- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.501
ha ha bizimkilerde dolu değil cnm:)Yer kaplayan onun disindakiler yaseminin gösterdiği sepeti bile dildurmuyo
iyi eğlenceler cnmMerabalar kizlaar nasilsiniz bakalim biz koydeyiz suan bi ozet geceyim size cumartesi gunu mudanyadan gemiyle tura katildik armutlu fistikli ve kumla sirayla gezdik erenle babasi denizede girdiler ama eren su hastasi oldugu icin cikmak istemedi zor cikardik ama cok eglendiler ayrica deniz fotograflarini faceye koymadim kapali olanlari koydum nolur nolmaz ama denize girdigi resimlerde cok guzeldi iyi kareler yakaladim.
Donuste en son eren gemide uyudu kaldi pazar gunude sabah kahvaltiya gittik cok guzel bi yerdi dere kenari masalarda hemen oraya kuruluyo ama biz bi ust tarafa oturduk eren oldugu icin suyu gorunce dayanamiyo sipa.
Esimde hafta ici cok mesai olucak isler yogun dedi bende koye gidip kaliyim dedim annemde ablamda pazartesi gunu k.pasaya geliceklermis hemen plan yaptim kahvaltidan gelince esya hazirla ev topla falan isleri hallettim pazar aksamida esim k.pasaya teyzeme goturdu bizi sabahta annemler geldi dun yani ordanda otobusle koye geldik suanda ablamin evindeyiz bizden simdilik bukadar cok takip edemesemde girmeye calisicam ara ara kizlar simdilik kacayim hepiniz opuldunuz tabi bebislerde.:-*
Bızımde az oyuncagımız yok malesef, ıkı cocuklu olunca ıster ıstemez yıgılıyo...nıdaya daha az aldım sımdıkı aklım olsa beyzaya da oyle yapardım cunku artık gıttıgı yerden kendı begenıp bıseyler almak ıstıyor, fazlalıkları kaldırıyorum arada bır sure sonra degısık gelıyo onlaraTebrik ediyorum cok oyuncak almayanlari maşallah size:)
Berra da oynuyo biraz oynamasa napcak kuzum ya yapcak bisey yok ki. Bu ara ahsap bloklarini seviyor üst uste yan yana dizip biseyler yapiyor ama ne yaptigini anlamiyorum tabi:) guldenim aynen berra da bultaktan yeni yeni anlamaya basladi onceden bana attiriyordu. Bi iki dener sikilir oyle seylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?