- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.481
neyi araştıracağımı anlamadım güldenimkatreynrurum inş atlatıcak kuzum ne yapalım allahım beterinden korusun cnm
olsun büyüyünce toparlıyacak onlar..
diorumya nilin kilosuvar herşeyi yiyo ama bağışıklık yok bende anne sütüne bağlıyor bunalıma giriyorum yinepöffffff
betül ika gidince şu raflardan sakıp fiyat araştırmrmısın cnm
etkinlik oyuncaklarımızı koyucam birkaç raf alıp oyüzden:
Benim dediklerim duvara monte edilenlerden degil canim dolap gibi yere konuyor.işte bende nilin boyu na uygun olsun istiorum
ee biz onları istediğimiz yere monte edemezmiyizki katreynurum yani alçağa monte etsek ..
Bız bunlardan kullanıyoruz pembe kırmızı:)güldenim ben şunları çok beğeniyorum odan genişse şu pembe kutuların baya rengi var onlardan çekmece yapıyorsun süper oluyo
http://www.ikea.com.tr/urundetay/89857541/trofast_saklama_unitesi.aspx
Cnm uzuldum ya dun onca sıkıntı cektınızBenim dediklerim duvara monte edilenlerden degil canim dolap gibi yere konuyor.
Evet bu hoş görünüyor ama ben rafli istiyorum canim bu tarzda rafli olanlar var ama en üst rafi yüksek onlarin dagüldenim ben şunları çok beğeniyorum odan genişse şu pembe kutuların baya rengi var onlardan çekmece yapıyorsun süper oluyo
http://www.ikea.com.tr/urundetay/89857541/trofast_saklama_unitesi.aspx
Benicim senden de foto istiyorum canim cocuklarin odasini koysana sen de:)Bız bunlardan kullanıyoruz pembe kırmızı:)
Cok kullanıslı oyuncakları gruplara gore ayırabılıyosun
Tabı bızım bıdıklar sonra hepsını bırbırıne karıstıyor o ayrı:)
Bı ara koymustum oyuncak kutularını ama gozden kacmıstır belkı:)Benicim senden de foto istiyorum canim cocuklarin odasini koysana sen de:)
Berra ayni canımCnm uzuldum ya dun onca sıkıntı cektınız
Bugun nasıl berracık?
Ins cabuk toparlar Allah dermansız dert vermesın..
Ben hic hatırlamıyorum canim. Kaçırmisim demek ki. Bekliyorum fotolari.Bı ara koymustum oyuncak kutularını ama gozden kacmıstır belkı:)
Cekerım ılk fırsatta cnm sımdı kızları yatırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?