2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar betülden haberi olan var mı?
dün de girmedi yanlış hatırlamıyorsam merak ettim şimdi

Fundam allah kolaylik versin cnm cok zor...

Yasrmn annenede acil şifalar abine de hayırlı bir evlat inşallah

fundacım dün sabah girip odayı anlattı sonra gelmedi ben yoğundur diye tahmin ettim yazarız birazdan :
sibelcim gerçekten çok oynak çok tatlıya:
bide konuşma vidyosu istiorum meryemden:
aa yaseminim ben sana nilin kayan vidyosunu atmadım dimi dün yoğunsun diyew dur atayım:

anlamadığım sizd ehiç dinlenme yok mu yahu. hiç izmir de çalışmıosun ki sen cnm yaa
dinlenme yok cnm arap atı gibi ordan oraya savruluyoruz
ben yine iyiyim defne nedeniyle uzak yerlere gönderilmiyorum
geçen bayan bi arkadaş hakkariye oradan da haftaiçi bitlise gönderildi.o da izmirde yaşıyor.düşün yani
ama kısmetse ay sonunda 5 gün izmirdeyim

Konuşma videosu yok sanırım teli gorunce vazgeciyo...ama cekmeye calisirim...

Bakalim yasemn alisiyo gibi degil gibi bilemiyornm cok sıkmamaya çalışıyorum

aaaa evet cnm dün haftasonu oda ile uğraştığını anlattı

Günaydın kizlar
elif iyi çok şükür yaseminim sadece çok mizmiz herşeye bağırıyor kızıyor diş ten diyorum hala bakalım Annende iyi olacak ins canim bak iyi bi hastameymis orası Abinlerede de Hayırlı evlat nasip etsin ins Rabbim
Funda hayırlı olsun canım çok sevindim kardeşine benim bi bilgim yok malesef
guldencim videoda nil masallah kocaman kız gibi duruyor maşallah ona ins hastalığı ilerlemeden atlatirsiniz
sibelcim Güle güle giysin patiklerini Meryem maşallah cisi atlattik iz siz darısı bizim başımıza
wavs nasıl oldu Alp yerleşme bitti mi yazmadin bi kaç gündür

sağol cnm benim inş. bence de nil koca kız olmuş maşallah:) elifimin de diş sıkıntısındandır annesi. bizimki de pek mızmız. dün akşam durmadı yarım saatliğine akşam vakti parka indirdik. naptı derseniz tahtaravailliyi aşagi yukarı yapıp durdu:) hepsi o. buarada boy kilo gelişimi baktıtıomusunuz kızlar biz hiç baktırmadıkta ne durumdayız hiç bilmiyorum

nurayım günaydın cnm:
inş atlatır elifim biran önce bu senduromu cnm.
bak yanlız
bende elifimimin vidyosunu istiorum
yoksam bidaha bende göndermem haberin olsun ha ha ha:
nasıl tehtit ama:):):):)

canlarım benim benimi merak ettiniz siz canım arkadaşlarım dün geldim okudum ama yazamadım yoğundum bugünde açtım yazacaktım koridorda bir müşteri bayıldı ona müdahale ettik tansiyonu çok çıkmış sonra cebinden bir gazete çıkardı çocuğu hastaymış para topluyorlarmış 180 tl eksik kalmış kendide hastaydı çay verdik simit verdik yedi kendine geldi para topladık verdik tansiyonu falan düşünce gönderdik daha öncede geldiiğini hatırlıyorum belki doğru söylüyor belki yalan onu Allah bilir ama mevzu çocuğun rahatsızlığı olunca sabahtan beri ağlıyorum kötü oldum Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin biraz alt üst oldum da kızlar ondan sabahtan beri yazamadım
katreinur canım çok geçmiş olsun umarım hayırlı sonuçlar çıkar berra nasıl oldu geceniz nasıl geçti
yasemin canım çok geçmiş olsun umarım tedavi çok iyi gelir teyzemize yanında kim kalıyo?
gülden nilin ateşlenmemesine çok sevindim
fundacım canım beni merak ettiğin için çok sağol ben o minik prensesi yerim çok tatlıydı resmi dün bir an öncesabit bir yere geçersin inşallah ve kardeşine çok sevindim hayırlı oslun
beni canım kızlar nasıl denedinmi karpuz kabuğu reçelini?
sprint wavs yağmur siz hepiniz yerleşebildinizmi alışabildinizmi?
songülüm ablasına gezmeye gitmiş ooh valla gez bakalım sabit olduğunda haber et gelicez oğlumla :)
fatma canım sende iyi gezdin resimleri görüyorum facede kuzucuk çok eğlenmişe benziyor
özcanan annenler geldi umarım eğleniyorsunuzdur arada bizide bilgilendir
hevin ne yapıyor arcabaa
unuttuğum varsa affola kzlar kusuruma bakmayın

erdem bey dün kucağıma yattı sırtına masaj yaptırdı sonra sızdı kaldı kedi gibi tatlı kuzum benim sabahta kalktık pepe izledik sonra ben işe o ananeye geldi ya kızlar birinize whats uptan resim atsam erdemin odasına annem tül dikiyoda nasıl sizce diyte ben yükleyemiyorum siteye kime atıyım benim için kim yükler siteye?

nurayım günaydın cnm:
inş atlatır elifim biran önce bu senduromu cnm.
bak yanlız
bende elifimimin vidyosunu istiorum
yoksam bidaha bende göndermem haberin olsun ha ha ha:
nasıl tehtit ama:):):):)
Canim gönderirim elifin videosunu tabi ama ben ses kaydı göndermek istiyorum elifin çekmeye calisiyirum ama tel görünce susuyor ya ben en kisa zamanda göndereceğim ins sen sakin gondernememzlik yapma elif bayılıyor o videolara

oyyyyy betülüm günaydın cnm
inşallah doğru yere gitmiştir artık insanlara inanmak bile güç oldu
ama gerçekten allahım insanı evladıyla sınamasın tüm evlatları korususun:
ayy resim yükleme konusunda ben sıfırım malesef şekerim bende hep yasemine atıyodum he he he:
aslında bi ara iyidim ama site deyişince yine denge bozuldu:
yaseminim:
ben en son nili haziranda dr götürdüğümde boyunu 90 santim kiloyuda 14 700 ölçmüştü cnm eylülde yine gidicez bakalım ozaman ne olacak
ama budefa profösörümüze gidicem çünkü malum bizi burdaki dr bıraktı ve benim sormak istediğim çok şey var..

ozaman sırf elifim için gönderecem he he he hedermişim şaka şaka
gönderirim ama bende istiyorum olsun ses fazla olmasada sen gönder cnm nilde görsüm elif arkadaşını dimi ama:).).)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…