2012 kasım bebekleri büyüyor..

can
ım benim allah kimsenin evladına yaşatmasın
düşün defne ok şükür havale geçirmedi ama ateşini düşürememişlerdi ben onu hatırladıkça bile kötü oluyorum.sizin halinizi düşünemiyorum bile
cnm bu arada yazmıştın ama hangi sayfada hatırlayamıyorum.havale geçiren çocuğa ne yapmak gerekiyor.yani hastaneye yetiştirinceye kadar neler yapmak gerekiyor?

Gecmis olsun songul abla cok cok zor bi durum olsa gerek havale geçirmedk ana bronsiolit oldugunda nefesi falan kesilck gibi olnustu kuzumun o gun geldi aklıma cok zor getcekteb acil sifalarr

herkese günaydın kızlar
ben kendime gelemedim hala
dün akşam şubeden personeller ve eşleriyle yemeğe gittik.çok güzel göl kenarında bir yerdi.ama geç döndük.1,5 u geçiyordu yattığımda.ama bir türlü uyuyamadım.sabah da 6,5 gibi kalkıp duş aldım,valizimi toparladım.bugün yine yol var ve benim hiç halim yok

Dinlendk sukur meryem cok cok az oksuruyo.burnu akıyor ilk gub su gibiydi simdi bildigin mukus akiyo aka bu daha iyi tabii ki)toparlniyorz.bu arada iki gundur tulumla yatiriyorm sanirum daha iyi oldu.hic ustunu ortnuyi cünkü. Havalarda serindi.tulum giydi rahat ettik

fundacım bebeği yan yatırıcaksın yanından ayrılmayacaksın dilibuazına kaçmaması için ağzınada birşey varsa çıkarmak gerekiyo
yani bebeğn ağzına bişey koymayın yazıyodu
ama biz nil havale geçrirdiğinde bunların hiç birini yapmadık okadar panik oldukki bilgiizde yoktu
hemen hastaneye götürdük teyzem nilin ağzına kaşık sokmuştu ama aslında hiç müdal etmemek gerekiyomuş sonra zaten 2 3 dakika sonra nil kendine geldi kaptığımız gibi hastaneye gittik
orda diyezem diye popodan bi ilaç sıktılar tam adını unuttum
sonra birateş düşürücü serm falan nilin ateş düştü birde havaleden sonra bebekler uyuyolar bilginiz olsun yanlış anlamayın..
ama o görüntü çok kötü ay şimdi yazarken bile sanki tekrar yaşadım allahım birdaha yaşatmasın..

Songul cok uzuldum mınık yavruya cok gecmıs olsun cnm..Allah tekrarını yasatmasın ıns.acıl sıfalar...
Herkese hayırlı gunler kızlar..
Haber cok uzucu Allah kımseyı cocugu karsısında caresız bırakmasınhastaneye yetısene kadar o annenın halını dusunemıyorum

alntı yapamadım sağolun kızlar biz iyiyiz çok şükür. ama diş çıkarıyoruz o yüzden gece hiç uyumamış gibiyim çığlık atıo ağlıo sonrası anne memmeeeeee bu sabaha kadar kaç kez oldu bilemiyorum tabi. e haliyle uykusuzum. betülüm salgın var herhalde cnm gündüz sıcak gece serin olunca etkilenio bebişler. meryemcikte uyumuş dinlenmiş ne güzel aferin ona.defne den nbr fundacım. nurayım elifim iileşti di mi tamamen dişi ne durumda. katre cnm berra nasıl antibiyotik kullanıosunuz dii son durum ne.

Dun eve giderkn metro girisinde bi kadın vardi klasik her metroda bi tane var zaten ama içimi acitan kucuk bebeği vardı uc aylik ya var ya yok.agladi emzirmeye casiyodu orda icim cok kotu oldu.kadina acimadm genc kuvvetli gitsn çalışsın ama bebeğe cok uzuldm onun hic sucu yokki hersryden habersz yavrucak...sonra jendi kizim geldi gozumun önüne. Offff ne biliyim uzuldm iste

benicim nidoş nieye böyle yapıyoki uyumamak için acaba cnm
acaba sizdede dişfalanmı geliyo..
Bılmıyorumkı cnm ya gorunurde bısey yok ama detaylı bakabılırsem yıne bakım bakalım, uyku saatlerı ıskence resmen, bır an once eskı duzenımıze donerız ıns..

benicim günaydın cnm amin allahım kimseye yaşatmasın..
sibelcim bende en çok bebeklere üzülüorum o çocuğun suçune dimi
bi yazı paylaşmıştım facede
doktorlar sitesinden bi dr yamış
dilencilerin kucaklarındaki çocuklarla ilgili
hani bazen kucaklarında görüyoruza sabahtan akşama göre hiç ağlamıyolarya o bebeklere uyuşturucu verip öyle uyutuyolarmış sürekli ve bebek belli bi süre sonra ölüyomuş biliyomusun
allahım korusun pöfff:

cnm defne dün doğru düzgün uyumamış
ben olmayınca kv uyutamıyor
ben olunca yarım saat 40 dakika arasında defne uyuyor
ama kv 2-3 saat sallıyor uyumuyor.mesela dün sabah namazıyla kalkmış öğlen 2 de hala ayaktaydı.normalde 4 saat arayla uyurdefne

of güldenim ya dün yine gördüm minnacık bebek kucağında ölü gibi uyuyo kadına dalasım geldi yazık değilmi o yavruya rabbim görüyo o yavrucakları korusun inşallh

Yok artikkkk ayyy guldennn daha da kotu oldum şimdiii poffff yaaa poffff...onun gunahi ne ya allah icin yaaa

aynen yaseminim
bukadarında pes ama adam araştırmalarını yazmış
ben eskiden ço sık çarşıya çıkıyodum bizim eve gleriken bi kadın oturuyoru ama gerçeken kucağında çocuk hep uyuyo hiçmi ağlamaz bi çocuk düşün 2 yaşında falan.
dr yazısını okuyunca direk o çocuk aklıma geldiya allahım korusun..
bütün yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…