- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.561
nasıl yani gülden ya?benicim günaydın cnm amin allahım kimseye yaşatmasın..
sibelcim bende en çok bebeklere üzülüorum o çocuğun suçune dimi
bi yazı paylaşmıştım facede
doktorlar sitesinden bi dr yamış
dilencilerin kucaklarındaki çocuklarla ilgili
hani bazen kucaklarında görüyoruza sabahtan akşama göre hiç ağlamıyolarya o bebeklere uyuşturucu verip öyle uyutuyolarmış sürekli ve bebek belli bi süre sonra ölüyomuş biliyomusun
allahım korusun pöfff:
Demek bakicinizdan ayriliyorsunuz canim. Inşallah bulasmaz nile annanenin hastalığı kuzular zor atlatiyorkatreynurum günaydın cnm nil iyi çok şükür burnumuz akıyo ama ateşimiz yok inş çıkmaz ama şimdi annanemiz hasta bakıcımızında bugün son nil artık annaneye kalıcak inş hastalığı geçmez kuzuma ay bilemiorum:
berram nasıl düştünmü ateşiniz
antibiyotik toparlatmıştır diye düşünüorum..
Kres isi belli degil daha canim bi daha gorusmedik. Bana da zor geliyo canim. Grip aşısı hic dusunmemistim canim. Cunku berra pek grip olmuyo. Mesela bi senede 15 kere hasta olduysa 2 3 unde burun akintisi vardir. Bizim hep bogaz iltihabiydi.oy kıyamam kuzuma cnm
inş toparlar biran önce berram
senin kıreş işi ne oldu cnm
yanlız nilin ve brrranın kıreş işi zor katreynurum
baksana süreki hasta oluyo bizimkiler..
ben bu yıl gırip aşısı vurdurucam sende sisin dr sor istersen..
Yasi geldiğinde öyle olacak sanırım canımozaman berramın bademcikler alınacak katreynurum:
dimi:
aynen cnmay funda biz bunları filimlerde izlioruz ama insanlar yaşıyo malesef
düşünsene kimlere soruyo nasıl güveniyo ya o adamda ona bişey yapsa varmı böyle bişey
kimbilir kimden kaçıyodu ne haldeler yazıkya offf:
inş. hepsi sorunsuz çıkar cnm çok geçmiş olsun. evet şaşirtıcı bende görüyorum kim var kim yok:)Kızlar bizim bazi tahlil sonuçları çıkmış degerler normal
çok şükür normalmiş cnm çok sevindimKızlar bizim bazi tahlil sonuçları çıkmış degerler normal
ay bilemiyorum ki cnm ben gripten değil arkasından gelebilen öksürükten korkuyorum. geçen yıl iki kez çok ateşlendi kuzum haliyle bende ateştem çok korkuyorum. ama babalar hep farklı düşünüo annelerden.yaseminim zeynebim çok hasta olmuyo gerçi geçn kış bayağ ateşlendi oda
ama ben nilin gırip olmasından değil ateşinden korkuyorum oyüzdende yaptıracam.
katreynurum betülün bilgisayarında bi sorun olmuş
betülüm giremiyomuş cnm halledilirse girecek inş..
bu arada songülülerin bebiş eve dönmüş ayrıntıları öğrenicem müsait olduğunda kızlar..
ha ha o zaman bizde babasıyız herhalde kötülüğünü istiycek değiliz diolar cnm. e haksız da değiller he he:)yaseminim babaların bizi anlamalırı beklemiorum bende
bide bilmedikleri işe karışmasalar çok mutlu olucam
bizden daha iyi kimse düşünemez onları dimi
pöffff bukonuda çok dertliyim şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?