- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.421
anlamadığım sizd ehiç dinlenme yok mu yahu. hiç izmir de çalışmıosun ki sen cnm yaaevet canım yarın son
yarın akşam izmire geçeceğim
perşembe sabah da aydının nazilli ilçesine gideceğim
amin cnm allah razı olsun. meryemcik nerdeyse çiş alışmış darısı bize inş.Fundam allah kolaylik versin cnm cok zor...
Yasrmn annenede acil şifalar abine de hayırlı bir evlat inşallah
kızlar betülden haberi olan var mı?
dün de girmedi yanlış hatırlamıyorsam merak ettim şimdi
dinlenme yok cnm arap atı gibi ordan oraya savruluyoruzanlamadığım sizd ehiç dinlenme yok mu yahu. hiç izmir de çalışmıosun ki sen cnm yaa
aaaa evet cnm dün haftasonu oda ile uğraştığını anlattıfundacım dün sabah girip odayı anlattı sonra gelmedi ben yoğundur diye tahmin ettim yazarız birazdan :
sibelcim gerçekten çok oynak çok tatlıya:
bide konuşma vidyosu istiorum meryemden:
aa yaseminim ben sana nilin kayan vidyosunu atmadım dimi dün yoğunsun diyew dur atayım:
olay değil cnm erdeme dolap falan aldılar ya onu anlattıay ne olayı yahu ben kaçırmışım ne oldu ki betüle
sağol cnm benim inş. bence de nil koca kız olmuş maşallah:) elifimin de diş sıkıntısındandır annesi. bizimki de pek mızmız. dün akşam durmadı yarım saatliğine akşam vakti parka indirdik. naptı derseniz tahtaravailliyi aşagi yukarı yapıp durdu:) hepsi o. buarada boy kilo gelişimi baktıtıomusunuz kızlar biz hiç baktırmadıkta ne durumdayız hiç bilmiyorumGünaydın kizlar
elif iyi çok şükür yaseminim sadece çok mizmiz herşeye bağırıyor kızıyor diş ten diyorum hala bakalım Annende iyi olacak ins canim bak iyi bi hastameymis orası Abinlerede de Hayırlı evlat nasip etsin ins Rabbim
Funda hayırlı olsun canım çok sevindim kardeşine benim bi bilgim yok malesef
guldencim videoda nil masallah kocaman kız gibi duruyor maşallah ona ins hastalığı ilerlemeden atlatirsiniz
sibelcim Güle güle giysin patiklerini Meryem maşallah cisi atlattik iz siz darısı bizim başımıza
wavs nasıl oldu Alp yerleşme bitti mi yazmadin bi kaç gündür
ha ha ha haolay değilkiız oda oda ha ha ha:):):):)
Canim gönderirim elifin videosunu tabi ama ben ses kaydı göndermek istiyorum elifin çekmeye calisiyirum ama tel görünce susuyor ya ben en kisa zamanda göndereceğim ins sen sakin gondernememzlik yapma elif bayılıyor o videolaranurayım günaydın cnm:
inş atlatır elifim biran önce bu senduromu cnm.
bak yanlız
bende elifimimin vidyosunu istiorum
yoksam bidaha bende göndermem haberin olsun ha ha ha:
nasıl tehtit ama:):):):)
ozaman sırf elifim için gönderecem he he he hedermişim şaka şakaCanim gönderirim elifin videosunu tabi ama ben ses kaydı göndermek istiyorum elifin çekmeye calisiyirum ama tel görünce susuyor ya ben en kisa zamanda göndereceğim ins sen sakin gondernememzlik yapma elif bayılıyor o videolara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?