2012 kasım bebekleri büyüyor..

,
canım söyledim arkadaşa gelmeye çalışacak oda kızıda hasta evde yatıyorlar fırsat bulduğunda girecek adı emek nicki emeki

ay giremedim bi türlü sinir oldumumarım gitmezse buradayım bide arrtık kimlşer var görüyo olmamız süper
birde songülümden haber bebişin boğazlarından mış ateş şimdi iyiymiş

yaseminim düşünmüyolar demioruzda
bizimkadar hem bilmiyolar hemde konuşuyolar
pöffff:.(
katreynurum
ay inş tahliller temiz çıkar diyecem ama berramın nesivar anlaşılsın artık istiorum
ama bence siz songülümün ablası gibi bademcikler alınmadan kurtulamıyacaksınız tatlım..
evet kimler var yok görünüyo he he he:
hergün yeni bişey ekleniyo siteye..

Tamam canim sagol hatirladim simdi. Peki canim sorma imkanin var mi bağışıklık testinde hangi degerlere bakiliyor. Bizim su an immunoglobulin degerlerine bakıldı acaba bağışıklıkta da mi bunlara bakiliyordu diye merak ettim. Hasta hasta giremeyecekse yormayalim arkadasi da canim

Guldenim teşekkür ederim canim betulle iletişimimizi sagladin:)
Evet canim neyi oldugunu biz de anlamak istiyoruz. 25 gun sonra cikacak bi sonuc var canim fmf testi. Hani bahsetmistim ya babasinda da dr supheleniyor akdeniz atesi olmasindan diye. Iste onun testi inşallah fmf yoktur canim cunku omur boyu surecek bisey o tedavisi yok.

Nuraycım ben 1 kg domatese 350 400 gr kadar kırmızı bıber, 70 gr acı sıvrı bıber( kucuk bır tutam) sırke ve sekerı 2 ser cay kasıgı kadar koydum gayet guzeldı:)
Bende yasmn e soracaktım bıseyler geldıyse??
Sekerlı tursunun tarıfını bulamadım hamaratlara yazmamıstı galıba tekrar alabılırmıyız acaba??
Bugun elımde kalan son acı bıberlerle bahceden topladıgım bıberlerımı de tursu yapıp bı daha seneye kadar tursu domates kavanoz ugrasmak ıstemıyorum, Allah saglıkla huzurla yememızı nasıp etsın:)

Bu arada dun kv deye menemenlık yaptım yedı kavanoz,
Duduklude yaptım bu sefer duydunuzmu bılmıyorum
Kabugunu soyup dograyıp kavanoza cıgden koyuyosun duduklude 15 dak kaynatıp cıkarıp ters cevırıp sarıyosun:)
Gecen uc tane denemelık yaptım oldu dunde yıne yaptım sma fazla yapılacsksa ugrastırıcı olur 7 sıseyı ıkı seferde kaynattım cunku...

Insallah uoktur cnm ıcını fersh tut bak dıgerlerı temız grlmıs ıns onlarda temız gelır..

Artık gerkes gorebılıyormus burdakılerı super oldu:)
Kendımızı yalnız hıssetmıycez artık:)

katreynurum nedemek cnm inş temiz çıkacak o tahlil cnm dualarımızda berram..
benicim allah güle güle yemeyi nasip etsin cnm
ee çiyden kavanoza koyupmu düdüklüde kaynattın anlamadım
birde kaç dakka kaynattın cnm:

Canım yeni girebildim kusuruma bakma ben hasta kız hasta..ıg değerleri bağışıklıktır het bir ig değeri bir şeyi anlatır birde tğm vücut ig değeri vardır sonuçlar çıktı mı..fmf demişsin ağrıdı varmı ayakta bir yerde düşmeyen ateş doğru ama ağrı atakları oluyor diye biliyorum..

Amın cnm dun bıde ezmede yapınca sabahtan aksama kadar ayakustu kaldım gına geldı derlerya seneye kadar yapmıycam artık kıslık ıns...
Cnm acıkcası cok tededdum ettım denerken tarıf cahıde de var:) kavanoza cıgden koyup tencerenın ucte bırını su dolduruyosun kaynayınca 15 dak kadar kaynatıp cıkardım ters cevırıp sardım oldu yanı:)

Ay canim tam cikiyordum seni gordugume cok sevindim. Gecmis olsun oncelikle canim.

Soyle anlatayım her ay ateslendigimiz icin dr periyodik atesten suphelendi. Onun bi testi yokmus ama bu ig degerlerinden anlasilabiliyormus sanirim. Ben bagisiklikla ilgili oldugunu hic bilmiyordum internette arastirirken oyle biseyler gordum emin olmak icin sana sormak istedim. Dr daha sonuclari gormedi. Ig d haricindekiler çıkmış. Degerler normalmis canim. O zamam simdi bağışıklıginda sorun olmadigini mi gösteriyor bu degerler.

Fmf konusunda agrisi oluyor mu bilmiyorum canim. Ama onu da yaptirdigimiz iyi oldu. Çünkü babasinda da suphelenmislerdi fmf ten. O da genetik bi hastalik olunca aklimizda soru isareti kalmamış olur

be ni yazdım cnm hamaratlara ezme tarifini. kahvaltılık değil yalnız turşu gibi düşünmek gerek:)

Mrblar kizlar
Songulum okuyunca cok uzuldum ama simdi iyi degilmi

Nur canim gecmis olsun berrama ins sonuclari iyi cikar
Ates 2 3 gun surebilr canim antbyotik anca etksni gosterir bizdede oyle oldu

Guldenim nilimde hastaymis ilerlemeden atlatr insallah anane bakicakms bundan sonra dha iyi olur insallah

Yasmin annene gecmis olsun canim bal bocugumun nesi var buara tum bebislermz hasta sanirim

Betul erdeme oda yapiyomusun neguzel aldinmi esyalarini bende yapicam ama daha sonra

Aysegul tatile az kalmis busene guzel tatil yaptin masal sever insallah denizi

Beni hamaratlilarini okuyorum ve imreniyorum sana sekerim masallahin var
Nida ninda insallah duzene girer uykusu gunduz uyku sart hem onlar icin hem bizim icin

Fatma gezmelerde hala sanirim bizim yerimizede gez

Nurayim elifim nasil oldu alisabildnmi oralara

Funda yine ayrilik zamaniymis uzuldum

Ozcanan annenler var sanirim hic girmiyosun

Sibel meryemi gordun masallaj kuzuma yeni isyerinde hayirli olsun canim
Insallah kimseyi unutmamismdir aklimda kalanlari yazdim
Biz iyiyiz bende bogaz iltihabi gecrdim cok kotuydu ama gecti sukur oyuzden tam yerlesemdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…