- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.441
Anlaşıldı guldencim atıyorum elif nili tanıyor nil de Elifi tanisin tabiozaman sırf elifim için gönderecem he he he hedermişim şaka şaka
gönderirim ama bende istiyorum olsun ses fazla olmasada sen gönder cnm nilde görsüm elif arkadaşını dimi ama:).).)
Günaydın canim hosgeldin kızlar iyi olmuş canim cok sevindim gece nasıl uyudu lar pekiGunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
songul ıyı gezmeler cnm bu fırsat kacmazdı herkes bı arada ne guzel:)
Belkı bende gıdıcem cumadan ablamlara akrabanın dugunu var orda bakalım kısmet..
Gulden daha ıyıdır ıns nılos? Cok fenalar kız bunlar bende sogan suyu ıcırdım gecen acı acı dıyo ıcmıyo sıpa:)
Funda kardesıne tebrıkler cnm ıns bulursunuz uygun bır yurt..
Yasmın tekrar gecmıs olsun annene acıl sıfalar cnm balbocugu emın ellerde zaten aklın kalmaz Allah onlarada nasıp etsın evlat..benım kızlar daha ıyı nıda da atlattı sayılır sukur..
Katreınur berra daha ıyıymıs sevındım ıns sonuclarda temız gelır..
Sıbel meryemcık gule gule gıysın patıklerını yenı bısey gorunce cok mutlu oluyo kuzular..
Nuray elıf te hasta olmaz ıns cnm huysuzlugu dıstenmıkı kac dısınız var?
Betul asagıda gorunuyor ama belkı yogundur kızlar msj atın ıstersenız..
Wavs fatma dılek unuttugum herkes hepınıze gunaydın
Masallah yesın ne guzel bızımkılerde de bu ara havuc takıntısı var uzun uzun dılımleyıp koyuyorum onlerıne kıtır kıtır yıyolar:)günaydın benicim hoşgeldin cnm:
nil
çok fena gerçektenya:
diorumya bebekken herşeyi vere biliyodum ama şimdi işine geleni yiyo sıpa
bu ara badem takıntımız var badem badem deyip duruyoooooo:
Gece bırı uyanmazsa bırı uyanıyo cnm ya ancak ıkı gundur daha ıyıyız dıyebılırım dılımı ısıram demı:)daha da ıyı oluruz ıns..masallah elıfe o zaman bız 16 da kaldık gelısım yok daha ıns cabucak cıkarır da normale doner kuzu..Günaydın canim hosgeldin kızlar iyi olmuş canim cok sevindim gece nasıl uyudu lar peki
elif 18. Dişini çıkartıyor üç kökü çıkmış dördüncüsü nu çıkartmaya çalışıyor dört parmağı birden ağzında
sen de gidiyorsun demek Ohh ne güzel abla evi candır ya
yasminim çok teşekkür ederim kızlar sizce tül nasıl biraz karanlık çıkmış ama tül krem köpekin kemikleri turuncu renk katsın diye tek kanat turuncu perde düşündüm ama eşim kız rengi diyor ne olur fikir verin banaEki Görüntüle 1232680 betülll inş. olmuştur cnm kızlar erdem paşanın odasının tülü karşınızda
Ay bende dayanam ya;( Allah kımseyı evladıyla sınamasın gercekten, ıns yardımlarınız yerını bulur..canlarım benim benimi merak ettiniz siz canım arkadaşlarımdün geldim okudum ama yazamadım yoğundum bugünde açtım yazacaktım koridorda bir müşteri bayıldı ona müdahale ettik tansiyonu çok çıkmış sonra cebinden bir gazete çıkardı çocuğu hastaymış para topluyorlarmış 180 tl eksik kalmış kendide hastaydı çay verdik simit verdik yedi kendine geldi para topladık verdik tansiyonu falan düşünce gönderdik daha öncede geldiiğini hatırlıyorum belki doğru söylüyor belki yalan onu Allah bilir ama mevzu çocuğun rahatsızlığı olunca sabahtan beri ağlıyorum kötü oldum Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin biraz alt üst oldum da kızlar ondan sabahtan beri yazamadım
katreinur canım çok geçmiş olsun umarım hayırlı sonuçlar çıkar berra nasıl oldu geceniz nasıl geçti
yasemin canım çok geçmiş olsun umarım tedavi çok iyi gelir teyzemize yanında kim kalıyo?
gülden nilin ateşlenmemesine çok sevindim
fundacım canım beni merak ettiğin için çok sağol ben o minik prensesi yerim çok tatlıydı resmi dün bir an öncesabit bir yere geçersin inşallah ve kardeşine çok sevindim hayırlı oslun
beni canım kızlar nasıl denedinmi karpuz kabuğu reçelini?
sprint wavs yağmur siz hepiniz yerleşebildinizmi alışabildinizmi?
songülüm ablasına gezmeye gitmiş ooh valla gez bakalım sabit olduğunda haber et gelicez oğlumla :)
fatma canım sende iyi gezdin resimleri görüyorum facede kuzucuk çok eğlenmişe benziyor
özcanan annenler geldi umarım eğleniyorsunuzdur arada bizide bilgilendir
hevin ne yapıyor arcabaa
unuttuğum varsa affola kzlar kusuruma bakmayın
erdem bey dün kucağıma yattı sırtına masaj yaptırdı sonra sızdı kaldı kedi gibi tatlı kuzum benim sabahta kalktık pepe izledik sonra ben işe o ananeye geldi ya kızlar birinize whats uptan resim atsam erdemin odasına annem tül dikiyoda nasıl sizce diyte ben yükleyemiyorum siteye kime atıyım benim için kim yükler siteye?
