2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gercekten mi yaseminim ne güzel ben oyuncaklarla basedemez oldum pöff.

Fatmacim iyi gezmeler canim tadini çıkarın

ay gerçekten cnm yaa. yani öyle başedilmiycek oyuncağımız yok. biraz annemlerde var biraz bizde var. ikisini toplasam bi çamaşır sepeti etmez yani

valla bizimde başedilmez hal aldı resim yolladım ya ysminim onlar sadece bi kısmı

bizim atımız topumuz hacı yatmazımız yer kaplıo gerisi ıvır zıvır cnm. yani ordaki saklama kutularını doldurcak kadar yok

fatmacım negüzel geziliyo tadını çıkar cnm:
betülüm güzelmişte kaç kutuvar böyle cnm o takımda..
ahhh keşke bizimde az oyuncağımız olsa pöffffff:

iyi eğlenceler cnm

bizim de çok az oyuncağımız var
hatta defne onlarla bile oynamıyor

sibelcim en güzel aslında
benim kuzunun mutfak takımlarvar ama legoları var sonra ıvır zıvır derken sepetlerden taşıyolar:
bide sakladıklarımvar

aaa nil çok seviyo özellikle çay kahve yapmaya bayılıyo
market arabamız var içinde meyve sebzeler var onları çok seviyo mesela
bu ara hep kule derdinde
ha bide bultakları yeni yapmaya başladı ha ha:
eskiden kapağını açar içine direk atardı spa he he he:):)

Tebrik ediyorum cok oyuncak almayanlari maşallah size:)

Berra da oynuyo biraz oynamasa napcak kuzum ya yapcak bisey yok ki. Bu ara ahsap bloklarini seviyor üst uste yan yana dizip biseyler yapiyor ama ne yaptigini anlamiyorum tabi:) guldenim aynen berra da bultaktan yeni yeni anlamaya basladi onceden bana attiriyordu. Bi iki dener sikilir oyle seylerden

Bızde yıne uyuma krızı vardı tam bır saattır aglıyoruz yenı uyudu beyza da yavrucum nıda benı uzuyosun aglama dıyo bu sefer oda baslıyo aglamaya tam oluyo
Yatagından cıkmak ıcın bahanelerı gorsenız cıs var kaka var dıye wc ye goturuyo benı oyun oynamaya oturup gelıyoruz yatınca yıne aynı....wc yıde bıraktık zaten ıkımızın psıkolojısı ıcınde erteledık bu sefer kendı goturuyo benı wc ye:)) ay annelık ıste su saat oldu hala ayaktayım, hepınıze ıyı geceler....

Bızımde az oyuncagımız yok malesef, ıkı cocuklu olunca ıster ıstemez yıgılıyo...nıdaya daha az aldım sımdıkı aklım olsa beyzaya da oyle yapardım cunku artık gıttıgı yerden kendı begenıp bıseyler almak ıstıyor, fazlalıkları kaldırıyorum arada bır sure sonra degısık gelıyo onlara

Bu gece hayatimun en kotu gecelerinden birune yasadim keske normal bir saat ollsaydi gulden sana ole cok ihtuyqcim vardiki anlatamam
Size ablamlara geldigimizi anlatmistim dayimun esi falan kuzenim var 13 aylik sabah beri gelip giden bir atesi vardi ve gece 3 te havale gecirdi cok uzun surdu o kadr kotuyim ki anlatamam hala elim ayagim buz ambulams vagirdij gidene kadar iki uc kez daha gecurmus su an hala pek kendinde degil atesi dusmedi tam
herkez ciglik cigliha atinuyor malesef niliminde basindan gectigunden dolayi az cok tecrubem vardi yapilmasi gerekenleri yaptim coxuk kac kez sanki kucagimda gitti gitti geldi
Ranneainin feryadi coxugun hali bir an aklimdan gitmiyor
gildenim nil iminki sadexe bur kez olnusti deglmusonrasinda hastanede ne mudahale yapildi yasaskli seyleriniz nedir
Cok kotuyum kizla ne olur bebeginiz icin bol dua e edin

songülüm ay okuyunca çok kötü oldum sanki tekrar yaşadım cnm
gerçekten çok zor bi durum
allahım yaşatmasın kimseye
inşallah bisıkıntı çıkmaz hüsnücükte allahım yardımcıları olsun
allahım kimseyi evladıyla sınamasın
kızlar gün pek aymadı ama bu haberi okuyunca günaydın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…