2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaseminim sibelcim
ben hep söylüyorum gerçekten sağlıklı olsun zatyıf olsun mesela nilin kilosu iyi ve herşeyi yiyo ama
hastalığa karşı vicidu çok dirençsiz herhalde buda anne sütü almadığı için
ve budurumda beni çok üzüyo..

Bence de çok güzel dusunmussun eşyaların bir çoğunda mavi olur turuncu ferahlık katar

fundacım gülçin öğretmen var çocuk şarkılarını oyun oynuyo söylüyo vidyo çekmiş nurayım paylaşmıştı sağolsun
bizimkilerde bayıldı..

Merhaba kizlar

Gecmisi okuyamadim henuz. Durumumuzdan haberdar edeyim önce sizi.
Berranin gece atesi yukseldi yine beklenmedik biseydi çünkü periyodik ateste kortizondan sonra yukselmemesi gerekiyor. Vucutta enfeksiyon varsa yükseliyor ateş. Neyse sabah hemen dr u aradik. Dun idrar tahlili istemisti ama verememistik berra yapmiyor o posetlere. Mutlaka idrari getirin dedi. Sabah lazimliga oturup zor zahmet yaptirdik az bisey ve hemen hastaneye yetistirdik. Ve sonuc idrar yolu iltihabı. Dün cekilen butun sıkıntı bosa gitti anlayacaginiz. Antibiyotik tedavisine başladık. Biz de durum böyle.

offf kıyamamya tekrar geçmiş olsun katreynurum
oyyy berra kuzum benim
pöfff yokmu bu idrar yolu enfeksyonnu anlamanın başka yoluya:
ozaman ateş sonuçlarıda temizmi çıkacak katreynurum
yani periyodik ateş sonucu..

offf kıyamamya tekrar geçmiş olsun katreynurum
oyyy berra kuzum benim
pöfff yokmu bu idrar yolu enfeksyonnu anlamanın başka yoluya:
ozaman ateş sonuçlarıda temizmi çıkacak katreynurum
yani periyodik ateş sonucu..

Guldenim kafam o kadar karıştı ki insallah sonuclar dogru cikar. Bi de o kadar para verdik. Cocugumuzun sagligi icin hic bisey onemli degil ama dogru vakitte yaptirilmadiysa diye kafama takıldı. Bu idrar vermeye alismamiz lazim 10 gun sonra kontrole gidecez kültür falanda yapılacak. Bundan sonra her ateste idrar vermemiz gerekecek.

Yaseminim annene gecmis olsun canim rabbim sifa versin inşallah.

Betülcüm erdem pasa Güle güle kullansin odasini canim. Bence turuncu erkek cocuga da cok guzel gider. Hatta ben berranin bazi esyalarini turuncu aldim hem turuncuyu cok severim hem de erkek cocukta kullanabilir diye düşünmüştüm:)

Kizlar bugun itibariyla berra hanim 80 cm 9.5 kg. Ayakkabilariyla bu ölçüler yalniz.
Mama icmeyi birakti kilo alimi yine durdu gram artmiyor. Hatta azalıyor

Ben bu seferde idrar yolu enfeksiyonu uzerine uzmanlığımi yapiim. Periyodik ates uzerine tez yazacak seviyeye gelmiştim. Gulsem mi aglasam mi bilemedim su halimize ordan oraya surukleniyoruz ordan oraya

geçmiş olsun cnm ya
allah beterinden saklasın
en azından çaresi olan bişeymiş
yavrum benim ya ateş kim bilir nasıl yormuştur onu

Ben bu seferde idrar yolu enfeksiyonu uzerine uzmanlığımi yapiim. Periyodik ates uzerine tez yazacak seviyeye gelmiştim. Gulsem mi aglasam mi bilemedim su halimize ordan oraya surukleniyoruz ordan oraya
canım öyle deme allah beterinden saklasın
dert verip derman aratmasın

canım benim en kötü sonda ile alıyorlar ama alışır berracık inşallah

sağol canım mavi ve yeşille renklendirecem bakalım hafta sonu ikea yolları taştan

Kizlar bugun itibariyla berra hanim 80 cm 9.5 kg. Ayakkabilariyla bu ölçüler yalniz.
Mama icmeyi birakti kilo alimi yine durdu gram artmiyor. Hatta azalıyor
erdemde aynı canım 81 cm 9700 dü onun üzerine zayıfladı bile :) sıska diyorum sıska değiiil diyo :)

Yerim ben onu yaa siska degil diyo bi de ha:) bilmişe bak sen:) buna şükür napalim canım 9 a cikamiyorduk bi türlü o zaman cok uzuluyordum. 2 yasinda 10.2 olursak persantilimize yetismis olcaz zaten. Saglikli olsunlarda alirlar inşallah.

Sonda dun dr da dedi bugun yapmasaydi oyle yapcaktik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…