- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.581
,Betül canim bi arkadas vardi kizina bağışıklık testi yaptırmış bizim kullandığımiz mamadan kullanmıştı onlarda sen taniyordun sanırım adini hatırlayamadım. Ona bisey sormak istiyorum sen görüşüyor muydun canım
Tamam canim sagol hatirladim simdi. Peki canim sorma imkanin var mi bağışıklık testinde hangi degerlere bakiliyor. Bizim su an immunoglobulin degerlerine bakıldı acaba bağışıklıkta da mi bunlara bakiliyordu diye merak ettim. Hasta hasta giremeyecekse yormayalim arkadasi da canim,
canım söyledim arkadaşa gelmeye çalışacak oda kızıda hasta evde yatıyorlar fırsat bulduğunda girecek adı emek nicki emeki
ay giremedim bi türlü sinir oldumumarım gitmezse buradayım bide arrtık kimlşer var görüyo olmamız süper
birde songülümden haber bebişin boğazlarından mış ateş şimdi iyiymiş
Guldenim teşekkür ederim canim betulle iletişimimizi sagladin:)yaseminim düşünmüyolar demioruzda
bizimkadar hem bilmiyolar hemde konuşuyolar
pöffff:.(
katreynurum
ay inş tahliller temiz çıkar diyecem ama berramın nesivar anlaşılsın artık istiorum
ama bence siz songülümün ablası gibi bademcikler alınmadan kurtulamıyacaksınız tatlım..
evet kimler var yok görünüyo he he he:
hergün yeni bişey ekleniyo siteye..
Insallah uoktur cnm ıcını fersh tut bak dıgerlerı temız grlmıs ıns onlarda temız gelır..Guldenim teşekkür ederim canim betulle iletişimimizi sagladin:)
Evet canim neyi oldugunu biz de anlamak istiyoruz. 25 gun sonra cikacak bi sonuc var canim fmf testi. Hani bahsetmistim ya babasinda da dr supheleniyor akdeniz atesi olmasindan diye. Iste onun testi inşallah fmf yoktur canim cunku omur boyu surecek bisey o tedavisi yok.
Inşallah canım ferah tutmaya çalışıyorum. Rabbim dert verip derman aratmasın. Hastalıklarla uğraşmak cok zor gercektenInsallah uoktur cnm ıcını fersh tut bak dıgerlerı temız grlmıs ıns onlarda temız gelır..
Canım yeni girebildim kusuruma bakma ben hasta kız hasta..ıg değerleri bağışıklıktır het bir ig değeri bir şeyi anlatır birde tğm vücut ig değeri vardır sonuçlar çıktı mı..fmf demişsin ağrıdı varmı ayakta bir yerde düşmeyen ateş doğru ama ağrı atakları oluyor diye biliyorum..Tamam canim sagol hatirladim simdi. Peki canim sorma imkanin var mi bağışıklık testinde hangi degerlere bakiliyor. Bizim su an immunoglobulin degerlerine bakıldı acaba bağışıklıkta da mi bunlara bakiliyordu diye merak ettim. Hasta hasta giremeyecekse yormayalim arkadasi da canim
Amın cnm dun bıde ezmede yapınca sabahtan aksama kadar ayakustu kaldım gına geldı derlerya seneye kadar yapmıycam artık kıslık ıns...katreynurum nedemek cnm inş temiz çıkacak o tahlil cnm dualarımızda berram..
benicim allah güle güle yemeyi nasip etsin cnm
ee çiyden kavanoza koyupmu düdüklüde kaynattın anlamadım
birde kaç dakka kaynattın cnm:
Ay canim tam cikiyordum seni gordugume cok sevindim. Gecmis olsun oncelikle canim.Canım yeni girebildim kusuruma bakma ben hasta kız hasta..ıg değerleri bağışıklıktır het bir ig değeri bir şeyi anlatır birde tğm vücut ig değeri vardır sonuçlar çıktı mı..fmf demişsin ağrıdı varmı ayakta bir yerde düşmeyen ateş doğru ama ağrı atakları oluyor diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?