2012 kasım bebekleri büyüyor..

katreinur cnm çok üzüldüm yaa ama şöyle de düşünmek lazım en azından artık her ateşi çıktığında periyodik ateş mi acaba diye düşünmiyceksiniz.şükür ki hastalığının da şifası dermanı var. rabbim şifasını versin toparlasın kuzucuk çabucak cnm

katreynrurum inş atlatıcak kuzum ne yapalım allahım beterinden korusun cnm
olsun büyüyünce toparlıyacak onlar..
diorumya nilin kilosuvar herşeyi yiyo ama bağışıklık yok bende anne sütüne bağlıyor bunalıma giriyorum yinepöffffff
betül ika gidince şu raflardan sakıp fiyat araştırmrmısın cnm
etkinlik oyuncaklarımızı koyucam birkaç raf alıp oyüzden:

neyi araştıracağımı anlamadım güldenim

Sagolun kizlar dua edin toparlansin kuzum bugun de yine ates 39 40 lara çıkıyor.

Guldenim inan hic alakasi yok anne sütüyle. Berra hala emiyor ama bağışıklığı cok fena baksana. Hic üzme kendini bos yere.

Bi de guldenim sen duvara monte edilen raflardan mi alacaksin yoksa kitaplik tarzi boyle 3 katli raflar falan oluyor ya onlardan mi.

katreynurum nebileyim ya bende ona bağlayıp üzülüyorum işte cnm:
pöfff toplar inş biran önce kuşlar..

bu arada bilemedim duvara monte edilen raflardanmı alsam yoksa 3 katlılardanmı katreynurumya
nilin etikinlik için olan oyuncakları yani örneyin legoları bultakları pazılları hayvanları kitapları ayrı odasında raflarda dursun istiorum sen nedersin bu konuda

betülüm karışık olmuş tatlıp pardon
raf istiorum ben nilin odasınaya öyle şeyöerede görürsen bakarmısın..?
:):)

Aynen ben de oyle bisey istiyorum guldenim de. Sanki kitaplik seklinde olanlar daha kullanışlı olur gibi. Daha cok sey alır diye düşünüyorum. Esimin okulunda mobilya bölümü var bi sor dedim esime ne kadara yaparlar diye. Bakalim o sorasiya ne kadar zaman gececek. Tekzene de baktim ama berranin boyuna uygun bisey bulamadım

işte bende nilin boyu na uygun olsun istiorum
ee biz onları istediğimiz yere monte edemezmiyizki katreynurum yani alçağa monte etsek ..

Gulden benımkılerde emmedı cnm uzulme olacagı varsa hasta oluyolar elden bısey gelmıyor...caresız hastalık vermesın rabbım..

Cnm uzuldum ya dun onca sıkıntı cektınız
Bugun nasıl berracık?
Ins cabuk toparlar Allah dermansız dert vermesın..
Berra ayni canım
Ateşle mücadele ediyoruz uyuyor şimdi.
Ben de uzuldum dun cektigimiz sikintiya ya elden bisey gelmiyor napalim onlar iyi olsunlarda bizim cektigimiz sıkıntı sorun degil

Merabalar kizlaar nasilsiniz bakalim biz koydeyiz suan bi ozet geceyim size cumartesi gunu mudanyadan gemiyle tura katildik armutlu fistikli ve kumla sirayla gezdik erenle babasi denizede girdiler ama eren su hastasi oldugu icin cikmak istemedi zor cikardik ama cok eglendiler ayrica deniz fotograflarini faceye koymadim kapali olanlari koydum nolur nolmaz ama denize girdigi resimlerde cok guzeldi iyi kareler yakaladim.
Donuste en son eren gemide uyudu kaldi pazar gunude sabah kahvaltiya gittik cok guzel bi yerdi dere kenari masalarda hemen oraya kuruluyo ama biz bi ust tarafa oturduk eren oldugu icin suyu gorunce dayanamiyo sipa.
Esimde hafta ici cok mesai olucak isler yogun dedi bende koye gidip kaliyim dedim annemde ablamda pazartesi gunu k.pasaya geliceklermis hemen plan yaptim kahvaltidan gelince esya hazirla ev topla falan isleri hallettim pazar aksamida esim k.pasaya teyzeme goturdu bizi sabahta annemler geldi dun yani ordanda otobusle koye geldik suanda ablamin evindeyiz bizden simdilik bukadar cok takip edemesemde girmeye calisicam ara ara kizlar simdilik kacayim hepiniz opuldunuz tabi bebislerde.:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…