aferin nilime maşallah dilli kuzum benimbencede tanısın nurayım sabırsızlıkla beklioruz:
ayrıca nil senin gönderdiğin gulçin öğretmenin vidyolarının haraketlerini hem yapıp hemde söylüyoo:
aynen cnm boy azda olsa uzuyo ama kilo aynı kalınca haliyle gören ne kadar zayıflamııışş oluo. insan sinir oluo aylardır sabitiz diorum ben de he he:)Yasemin bizde ayniiz aylardır 10kg yuz arada yuz gram oynuyo..boy desen 80anca(ama saglikli oldunda ne edeyim minyon ufak tefek bi kizim var
Bencede guzel dusunmussun kıza da erkege gıder turuncuyasminim çok teşekkür ederim kızlar sizce tül nasıl biraz karanlık çıkmış ama tül krem köpekin kemikleri turuncu renk katsın diye tek kanat turuncu perde düşündüm ama eşim kız rengi diyor ne olur fikir verin bana
günaydın tatlımGünaydın kizlar
elif iyi çok şükür yaseminim sadece çok mizmiz herşeye bağırıyor kızıyor diş ten diyorum hala bakalım Annende iyi olacak ins canim bak iyi bi hastameymis orası Abinlerede de Hayırlı evlat nasip etsin ins Rabbim
Funda hayırlı olsun canım çok sevindim kardeşine benim bi bilgim yok malesef
guldencim videoda nil masallah kocaman kız gibi duruyor maşallah ona ins hastalığı ilerlemeden atlatirsiniz
sibelcim Güle güle giysin patiklerini Meryem maşallah cisi atlattik iz siz darısı bizim başımıza
wavs nasıl oldu Alp yerleşme bitti mi yazmadin bi kaç gündür
günaydın cnmcanlarım benim benimi merak ettiniz siz canım arkadaşlarımdün geldim okudum ama yazamadım yoğundum bugünde açtım yazacaktım koridorda bir müşteri bayıldı ona müdahale ettik tansiyonu çok çıkmış sonra cebinden bir gazete çıkardı çocuğu hastaymış para topluyorlarmış 180 tl eksik kalmış kendide hastaydı çay verdik simit verdik yedi kendine geldi para topladık verdik tansiyonu falan düşünce gönderdik daha öncede geldiiğini hatırlıyorum belki doğru söylüyor belki yalan onu Allah bilir ama mevzu çocuğun rahatsızlığı olunca sabahtan beri ağlıyorum kötü oldum Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin biraz alt üst oldum da kızlar ondan sabahtan beri yazamadım
katreinur canım çok geçmiş olsun umarım hayırlı sonuçlar çıkar berra nasıl oldu geceniz nasıl geçti
yasemin canım çok geçmiş olsun umarım tedavi çok iyi gelir teyzemize yanında kim kalıyo?
gülden nilin ateşlenmemesine çok sevindim
fundacım canım beni merak ettiğin için çok sağol ben o minik prensesi yerim çok tatlıydı resmi dün bir an öncesabit bir yere geçersin inşallah ve kardeşine çok sevindim hayırlı oslun
beni canım kızlar nasıl denedinmi karpuz kabuğu reçelini?
sprint wavs yağmur siz hepiniz yerleşebildinizmi alışabildinizmi?
songülüm ablasına gezmeye gitmiş ooh valla gez bakalım sabit olduğunda haber et gelicez oğlumla :)
fatma canım sende iyi gezdin resimleri görüyorum facede kuzucuk çok eğlenmişe benziyor
özcanan annenler geldi umarım eğleniyorsunuzdur arada bizide bilgilendir
hevin ne yapıyor arcabaa
unuttuğum varsa affola kzlar kusuruma bakmayın
erdem bey dün kucağıma yattı sırtına masaj yaptırdı sonra sızdı kaldı kedi gibi tatlı kuzum benim sabahta kalktık pepe izledik sonra ben işe o ananeye geldi ya kızlar birinize whats uptan resim atsam erdemin odasına annem tül dikiyoda nasıl sizce diyte ben yükleyemiyorum siteye kime atıyım benim için kim yükler siteye?
günaydın cnmGunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
songul ıyı gezmeler cnm bu fırsat kacmazdı herkes bı arada ne guzel:)
Belkı bende gıdıcem cumadan ablamlara akrabanın dugunu var orda bakalım kısmet..
Gulden daha ıyıdır ıns nılos? Cok fenalar kız bunlar bende sogan suyu ıcırdım gecen acı acı dıyo ıcmıyo sıpa:)
Funda kardesıne tebrıkler cnm ıns bulursunuz uygun bır yurt..
Yasmın tekrar gecmıs olsun annene acıl sıfalar cnm balbocugu emın ellerde zaten aklın kalmaz Allah onlarada nasıp etsın evlat..benım kızlar daha ıyı nıda da atlattı sayılır sukur..
Katreınur berra daha ıyıymıs sevındım ıns sonuclarda temız gelır..
Sıbel meryemcık gule gule gıysın patıklerını yenı bısey gorunce cok mutlu oluyo kuzular..
Nuray elıf te hasta olmaz ıns cnm huysuzlugu dıstenmıkı kac dısınız var?
Betul asagıda gorunuyor ama belkı yogundur kızlar msj atın ıstersenız..
Wavs fatma dılek unuttugum herkes hepınıze gunaydın
cnm tülü güzelmişyasminim çok teşekkür ederim kızlar sizce tül nasıl biraz karanlık çıkmış ama tül krem köpekin kemikleri turuncu renk katsın diye tek kanat turuncu perde düşündüm ama eşim kız rengi diyor ne olur fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?