2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy günaydın diycem de yazdıklarını okuyunca diyesim gelmedi cnm yaaa...küçükken defalarca ateşli havale geçirmiş biri olarak içiniz rahat olsun bişey olmaz allahın izniyle demek istiyorum. ama bi anne için korkunç bişey olsa gerek ki annem hala o anları anlatırken kötü olur. rabbim bebişe şifa anesine de o anları unutmayı, bu olayı hasarsız atlatmayı nasip etsin.

aynen cnm pek günayıdn olmadı yaa. neyse rabbim şifa versi n demekten başka bişey gelmio elden. dua edelim kuzucuk iileşsin

Songülüm cok üzüldüm yasadiklariniza. Rabbim bi daha yasatmasin neler hissettiginizi biliyorum cok cok zor bi durum. Dualarimiz minikle canım. Gelismelerden haberdar et bizi de

günaydın kızlar çok kötü bi haberle güne başladık Allah yardımcısı olsun bebeişin hasarsız atlatmasını nasip etsin inşallah

yaseminim gümnaydın malesef annenin pskolojisi artık düzelmez cnm
nili götürdüğüm dr bana söyledi nilde hiç bişey yok ama sen çok etkilenmişsin dedi
ama kadınlara göre bu okadar normal bişeyki anlatamam:
aallahım yardımcıları olsun..
bebek ateşi düşmüş çok şükür şimdi araştıracaklardır muhtemöelen
nil bidefa ve çok kısa süre sürdüğü için hiç bi dr araştırma gereyi duymadı
ama uzun süren ve defalarca süreri araştırıyorlarmış..

katreynurum günaydın cnm nil iyi çok şükür burnumuz akıyo ama ateşimiz yok inş çıkmaz ama şimdi annanemiz hasta bakıcımızında bugün son nil artık annaneye kalıcak inş hastalığı geçmez kuzuma ay bilemiorum:
berram nasıl düştünmü ateşiniz
antibiyotik toparlatmıştır diye düşünüorum..

Demek bakiciniz veda edecek size nil etkilenecek mi acaba bu durumdan ins daha iyi olursunuz canim annen de nilde

canımmm çok geçmiş olsun
inşallah çabucak iyileşip çıkar hastaneden
annesinini,sizlerin halini düşünemiyorum
nisan ayında biliyorsun kv ve ablası defneyi banyo yaptırıp parka çıkarmıştı ve sonrasında kulağı iltihaplanmıştı.o zaman defne aşırı ateşlenmişti ve bir gece sabaha kadar hastanede ateşini iğne,soğuk duş,ıslak havlu kompresleriyle bile düşürememişlerdi.
yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum cnm
allah yardımcınız olsun bir daha yaşatmasın

günaydın tatlım
neden gün pek aymadı
nil nasıl?

nurayım günaydın cnm:
bende merak ediorum
nile dün biraz anlattım nilcim artık sana annanen bakıcak ama bakıcın çorluda olacak istediğin zaman gide bileceksin dedim
bakıcın derken cici annen dedim
yani
ama bende merak ediorum nurayım bakalım etkilenecekmi?
allahtan ananesini biliyo ondan umutluyum ama bakalım..

Gunaydinlarrr nasilsnz biz cok guzel bi gece gecrdik cok guzel uyudu Meryem ben de dinlenmisim.bugun de pazara gidecz domates alcam Menemen ve sos yapmak için

günaydın fundacım
songülün yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu inan evde olsa ağlıyacam okadar kötü oldumki anlatamam..
sanki tekrar yaşadım allahım annesinde yardımcısı olsun..
nil iyidi cnm çok şükür sadece burnumuz tıkanıyo okyanız suytuda açmıyo inş ateş çıkmaz tek duvam o..

betül erdem hasta olmaz inşallah
nur berra nasıl oldu cnm?
nuray sen ne yaptın nasılsın?elif nasıl?
sibel tatlım ne güzel dinlenmişsin.iyi olmuş.kolay gelsin sana şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…