- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.401
Hayırlı yolculuk lar canımCanta hazirlanip yola cikildu kuzular su anda uyudu 2o dk sonda ordayiz
optum cok
Nur cnm berra nasıl oldu
Şimdi zamanı değil belki ama canım kardeşim isparta üniversite kazandı. Devlet yurdu olmadı. Bildiğiniz uygun fiyatlı erkek yurdu var mı
Iyi etmissin canim güzel vakit gecirirsiniz inşCanta hazirlanip yola cikildu kuzular su anda uyudu 2o dk sonda ordayiz
optum cok
Sağol cnm. Mekatronik mühendisliği ni kazandıBerra iyi cok şükür canim ates cikmadi bi daha
Esim su an ankara dan dönüyor yolda. Gelince sorayim bildigi bi yer varsa ozelden yazarim sana canim. Bu arada hayirli olsun hangi bolumu kazandı
günaydın cnmkızlar günaydın nasılsınız bakalım?
songül hanım gezmelere gidilmiş iyi yapmışsın deyişiklik olur cnm:
katreynurum çok sevindim berramın iyi olmasına cnm inş güzel geçirmişsinizdir geceyi:
fundacım kardeşini tebrik ederim hayırlı olsun cnm:
nilin akşam ateşi çıkmadı ama bi ara çıkacak gibiydi hafiften yükselmeye başladı ben önlemimi alıp ilaç verdim inş ateşsiz atlatırız bu hastalığı ya pöfff:
sağol cnmGunaydinn...songul iyi eglenceler.
Katinur gecmis olsun gece nasil gecti...
Yasemin annen nasil oldu
Gulden umarım rahat gecirirsinz..
n
Funda hayrli olsun cnm kardesine..
Biz bu gece guzel uyuduk..dun avm ye gittik cok cici patik aldm meryrme giydi evde ordan oraya kosuyo sevinçten. ..gece de cok fazla oksurmedi şimdi nasil bilmiyorm....bi de dun sadecr bi kez kacirmis cisini hepsini wcye yapmis....
geçmiş olsun annene cnmherkese günaydın kızlar. nasılsınız. biz iyiyiz çok şükür. dün akşam annemi hastaneye yatırdık samsuna. rabbim şifa versin tüm hastalara inş. kuzuma da abimin eşi bakıo. allahtan alışkın çok sorun olmıycak inş.
katre cnm berraya çok geçmiş olsun şifa olur inş. funda hayırlı olsun kardeşin için cnm. songül bol eğlenceler tatlım. gülden cnm zeynepte sanırım grip oluo. burnu tıkanıp durdu gece. pek uyumadık yani. nilimde hemencik atlatsın inş. nurayım elif kuzu napıo nasıl. betül erdemde durumlar ne. beni çocuklar nasıl oldu cnm atlattılarmı gribi.fatma ayşegül sprint özcanan nutraks kızlar sizler nasılsınız. bebişler ne alemde. unuttuğum varsa affola malum kafam çok meşgul su ara. buraya pek adapte olamıyorum
evet cnm çok şükür. rabbim onlarada evlat nasip etsin inş. yurdu bulursunuz inş. cnm bu kadar olmuş ya gerisi bir şekilde hallolur.geçmiş olsun annene cnm
bak abinin eşiyle iyi anlaşmasını kıskanıyorum demiştin ama ne güzel onunla kalacak
kardeşim için de sağol cnm ama bir de uygun yurt bulabilseydik daha iyi olacaktı
allah büyüktür cnm bi şekilde hallolacakevet cnm çok şükür. rabbim onlarada evlat nasip etsin inş. yurdu bulursunuz inş. cnm bu kadar olmuş ya gerisi bir şekilde hallolur.
günaydın tatlımgünaydın yaseminim tekrar geçmiş olsun annene
bu ara salgın var cnm aman zeynebime dikkat ama dikkat edesem ne olacakki olacağaı varsa oluyo işte:
niln ateşi çıkmadı cnm ama arada çıkar gibi oldu müdale gecikmedi tabi akşam hep tetikteydim..
sibelcim günaydın güle güle gitysin meryemcik patiklarini
oynak şeker:
fundaım günaydın dün hastalanmadı defne diyodun cnm inş oda hasta olmaz..
nil burnu fena akıyo cnm
okyanuz suyu var ama o iyi gelmiyo malum herşeyide biz kullanamıyoruz
bide akşam ıhlamur yaptım ama içmedi sıpa
bebekken negüzeldiya ne istersem içiyodu şimdi içmiyo..
senin orda yarın sondu dimigünaydın tatlım
yok hastalıktan değil onun mızmızlıktan
ben olmadığım için kızıyor
evet canım yarın sonsenin orda yarın sondu dimi
peki yarın nereye geçeceksin cnm:
kıyamam kuzumaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?