2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim sen kesin denersin cnm he he:
hamarat hatun seni:):)
ayşegül gezin negüzel
cnm ege nasıldır bilemem ama burası çok rüzgarlıydı birkaç gündür hatta bende haftasonu gitmeyi kabul etmedim oyüzden..

nasıl bişey acaba
ben yemedim hiç
Bılen varsa ogrenırız dıye sordum ama bu yenı bısey galıba..acıkcası cok merak ettım tadını:))

Berraya cok cok gecmis olsun cnm bnm...

Benicm bende bugun gordum ayni siteyi takip edyorz galiva:))degisik geldi ama dener miyim bilemrdim

Meryem oksuruyoms hala ben izin alamıyorum esimnde kacta biter iso velli degil ama aksam cikinca gotrcem insallh..burda dr abla var da istanbuln havasi alerjisi olamlra iyi gelmiyomus.meryemn de yuksrk ihtimal alerjisi var...offf offf. ..köpek disleri de geliyo hangisi sebeb oldu bilmiyorum

Gecmıs olsun cnm havadan belkıde o zaman.. Ay nazar degdı yıne topıgın kuzularına cabucak ıyılessınler ıns..
Evet cnm aynı sıte denersen haberımız olsun:)

aynen cnm ankara ruzgarli soguk denizlide esiyo diyor annem acaba didim falan nasil bilmiorum biz didime gidicez tatike tabi hava gizel olursa denize girebilirsek uzun kalicaz baklim bu sene yillik izne de sona kaldik dona kaldik
ayy evet ya sayfaui yenile diorum yinede o anda yenilenmio ben msj yazdiktan sonra goruyorum hic sevmedim bende giresim gelmio inanki
sibel cnm dedigimi dene bgun cok ise yario viks gazete

Ay benicm yaa sorma ben kendimde nazar ediyorm galiba.. nasıl engellyvm bilmiyorum babaannesi okuyo saolsun da off..yeni evimizi sevenedk biz yaa

Arada mslar bende de kacıyo gorulmeyen ılk msj a gıt yazıyo bazı msjların altında oraya basmak gerekıyo..
Bırde ben msj yazarken ımlecı ıstedıgım yere goturemıyorum bazen yanlıs yazmıs oluyorum mesela sılmek ıcın cok ugrasıyorum gıtmıyo ımlec sınır oluyorum

Kizlar biz geldik eve. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.

Onceden de soylemistim ya dr periyodik atesten supheleniyordu. Bu atesle artik ankaraya gonderelim dedi. Ya siz gidin ya da burada kan alip gondercez dedi. Esim de berra hasta yollarda hastanelerde perisan olmasin diye kan alindi kendi götürüyor su an yolda. Periyodik ates fmf vs testleri yapilacak sonuc 1 ay sonra belli oluyormuş. Kortizon ignesi de bu hastalikta ates düşürmek icin kullanılıyormus sanirim. Esim bi dr tanidigi aradi. Vurdurun tabi her ilacin yan etkisi var ben sana aspirinin yan etkilerini saysam bi daha hayatta kullanmazsin demiş. Dr unuza guvenin falan demis. Onun sozleri etkili oldu karar vermemizde. Inşallah dogru bi karar olur. Internetten okuduguma göre bu igneden sonra ates çıkmaması lazim bakalım takipteyim.

Ay benicm yaa sorma ben kendimde nazar ediyorm galiba.. nasıl engellyvm bilmiyorum babaannesi okuyo saolsun da off..yeni evimizi sevenedk biz yaa
Allah nazarlardan korusun butun yavrularımızı, annenın nazarıda oluyo ıstemesekte
Daha yenısınız evınızde alısırsınız zamanla ıns, burda uzun surelı kalıcaktınız artık degıl mı?

aynen pöff bu site yaramadı bize kızlar
ayşegülcüm inş gire bilirsiniz cnm
bu ayda antalya tam deniz havası olur alsında cnm:
ay benicimya sorma bilmiorum bizim toipiğin bebişlerine ne oldu pöfff..:
inş sadece burun akmasıyla kalır ateş çıkmasında .ç.

atreynurum tekrar geçmiş olsun cnm inş artık bi tanı koyulur kuzumada ona göre tedavi uygulanır
bi berra bide nil bu topiğin en hassaz bebekleri sanıorum..

Iki yıl burdayz cnm ne eksik ne fazla 2016nin bu aylrinda tasinmis olcaz...o daha da sinirm bozuyo iki sene sonra ayni seyleri burdaha yasamak igrennccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…