- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.601
Tamam cnm tursu gıbı dıye kalmıstı zaten aklımdabe ni yazdım cnm hamaratlara ezme tarifini. kahvaltılık değil yalnız turşu gibi düşünmek gerek:)
Gecmıs olsun cnm ıkınız bırden zor oluyodur kuzucugunla ılgılenecek bırı vardır ıns. Bazen ufacık rahatsızlık gecırsem hemen cocuklarımı dusunurum onlarla ılgılenemıycem dıye, cocuklar hasta olmasın anneler hıc..Canım yeni girebildim kusuruma bakma ben hasta kız hasta..ıg değerleri bağışıklıktır het bir ig değeri bir şeyi anlatır birde tğm vücut ig değeri vardır sonuçlar çıktı mı..fmf demişsin ağrıdı varmı ayakta bir yerde düşmeyen ateş doğru ama ağrı atakları oluyor diye biliyorum..
Wavssim sagol canim sana da gecmis olsun. Yerles de gel artik canim özledik seni
Wavs gecmıs olsun cnm alptugra nasıl ıyıdır ıns.
Toparlanma olur cnm yeterkı sız ıyı olun ve arada yaz ozluyoruz...
ay kızlar bugün bi okudum bi anlamadım pöfff
nurayım ne sormuştun sen cnm:
wavs çok geçmiş olsun alpimede sanada cnm inşa atlatırsınız artık
evet bu ara topiğimizin bebişleri hasta malesef:
emeki sizede çok geçmiş olsun..
kız beş kg domates kime yetecek:) kolay gelsinPazardan geldimm 5kg domates aldim.sos yapmaya başlıyorm.be ni ne güzel bitirmssim hazrliklari ben daha yeni başlıyorm. ...wavs gecmis olsun cnm hasta hasta yerlesmk cok zor gerçekten boz yerlestk sukur de ölüm gibiydi
Kolay gelsın cnm burda domates erken ucuzlayınca erken basladım ben, bugunden ıtıbaren de bu sene son olsun dıyorum ıns..Pazardan geldimm 5kg domates aldim.sos yapmaya başlıyorm.be ni ne güzel bitirmssim hazrliklari ben daha yeni başlıyorm. ...wavs gecmis olsun cnm hasta hasta yerlesmk cok zor gerçekten boz yerlestk sukur de ölüm gibiydi
Canım kusur olurmu hiç seve seve yardımcı olurum yaz bakalım değerkeri referans içşnde ise sorun yok demektir bekliyorum yaz csnımKizlar ben cok karin agrisi çekiyorum adetten dolayi. biraz dinlenmeye çalışayım
Emekicim musait oldugunda yazarsan sevinirim canim kusura bakma seni de rahatsiz ettim hasta hasta. Istersen ig degerlerini de yazarim canim ama hepsi referans araliginda çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?