2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba kizlar ben geldim esimun teyzesinde kalmaktaydik yazamadim
katrinur cnm cok gecmusolsun drnuz karar verdi ise iyi yaomissiniz dozu dogru ayarlandijtan sinra gerekli durumlarda kullaniliyor
sibelcim sizede gecmus olsun istanbulda hu siralar nem orani cok yuksek sizinde alerjik bronsut hassasiyetinux okdugundan etkiledi tabi
he bu arada viks olayina sakin girme dr umuzin yasaklari arasinda bizim
guldencim suzede gecmus olsun eylul bu yil kresede baslicak nil eylul asilanmali mutlaka
yaswmincun sizede cok gecmis olsun
betulcum mutlaka resim istiyorumm
benu kizlae nasol oldu
aysegul tatil ne zaman
finda hafta sonu naail gecti

Hos geldın cnm
Kızları yatırdım ses yok suan bende netten wc gunluklerını falan okuyorum 4 ay gıbı bır surede tam duzene gırıyomus poff
Tabı cocuklada alakalı bu durum ay ne yapsam bılemedım..
Yarenın okuluda az kaldı acılmaya degılmı? Bol bol gezın bakalım hava da guzeldır:)

Merhaba canum
4 ay cok uzun bir sure bence cnm
yada bende yarende beyzadaki gibu yasadigimicin ole gekiyot
Acaba nidanin biraz zamana mi ihtiyaci var

Merhaba canum
4 ay cok uzun bir sure bence cnm
yada bende yarende beyzadaki gibu yasadigimicin ole gekiyot
Acaba nidanin biraz zamana mi ihtiyaci var
En ıdeal yas 2,5 mus bencede erken oldu ben kendım daha baslamam derken bırden konunun ıcınde buldum kendımı:) beyzada dedıgın gıbı cok kolay oldu..zorlamıyorumda aslında ama bır gun cok ıyı olursa sonrakı gun tam tersı oluyo nazarım degıyo dıye dusunuyorum kaldım ıkı arada....

Annemde ole der cok nazara gelurmis
Ama yolunda gitmuyorsa ara ver cnm ablaminkizisa oleydi ablam ara verei sonra 3 yasinda kendi burakti
Hani deme basladim pes etmeyim gibi bosa stres oluyor insan

songülüm hoşgeldin cnm:
sağol cnm zaten eylülde nilde aşılanacak başka yolu yokkk:
bakalım cnm:
Sagolsain cnm
Ekim ayinda vurduralim yarende cok memjun kaldim
ay bu arada dilimi isirayim heo diyordim ya ben yaz gelsin arasim hasta olmasin yaz bitti mmasalla kuzum hic hastalanmadan bitirdi yazi
birde sipa dolaptan su iciyor ohhh diyor ici yaniyor

yoğun geçti cnm,çamaşır,temizlik ve kışlık yapmakla uğraştım.araya bir de pazar ve market sıkıştırdım
onun haricinde defne ile güzel geçti

Annemde ole der cok nazara gelurmis
Ama yolunda gitmuyorsa ara ver cnm ablaminkizisa oleydi ablam ara verei sonra 3 yasinda kendi burakti
Hani deme basladim pes etmeyim gibi bosa stres oluyor insan
Ay meyıllıyım zaten bı taraftan sımdı hepten vazgecıcem he:)
Stres yapıp cocugun psıkolojısını de etkılemek ıstemıyorum

Kizlqr dayimin esi iki akrana daha ablamda iki hin kalicaklar bu sabah gittiler
banada gel dedilee gidemedim acaba bu saatten sonra gitsemmi gitmesemmi birnkararsiz kaldim akrabanin dugunune iki hafta var gecede laflariz gibu ama
ay kararsisim cok

maşallah de arasa cnm
çok şükür defne de yazı hasta olmadan atlattı

Kizlqr dayimin esi iki akrana daha ablamda iki hin kalicaklar bu sabah gittiler
banada gel dedilee gidemedim acaba bu saatten sonra gitsemmi gitmesemmi birnkararsiz kaldim akrabanin dugunune iki hafta var gecede laflariz gibu ama
ay kararsisim cok
Ben tam anlayamadım ablana mı toplandı herkes? Uzak mı sana? Bı manı yoksa gıt tabı senlıklı olur:)

Valla isirdim dilimi hehe arasin dr u ole diyor
Masalla defnisada
cnm kresw baslicaksa mutlaka asi yaptir yaren in ilk okul sneesi faciaydi
cnm ben grip aşısına karşıyım
çok güvendiğim bir dr tanıdığımıza sormuştum yaptıralım mı diye
o da aşı bi önceki yılın mikrobundan yapılıyor
ama mikrop her yıl şekil değiştiriyor o yüzden boşuna vücuda mikrop aldırma demişti

Slm kızlar kusura bakmayın ya bugun ne hal hatır sorabildim ne de msjlariniza cvp verebildim.

Berra uyuyor 1 den beri. 9 dan beri ates düşürücü vermedim. Simdilik atesi yok. Ama ben cok tedirginim kızlar ya sanki yüzü bembeyazmis gibi uyudukca da tedurgin oluyorum. Yorgunluktan ölüyorum. Basim cok agriyordu agri kesici aldım biraz daha iyi şimdi ama gözüme uyku girmedi evhamdan

Senin isler bitmiyor cnm hic ya vallazor isin
Gonuk oster dimi is gic olmsin sadede defnos olsin
aynen cnm sadece defne ile ilgleniyim ama malesef
eşim ben gittikten sonra kendini temizliğe vermişsin, garezin bana mıydı ben varken bana yaptırıyordun diyor
ben de çok güldüm.hayır sen varken senden destek alıyordum dedim
iş mecbur haftaiçi evde olmadığım için haftasonuna sıkıştırıyorum
ancak yetişiyorum.mesela bu hafta ütülerim kaldı.yetiştiremedim
işin kötüsü şehir dışında olduğum için temizlikçi de alamadım
bütün işler bana bakıyor

canım boşuna evham yapıyorsun bence
dr demedi mi kortizon ateşini düşürür diye?
berrayı yanına al yat.en ufak bişeyde hissedersin.ayrıca sen de dinlenmiş olursun.sen dinlenmezsen berraya da bakamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…