- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.341
Ins nedenı bellı olurda ona gore tedavı olur cnm ya..Kizlar biz geldik eve. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Onceden de soylemistim ya dr periyodik atesten supheleniyordu. Bu atesle artik ankaraya gonderelim dedi. Ya siz gidin ya da burada kan alip gondercez dedi. Esim de berra hasta yollarda hastanelerde perisan olmasin diye kan alindi kendi götürüyor su an yolda. Periyodik ates fmf vs testleri yapilacak sonuc 1 ay sonra belli oluyormuş. Kortizon ignesi de bu hastalikta ates düşürmek icin kullanılıyormus sanirim. Esim bi dr tanidigi aradi. Vurdurun tabi her ilacin yan etkisi var ben sana aspirinin yan etkilerini saysam bi daha hayatta kullanmazsin demiş. Dr unuza guvenin falan demis. Onun sozleri etkili oldu karar vermemizde. Inşallah dogru bi karar olur. Internetten okuduguma göre bu igneden sonra ates çıkmaması lazim bakalım takipteyim.
Masallah cnm ya cak tatlı meryemcık
Evet ya ods zor ama naparsın ıs nerde oraya malesefIki yıl burdayz cnm ne eksik ne fazla 2016nin bu aylrinda tasinmis olcaz...o daha da sinirm bozuyo iki sene sonra ayni seyleri burdaha yasamak igrennccc
oh ne güzel olmuşnili yiye bilirsin tabiki şekerim
tam yemelik sıpa:
:):):)hafta sonu hep oynadık ..
maşallah meryeme ne kadar değişmiş
Yok cnm burda daha saat 12:45 bır saat sonra beyzayı kresten alıp gelınce yatıcaz anca:)sibelcim gripken kimisi burnuna surer tikanikligi acsin diye yada koklar buharla onlar cocuklarda zarrli sirtina sur gazete yapistir bak sabah bisey kalmio iannki ben.kendimden biliyrum hemn gecirio oksurugu
beni cnm naptin uyudularmi seninkiler
katre cnm iyi yapmissiniz gercken bir doktorada guvenmek erekio ins dogu tedavidir link atmistin okumustuk tipki berrayi anlatiyordu kortizon gerekli diyordu ins dogru teshistir cnm hbrdar et bizi
Aynı sıkıntı bızde de varAhhh keskeeee kalabilsek o kadar sıkıldım ki...wc isi sıkıntıya girdi cnm ya gunduz cok sikinti degil soyluyo ama kosarak gitmk grrekyo yoksa kaciriyo bsbasnne ve babası yapamuyo yani onlar anlatana kadar vok gec oluyo...gece bez bagliuorm malum kendi evimize daha yeni gectik ne olur ne olmaz başkasının yatagina zarar vermk istemedim...kendi evimde baglamyvm diyordum lakin su an rahatsz oldugu icin cesaret edemedm..aksam yediden sonra saat basi falan cis yapiuo..gece ustunu hic ortmuyo yapar uyanamam usutur diye beze devam...havalarda vaya setin burda
Masala masallah cnmanladim cnm bakalim ins bugun uyurlar
cis de en sasli benim galiba kendi soykedi kendi basladi birden oldu anlamadim bile bisey sukur allhima masallh cis va dio yapio hatta havuzda oynarken bile disari cikip yapio ben hic sormuyirum artik
kizlar belkide hazir degilmiatir nida ve beyza bira ertelsenizmi acaba ustelemek daha ters tepiomus ya
bide meryem heran seninle degil tek kisi ogretmiyor oyuzden tutumu frklidir gece icin ise ben soyle yaptim 3gun saat kurdum 3saat arayla kaldirdim tugtum cise bazen yapti bazen yok dedi yapmadi 4.gun saat kurmama gerek kalmadi cis geldginde agladi tuttum yapti geneldede o kurdgm saat aralarindaydi yani bunyesi o saate alisti sanirim gelince agladi hic altina yapmadi
rahatsizlgi gecince saat kurarak dene cnm belki sizdede ise yarar
Cnm gunluk tutuyodum ama pes ettım:) ılk ıkı gun hep ustune yaptı bızımkı sonra kavradı wc ye yapması gerektıgını ama sureklı goz onunde tutmak gerekıyo kıvrandıgını falan gorursem goturuyorum arada kacıyo arada wv ye ıste ılk gunler uzun uzun oturdugumuz olurdu wc de sımdı o kadar degılız, bıde uzun zaman tuttugu oluyo cogu zaman sabah dokuzda yaparsa 12 ye bıre kadar yapmadıgı oluyo bazen de yarım saatte ıkı kez :) daha oturmadı yanı bızım duzenKatreinur geçmiş olsun canım inş faydasını görürsünüz de şifa olur berraciga
aysegul maşallah masala canim gerçekten sizin ki kolay oldu
ben bi gün çıkardım elifin bezini öğlene Kadar on dak bir yaptı öğlen pes ettim tekrar bağladım bizim bezin lastik gelen yerleri alerji yapıyor elife devamli kremliyorum bezden kurtulsa bi Yavrum
beni sizin nasildi ilk günler çok merak ediyorum bi ara yazarmisin çok sık yapıyor muydu kaç saatte bir yapiyirdu
sibelcim yeni evinize alisirsiniz ins biz de iki yıl sonra yolculuk Allahtan sizinki kadar çok tasinma yok bizde yani ind olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?