- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.381
Canim ben de arastirdim evet her yol degisen grup mikrobu var fakat 3 ana mikrop var bunlar onun temelini olustiruuorcnm ben grip aşısına karşıyım
çok güvendiğim bir dr tanıdığımıza sormuştum yaptıralım mı diye
o da aşı bi önceki yılın mikrobundan yapılıyor
ama mikrop her yıl şekil değiştiriyor o yüzden boşuna vücuda mikrop aldırma demişti
Cok karisik olmua gercektenBen tam anlayamadım ablana mı toplandı herkes? Uzak mı sana? Bı manı yoksa gıt tabı senlıklı olur:)
canım benim kullanılan her ilacın yan etkisi varEvham oldugunu biliyorum fundam da yan etkili bi ilac verdigimiz icin vicdan azabi çekiyorum sanki kötü bi etkisi olur mu ki diye tedirginim
Cnm olurmu ole sey sadede kortizon vererek hafif bir hormoj takviyeei yapiliyor bu vicudun ureettigi bir hormin zateb sadece oni fazlalastirdilarSlm kızlar kusura bakmayın ya bugun ne hal hatır sorabildim ne de msjlariniza cvp verebildim.
Berra uyuyor 1 den beri. 9 dan beri ates düşürücü vermedim. Simdilik atesi yok. Ama ben cok tedirginim kızlar ya sanki yüzü bembeyazmis gibi uyudukca da tedurgin oluyorum. Yorgunluktan ölüyorum. Basim cok agriyordu agri kesici aldım biraz daha iyi şimdi ama gözüme uyku girmedi evhamdan
Yani cok uzun zaman oldu bunca zamandir isemw devamsa degil gibu gekdi banaYok girmiycm vijs isine zaten..de sizce cis icon meryem de hazir degil mi ki bilemedim
o zaman olabilir cnmCanim ben de arastirdim evet her yol degisen grup mikrobu var fakat 3 ana mikrop var bunlar onun temelini olustiruuor
ben yarejde gordum farki sinifin yarisi hastayken yaren asidan beri hirkez bile hasta olmdi
bizim dr muz kendine cocuklaeinada kullaniuor
iyi akşamlar cnm bizi de haberdar etBen çıkıyorum herkese iyi aksamlar..umarm bebisimin ciddi biseyi yoktur
oh bak neşesi yerindeymiş gördün müSagolun kızlar teselliye ihtiyacim var sanırım biraz. Esim de yok berra da uyanmayinca kendimi iyice yalnız hissettim. Düşünüp duruyorum.
iyi akşamlar cnmkızlar bende kaçar yarın görüşürüz inşşş.:
öpüorum hepinizi..
inş bütün kuzular toparlar biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?