec nerden alınır bulunurkı uzun ıs:))ay kireç beze sarılır falan diyo ayyy uzun iş benicimya
kireç bez nedemek ben onuda anlamadım cnm:
Gecmıs olsun cnm havadan belkıde o zaman.. Ay nazar degdı yıne topıgın kuzularına cabucak ıyılessınler ıns..Berraya cok cok gecmis olsun cnm bnm...
Benicm bende bugun gordum ayni siteyi takip edyorz galiva:))degisik geldi ama dener miyim bilemrdim
Meryem oksuruyoms hala ben izin alamıyorum esimnde kacta biter iso velli degil ama aksam cikinca gotrcem insallh..burda dr abla var da istanbuln havasi alerjisi olamlra iyi gelmiyomus.meryemn de yuksrk ihtimal alerjisi var...offf offf. ..köpek disleri de geliyo hangisi sebeb oldu bilmiyorum
Allah nazarlardan korusun butun yavrularımızı, annenın nazarıda oluyo ıstemesekteAy benicm yaa sorma ben kendimde nazar ediyorm galiba.. nasıl engellyvm bilmiyorum babaannesi okuyo saolsun da off..yeni evimizi sevenedk biz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?