- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.361
Hos geldın cnmMerhaba kizlar ben geldim esimun teyzesinde kalmaktaydik yazamadim
katrinur cnm cok gecmusolsun drnuz karar verdi ise iyi yaomissiniz dozu dogru ayarlandijtan sinra gerekli durumlarda kullaniliyor
sibelcim sizede gecmus olsun istanbulda hu siralar nem orani cok yuksek sizinde alerjik bronsut hassasiyetinux okdugundan etkiledi tabi
he bu arada viks olayina sakin girme dr umuzin yasaklari arasinda bizim
guldencim suzede gecmus olsun eylul bu yil kresede baslicak nil eylul asilanmali mutlaka
yaswmincun sizede cok gecmis olsun
betulcum mutlaka resim istiyorumm
benu kizlae nasol oldu
aysegul tatil ne zaman
finda hafta sonu naail gecti
Merhaba canumHos geldın cnm
Kızları yatırdım ses yok suan bende netten wc gunluklerını falan okuyorum 4 ay gıbı bır surede tam duzene gırıyomus poff
Tabı cocuklada alakalı bu durum ay ne yapsam bılemedım..
Yarenın okuluda az kaldı acılmaya degılmı? Bol bol gezın bakalım hava da guzeldır:)
En ıdeal yas 2,5 mus bencede erken oldu ben kendım daha baslamam derken bırden konunun ıcınde buldum kendımı:) beyzada dedıgın gıbı cok kolay oldu..zorlamıyorumda aslında ama bır gun cok ıyı olursa sonrakı gun tam tersı oluyo nazarım degıyo dıye dusunuyorum kaldım ıkı arada....Merhaba canum
4 ay cok uzun bir sure bence cnm
yada bende yarende beyzadaki gibu yasadigimicin ole gekiyot
Acaba nidanin biraz zamana mi ihtiyaci var
Annemde ole der cok nazara gelurmisEn ıdeal yas 2,5 mus bencede erken oldu ben kendım daha baslamam derken bırden konunun ıcınde buldum kendımı:) beyzada dedıgın gıbı cok kolay oldu..zorlamıyorumda aslında ama bır gun cok ıyı olursa sonrakı gun tam tersı oluyo nazarım degıyo dıye dusunuyorum kaldım ıkı arada....
Sagolsain cnmsongülüm hoşgeldin cnm:
sağol cnm zaten eylülde nilde aşılanacak başka yolu yokkk:
bakalım cnm:
yoğun geçti cnm,çamaşır,temizlik ve kışlık yapmakla uğraştım.araya bir de pazar ve market sıkıştırdımMerhaba kizlar ben geldim esimun teyzesinde kalmaktaydik yazamadim
katrinur cnm cok gecmusolsun drnuz karar verdi ise iyi yaomissiniz dozu dogru ayarlandijtan sinra gerekli durumlarda kullaniliyor
sibelcim sizede gecmus olsun istanbulda hu siralar nem orani cok yuksek sizinde alerjik bronsut hassasiyetinux okdugundan etkiledi tabi
he bu arada viks olayina sakin girme dr umuzin yasaklari arasinda bizim
guldencim suzede gecmus olsun eylul bu yil kresede baslicak nil eylul asilanmali mutlaka
yaswmincun sizede cok gecmis olsun
betulcum mutlaka resim istiyorumm
benu kizlae nasol oldu
aysegul tatil ne zaman
finda hafta sonu naail gecti
Ay meyıllıyım zaten bı taraftan sımdı hepten vazgecıcem he:)Annemde ole der cok nazara gelurmis
Ama yolunda gitmuyorsa ara ver cnm ablaminkizisa oleydi ablam ara verei sonra 3 yasinda kendi burakti
Hani deme basladim pes etmeyim gibi bosa stres oluyor insan
maşallah de arasa cnmSagolsain cnm
Ekim ayinda vurduralim yarende cok memjun kaldim
ay bu arada dilimi isirayim heo diyordim ya ben yaz gelsin arasim hasta olmasin yaz bitti mmasalla kuzum hic hastalanmadan bitirdi yazi
birde sipa dolaptan su iciyor ohhh diyor ici yaniyor
Ya vazgec tabi cnm yani denedin gordub hazir degilAy meyıllıyım zaten bı taraftan sımdı hepten vazgecıcem he:)
Stres yapıp cocugun psıkolojısını de etkılemek ıstemıyorum
Valla isirdim dilimi hehe arasin dr u ole diyormaşallah de arasa cnm
çok şükür defne de yazı hasta olmadan atlattı
Senin isler bitmiyor cnm hic ya vallazor isinyoğun geçti cnm,çamaşır,temizlik ve kışlık yapmakla uğraştım.araya bir de pazar ve market sıkıştırdım
onun haricinde defne ile güzel geçti
Ben tam anlayamadım ablana mı toplandı herkes? Uzak mı sana? Bı manı yoksa gıt tabı senlıklı olur:)Kizlqr dayimin esi iki akrana daha ablamda iki hin kalicaklar bu sabah gittiler
banada gel dedilee gidemedim acaba bu saatten sonra gitsemmi gitmesemmi birnkararsiz kaldim akrabanin dugunune iki hafta var gecede laflariz gibu ama
ay kararsisim cok
cnm ben grip aşısına karşıyımValla isirdim dilimi hehe arasin dr u ole diyor
Masalla defnisada
cnm kresw baslicaksa mutlaka asi yaptir yaren in ilk okul sneesi faciaydi
bence de hazır değilse zorlamamak lazımYa vazgec tabi cnm yani denedin gordub hazir degil
Kendinide cocugubuda strese sokma
ben bu konularda rahatum olmuyorsa yok
aynen cnm sadece defne ile ilgleniyim ama malesefSenin isler bitmiyor cnm hic ya vallazor isin
Gonuk oster dimi is gic olmsin sadede defnos olsin
canım boşuna evham yapıyorsun benceSlm kızlar kusura bakmayın ya bugun ne hal hatır sorabildim ne de msjlariniza cvp verebildim.
Berra uyuyor 1 den beri. 9 dan beri ates düşürücü vermedim. Simdilik atesi yok. Ama ben cok tedirginim kızlar ya sanki yüzü bembeyazmis gibi uyudukca da tedurgin oluyorum. Yorgunluktan ölüyorum. Basim cok agriyordu agri kesici aldım biraz daha iyi şimdi ama gözüme uyku girmedi evhamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?