2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evham oldugunu biliyorum fundam da yan etkili bi ilac verdigimiz icin vicdan azabi çekiyorum sanki kötü bi etkisi olur mu ki diye tedirginim

Canim ben de arastirdim evet her yol degisen grup mikrobu var fakat 3 ana mikrop var bunlar onun temelini olustiruuor
ben yarejde gordum farki sinifin yarisi hastayken yaren asidan beri hirkez bile hasta olmdi
bizim dr muz kendine cocuklaeinada kullaniuor

Evham oldugunu biliyorum fundam da yan etkili bi ilac verdigimiz icin vicdan azabi çekiyorum sanki kötü bi etkisi olur mu ki diye tedirginim
canım benim kullanılan her ilacın yan etkisi var
tamam haklısın ama berranın iyiliği için ilaç verildi sonuçta

Cnm olurmu ole sey sadede kortizon vererek hafif bir hormoj takviyeei yapiliyor bu vicudun ureettigi bir hormin zateb sadece oni fazlalastirdilar

o zaman olabilir cnm
ama şimdilik kreş olayını erteledik

songülüm gehhzmek iyidir gez gitsin cnm
katraeynurum inş iyi olacak kuzular cnm merak etme inş bu tedaviberram için iyi olacak:
fundacım bende öyle düşünüyodum ama nili götürdüğüm pfrafösördae nile gırıp aşısını önerdi cnm:
ve yaraen bu sene hiç hasta olmadı annemde aşı oluyodu benim daha önce sık sık hastalan annem olasada az oldu ve çok hafif atlattı..

katreynurum düşünsonuçta ilerleyince antibiyotik verioruz ona bakarsan oda çok zararlı en azından kesin çözüm olacak cnm
hem dr dediği gibi bütün ilaçlarda var yan etki olayı..

Arada cok ara verdm zaten abla aktif olarak bugun üçüncü gun...once kvkrrdeydik ya bi bez bagladm bi cikardim haliya kacirdi bi jac jez bende cekindm acikcasi kendi evimize gecmeyi bekledm..

Sagolun kızlar teselliye ihtiyacim var sanırım biraz. Esim de yok berra da uyanmayinca kendimi iyice yalnız hissettim. Düşünüp duruyorum.

Teyzeleri kizim simdi gülümseyerek uyandi. Ates olceri aldi hemen atesini ölcmeye çalışıyor:) ben onunla ilgileneyim öpüyorum hepinizi iyiki varsınız

sibelcim görüşürüz cnm
katreynurum
cnm bak gördünmü oyyy kuzum benim nasılda biliyo ateşini kıyamamya
sende iyiki varsın cnm inş ateşi çıkmayacak kuzumun öpüorummm:
ikinizide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…