2012 kasım bebekleri büyüyor..

malesef betülüm bende çok sinir oluorum inan kadına dalsım geliyo
ama dr yazmış müdale edemiosun orda birileri bekliyo falan diye
ay
sibelim bende bilmiorum bu bebelerin günahı ne ama nebileyim :
yani bu soruları çok soruyorum kendime ama cevapp yok malesef..

nasıl yani gülden ya?
bi insan evladına nasıl böyle bişey yapar ya
eğer böyle şeyler yapanlar varsa allah belalarını versin
küçücük çocuk ya

dün ben de bi kadın gördüm iş çıkışı.akşam 7,5 gibi.parkta bi banka oturmuş telefonda konuşuyor ama bi taraftan da iki gözü iki çeşme ağlıyor.yanında ufak bi valiz vardı.telefonda konuştuğu kişiye "abla ben artık o eve gidemem.bana inanmıyor.beni sürekli suçluyor.bana inanmayan birinin yüzüne nasıl bakarım.abla ben eşyalarımı yanıma aldım.bu akşam gitmeyeceğim eve.çok zor durumdayım" gibi cümleler kuruyordu.tam olayı anlamadım ama sanırım eşiyle sorun yaşıyordu.kadına çoook üzüldüm
geçen de akşam saat 8 de bir tane kız çocuğu.10 yaşında ya var ya yok.metroya bindi.2 durak sonra genç bi çocuğa "abi burası neresi?karşıyakaya geldik mi?nerede ineceğim vs" sordu.bana garip geldi.kızın giyimi de çok iyi değildi.elinde bi poşette 2-3 tane erik vardı.10 yaşındaki bi çocuğun okuma yazması olmaz mı?ama kızın yoktu.neyse kız her durakta soruyor.sonra bi adam sordu kızım sen nereye gideceksin diye.kız da bostanlıya gideceğim dedi.adam dedi ki oraya gidebilmek için şu durakta inmen lazım.22 durak var daha.ben orada ineceğim.ben inerken sen de inersin.sonra kız gitti adamın yanına oturdu.2 durakta bir adama soruyor geldik mi diye.sonra ineceği durağa 5 durak kala adama "abi bi telefon edebilirmiyim?" diye sordu.adam kızın söylediği numarayı tuşladı.kız telefonda birine-anladığım kadarıyla abisi- "ben şu duraktayım.şu durakta ineceğim.gelin beni alın.ben bucadayken X i gördüm.o da beni gördü.peşime düştü.adamlarıyla beni kovalamaya başladı.ellerinden zor kaçtım.metroya binip kurtuldum.şimdi ineceğim.gelin beni alın" dedi.ve ben şok geçirdim.allahım sen koru yarabbim.nasıl bi pisliğe bulaşmış bu kız derken zaten ineceği durak geldi ve indiler

ay funda biz bunları filimlerde izlioruz ama insanlar yaşıyo malesef
düşünsene kimlere soruyo nasıl güveniyo ya o adamda ona bişey yapsa varmı böyle bişey
kimbilir kimden kaçıyodu ne haldeler yazıkya offf:

Demek bakicinizdan ayriliyorsunuz canim. Inşallah bulasmaz nile annanenin hastalığı kuzular zor atlatiyor

Berranin hala yükseliyor atesi canim ne zaman toparlanacak bilmiyorum

oy kıyamam kuzuma cnm
inş toparlar biran önce berram
senin kıreş işi ne oldu cnm
yanlız nilin ve brrranın kıreş işi zor katreynurum
baksana süreki hasta oluyo bizimkiler..
ben bu yıl gırip aşısı vurdurucam sende sisin dr sor istersen..

Kres isi belli degil daha canim bi daha gorusmedik. Bana da zor geliyo canim. Grip aşısı hic dusunmemistim canim. Cunku berra pek grip olmuyo. Mesela bi senede 15 kere hasta olduysa 2 3 unde burun akintisi vardir. Bizim hep bogaz iltihabiydi.

Ay şu grip aşısı konusunda eşimle anlaşamıyoruz biz. eşime göre gripte gerekli. vücuttan bazı şeylerin bu yolla atılması gerekiomuş. yılda sağlıklı bi insanın iki kez grip olması gerekiomuş falan fıstık . bu adam her zaman konuşup sonuçta beni ikna edio yada pes ettirio:)

Betül canim bi arkadas vardi kizina bağışıklık testi yaptırmış bizim kullandığımiz mamadan kullanmıştı onlarda sen taniyordun sanırım adini hatırlayamadım. Ona bisey sormak istiyorum sen görüşüyor muydun canım

ay funda biz bunları filimlerde izlioruz ama insanlar yaşıyo malesef
düşünsene kimlere soruyo nasıl güveniyo ya o adamda ona bişey yapsa varmı böyle bişey
kimbilir kimden kaçıyodu ne haldeler yazıkya offf:
aynen cnm
adam güvenilir birine benziyordu ama içini bilemezsin ki
inşallah başına bişey gelmeden evine gidebilmiştir

yaseminim zeynebim çok hasta olmuyo gerçi geçn kış bayağ ateşlendi oda
ama ben nilin gırip olmasından değil ateşinden korkuyorum oyüzdende yaptıracam.
katreynurum betülün bilgisayarında bi sorun olmuş
betülüm giremiyomuş cnm halledilirse girecek inş..
bu arada songülülerin bebiş eve dönmüş ayrıntıları öğrenicem müsait olduğunda kızlar..

ay bilemiyorum ki cnm ben gripten değil arkasından gelebilen öksürükten korkuyorum. geçen yıl iki kez çok ateşlendi kuzum haliyle bende ateştem çok korkuyorum. ama babalar hep farklı düşünüo annelerden.

yaseminim babaların bizi anlamalırı beklemiorum bende
bide bilmedikleri işe karışmasalar çok mutlu olucam
bizden daha iyi kimse düşünemez onları dimi
pöffff bukonuda çok dertliyim şekerim..

yaseminim babaların bizi anlamalırı beklemiorum bende
bide bilmedikleri işe karışmasalar çok mutlu olucam
bizden daha iyi kimse düşünemez onları dimi
pöffff bukonuda çok dertliyim şekerim..
ha ha o zaman bizde babasıyız herhalde kötülüğünü istiycek değiliz diolar cnm. e haksız da değiller he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…