- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.521
ayyy günaydın diycem de yazdıklarını okuyunca diyesim gelmedi cnm yaaa...küçükken defalarca ateşli havale geçirmiş biri olarak içiniz rahat olsun bişey olmaz allahın izniyle demek istiyorum. ama bi anne için korkunç bişey olsa gerek ki annem hala o anları anlatırken kötü olur. rabbim bebişe şifa anesine de o anları unutmayı, bu olayı hasarsız atlatmayı nasip etsin.Bu gece hayatimun en kotu gecelerinden birune yasadim keske normal bir saat ollsaydi gulden sana ole cok ihtuyqcim vardiki anlatamam
Size ablamlara geldigimizi anlatmistim dayimun esi falan kuzenim var 13 aylik sabah beri gelip giden bir atesi vardi ve gece 3 te havale gecirdi cok uzun surdu o kadr kotuyim ki anlatamam hala elim ayagim buz ambulams vagirdij gidene kadar iki uc kez daha gecurmus su an hala pek kendinde degil atesi dusmedi tam
herkez ciglik cigliha atinuyor malesef niliminde basindan gectigunden dolayi az cok tecrubem vardi yapilmasi gerekenleri yaptim coxuk kac kez sanki kucagimda gitti gitti geldi
Ranneainin feryadi coxugun hali bir an aklimdan gitmiyor
gildenim nil iminki sadexe bur kez olnusti deglmusonrasinda hastanede ne mudahale yapildi yasaskli seyleriniz nedir
Cok kotuyum kizla ne olur bebeginiz icin bol dua e edin
aynen cnm pek günayıdn olmadı yaa. neyse rabbim şifa versi n demekten başka bişey gelmio elden. dua edelim kuzucuk iileşsinsongülüm ay okuyunca çok kötü oldum sanki tekrar yaşadım cnm
gerçekten çok zor bi durum
allahım yaşatmasın kimseye
inşallah bisıkıntı çıkmaz hüsnücükte allahım yardımcıları olsun
allahım kimseyi evladıyla sınamasın
kızlar gün pek aymadı ama bu haberi okuyunca günaydın:
erdem gece biraz ateşli gibiydi ama bişey yok şükür anlamadım sabahta hapşuruyordu ama keyfi yerinde şükürler olsunbetülüm günaydın nasılsın diyecem ama çok saçma olucak
erdem paşa nasıl?
Demek bakiciniz veda edecek size nil etkilenecek mi acaba bu durumdan ins daha iyi olursunuz canim annen de nildekatreynurum günaydın cnm nil iyi çok şükür burnumuz akıyo ama ateşimiz yok inş çıkmaz ama şimdi annanemiz hasta bakıcımızında bugün son nil artık annaneye kalıcak inş hastalığı geçmez kuzuma ay bilemiorum:
berram nasıl düştünmü ateşiniz
antibiyotik toparlatmıştır diye düşünüorum..
canımmm çok geçmiş olsunBu gece hayatimun en kotu gecelerinden birune yasadim keske normal bir saat ollsaydi gulden sana ole cok ihtuyqcim vardiki anlatamam
Size ablamlara geldigimizi anlatmistim dayimun esi falan kuzenim var 13 aylik sabah beri gelip giden bir atesi vardi ve gece 3 te havale gecirdi cok uzun surdu o kadr kotuyim ki anlatamam hala elim ayagim buz ambulams vagirdij gidene kadar iki uc kez daha gecurmus su an hala pek kendinde degil atesi dusmedi tam
herkez ciglik cigliha atinuyor malesef niliminde basindan gectigunden dolayi az cok tecrubem vardi yapilmasi gerekenleri yaptim coxuk kac kez sanki kucagimda gitti gitti geldi
Ranneainin feryadi coxugun hali bir an aklimdan gitmiyor
gildenim nil iminki sadexe bur kez olnusti deglmusonrasinda hastanede ne mudahale yapildi yasaskli seyleriniz nedir
Cok kotuyum kizla ne olur bebeginiz icin bol dua e edin
günaydın tatlımsongülüm ay okuyunca çok kötü oldum sanki tekrar yaşadım cnm
gerçekten çok zor bi durum
allahım yaşatmasın kimseye
inşallah bisıkıntı çıkmaz hüsnücükte allahım yardımcıları olsun
allahım kimseyi evladıyla sınamasın
kızlar gün pek aymadı ama bu haberi okuyunca günaydın:
günaydın cnmgünaydın kızlar çok kötü bi haberle güne başladık Allah yardımcısı olsun bebeişin hasarsız atlatmasını nasip etsin inşallah
günaydın cnmGünaydın kizlar
Songulum çok geçmiş olsun ins bir daha tekrarlamaz
Katreinur Berra nasıl oldu canim bu gece iyi uyudunuz mi
kızlar siz nasilsinjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?