2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
songul ıyı gezmeler cnm bu fırsat kacmazdı herkes bı arada ne guzel:)
Belkı bende gıdıcem cumadan ablamlara akrabanın dugunu var orda bakalım kısmet..
Gulden daha ıyıdır ıns nılos? Cok fenalar kız bunlar bende sogan suyu ıcırdım gecen acı acı dıyo ıcmıyo sıpa:)
Funda kardesıne tebrıkler cnm ıns bulursunuz uygun bır yurt..
Yasmın tekrar gecmıs olsun annene acıl sıfalar cnm balbocugu emın ellerde zaten aklın kalmaz Allah onlarada nasıp etsın evlat..benım kızlar daha ıyı nıda da atlattı sayılır sukur..
Katreınur berra daha ıyıymıs sevındım ıns sonuclarda temız gelır..
Sıbel meryemcık gule gule gıysın patıklerını yenı bısey gorunce cok mutlu oluyo kuzular..
Nuray elıf te hasta olmaz ıns cnm huysuzlugu dıstenmıkı kac dısınız var?
Betul asagıda gorunuyor ama belkı yogundur kızlar msj atın ıstersenız..
Wavs fatma dılek unuttugum herkes hepınıze gunaydın

günaydın benicim hoşgeldin cnm:
nil
çok fena gerçektenya:
diorumya bebekken herşeyi vere biliyodum ama şimdi işine geleni yiyo sıpa
bu ara badem takıntımız var badem badem deyip duruyoooooo:

Günaydın canim hosgeldin kızlar iyi olmuş canim cok sevindim gece nasıl uyudu lar peki
elif 18. Dişini çıkartıyor üç kökü çıkmış dördüncüsü nu çıkartmaya çalışıyor dört parmağı birden ağzında
sen de gidiyorsun demek Ohh ne güzel abla evi candır ya

bencede tanısın nurayım sabırsızlıkla beklioruz:
ayrıca nil senin gönderdiğin gulçin öğretmenin vidyolarının haraketlerini hem yapıp hemde söylüyoo:

günaydın benicim hoşgeldin cnm:
nil
çok fena gerçektenya:
diorumya bebekken herşeyi vere biliyodum ama şimdi işine geleni yiyo sıpa
bu ara badem takıntımız var badem badem deyip duruyoooooo:
Masallah yesın ne guzel bızımkılerde de bu ara havuc takıntısı var uzun uzun dılımleyıp koyuyorum onlerıne kıtır kıtır yıyolar:)

Gece bırı uyanmazsa bırı uyanıyo cnm ya ancak ıkı gundur daha ıyıyız dıyebılırım dılımı ısıram demı:)daha da ıyı oluruz ıns..masallah elıfe o zaman bız 16 da kaldık gelısım yok daha ıns cabucak cıkarır da normale doner kuzu..

Eki Görüntüle 1232680 betülll inş. olmuştur cnm kızlar erdem paşanın odasının tülü karşınızda
yasminim çok teşekkür ederim kızlar sizce tül nasıl biraz karanlık çıkmış ama tül krem köpekin kemikleri turuncu renk katsın diye tek kanat turuncu perde düşündüm ama eşim kız rengi diyor ne olur fikir verin bana

ne demek cnm her zaman . bence güzel düşünmüşsün hem belki ikinci kız olur birlikte kullanırlar. tam ortada bir renk seçmişsin ne erkek ne kız

gülden cnm hiç kusura bakma boy kilo konusunda nili baz alırsam benim kız çoook minyon kalır he he:9 maşallahı var nilimin . rabbim nazarlardan korsun. biz daha 90 cm olmamışızdrı. kilo dersen zaten aylrdır 12. değişmio. çok şükür rabbime sağlıklı olsunlarda. bıngıldağı kapandı ya önemi yok he he:)
beni cnm sevindim kuzuların iileşmesine. betülüm kimse yok cnm annemin yanında o yüzden biraz zor oldu. eşim orda ama bizim gibi olamaz ne de olsa. aklımız orda. ben haftaya yanında olcam inş.şifa olsun yeter ki geçer 15 gün.

Ay bende dayanam ya;( Allah kımseyı evladıyla sınamasın gercekten, ıns yardımlarınız yerını bulur..
Karpuz kabugu denemedım cnm kırec falan deyınce vazgectım cokta merak ettım ama..bugun katreınurun acılı ezmesı tekrar yapılacak bı dort kılo domatesten yaparım herhalde:)bır kg yapmıstım yarısı bıttı zaten:)

bencede tanısın nurayım sabırsızlıkla beklioruz:
ayrıca nil senin gönderdiğin gulçin öğretmenin vidyolarının haraketlerini hem yapıp hemde söylüyoo:
aferin nilime maşallah dilli kuzum benim
Bizimki de yapıyor canim özellikle ceviz adamı çok seviyor burnu uzun kısmında iki parmağını birden burnunun deliklerine sokuyor çok komik

Yasemin bizde ayniiz aylardır 10kg yuz arada yuz gram oynuyo..boy desen 80anca(ama saglikli oldunda ne edeyim minyon ufak tefek bi kizim var

Yasemin bizde ayniiz aylardır 10kg yuz arada yuz gram oynuyo..boy desen 80anca(ama saglikli oldunda ne edeyim minyon ufak tefek bi kizim var
aynen cnm boy azda olsa uzuyo ama kilo aynı kalınca haliyle gören ne kadar zayıflamııışş oluo. insan sinir oluo aylardır sabitiz diorum ben de he he:)

Bencede guzel dusunmussun kıza da erkege gıder turuncu acık yesılle turuncuyu kıza da erkegede cok yakıstırırım ben:) gule gule kullanın..

günaydın tatlım
sağol cnm darısı bizim kuzuların başına
inşallah yurt işini de halledersek tam olacak

günaydın cnm
amin allah kimseyi evladıyla sınamasın
eğer hastaysa o adamın oğlu allah ona da şifa versin çok zor gerçekten
amin inşallah bir an önce sabit işi hayırlısıyla olur inşallah cnm ya
bana atabilirsin ben yüklerim cnm
erdemi yerim ben kara gözlüm benim

günaydın cnm
sağol darısı bizim kuzuların başına inşallah
inşallah bulabiliriz cnm

şu acılı ezmeyi bende yapıcam bu hafta sonu bakalım eşim çok sever eminim tarife bakayım sonra takıldığım olursa sorarım size.
betül bencede turuncu ola bilir artık kız erkekmi kaldı şekerim he he:
hem yaseminiminde dediği gibi belkim 2. kız olur abi kardeş yatarlar he he,ay bak kız kulağa ne hoş geldidimi:

cnm tülü güzelmiş
bence turuncu olur neden olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…