2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gecmıs olsun cnm ıkınız bırden zor oluyodur kuzucugunla ılgılenecek bırı vardır ıns. Bazen ufacık rahatsızlık gecırsem hemen cocuklarımı dusunurum onlarla ılgılenemıycem dıye, cocuklar hasta olmasın anneler hıc..

Wavs gecmıs olsun cnm alptugra nasıl ıyıdır ıns.
Toparlanma olur cnm yeterkı sız ıyı olun ve arada yaz ozluyoruz...

Kizlar ben cok karin agrisi çekiyorum adetten dolayi. biraz dinlenmeye çalışayım

Emekicim musait oldugunda yazarsan sevinirim canim kusura bakma seni de rahatsiz ettim hasta hasta. Istersen ig degerlerini de yazarim canim ama hepsi referans araliginda çıkmış.

ay kızlar bugün bi okudum bi anlamadım pöfff
nurayım ne sormuştun sen cnm:
wavs çok geçmiş olsun alpimede sanada cnm inşa atlatırsınız artık
evet bu ara topiğimizin bebişleri hasta malesef:
emeki sizede çok geçmiş olsun..

Insallah uzun bisure hasta olmayiz artik canim tum bebislerde

songul okuyunca cok uzuldum ins iyidir simdi allh sifa versin ins annesine sabir versin elinden bisey elmemmesi cok aci

beni cnm nidanin uykusu duzene girer ins beyzayada kiyamm kardesine kiyamazmis aglamasina

wavs hosgeldin bm yerlesebikdinmi sevdinmi yeni evinizi mahllenizi gezdinmi parkta faln

katre cnm tahliller temiz cikmis enazidan aklinda kalmiycak acaba mi diye demkki bademcikler le alakali bir durum allh daha kotu etmesin atlatir ins berra metme sen dualarimiz seninle
betul erdemin perdesi cok guzel cok begendim turuncu kanatlarda olur hatta bende erkek olursa diye mobilyayi beyaz aldim hali perde turuncu ortak kullnilir diye bisikleti falanda hep yesil arabasi turuncu aldim erkee olur yani
gulden bakiciniz gidiomus ins nil annaneylede guzel vakit gecirir bakicisinida arasira gormeye gider
funda bgun yolculuk yapiosun yine ay ben youldum seni duaundukce nezman normale donceksin peki sabite yani

kizlar bize pazar gunu esimin yengesi gekicek dugun varmis ama bizde kalicak haftaya cuma beraber donucez koye yengemizi gezdiriz artik haftaya cok severim bende onu mutluyuz yani

ayşegülcüm sağol cnnm
inş anlaşırlar annaneyle
yani anlaşıyolar ama şimdi sürekli beraber olacaklar bakalım bizi neler bekliyo göerecez

ohhh negüzel misafir iyidir
helede sevdiğin insan olunca daha iyidir cnm..
nil adına facceden yazı yazdım cici anneye kızlar.
ay duygulandım bende..

Pazardan geldimm 5kg domates aldim.sos yapmaya başlıyorm.be ni ne güzel bitirmssim hazrliklari ben daha yeni başlıyorm. ...wavs gecmis olsun cnm hasta hasta yerlesmk cok zor gerçekten boz yerlestk sukur de ölüm gibiydi

Pazardan geldimm 5kg domates aldim.sos yapmaya başlıyorm.be ni ne güzel bitirmssim hazrliklari ben daha yeni başlıyorm. ...wavs gecmis olsun cnm hasta hasta yerlesmk cok zor gerçekten boz yerlestk sukur de ölüm gibiydi
kız beş kg domates kime yetecek:) kolay gelsin

Kolay gelsın cnm burda domates erken ucuzlayınca erken basladım ben, bugunden ıtıbaren de bu sene son olsun dıyorum ıns..
Meryem uzmez annesını ıns babanneyle sen varken duruyodur ıns..

sibelcim annem yeğenime bakıyodu cnm
şimdi yeğenim kıreşe başladı
oyüzden nile annem bakıcak
bizde 700 tl verioduk vermiyyecez
zaten bakıcımızda 2 yıl bakıcağını biliyodu en başta
ama allaha şükür bugüne kadar bakıcı deyiştirmeden geldik
nile hep sevgiyle baktı geçrkten
ay insanın içi bi kötü oluyo..

Canım kusur olurmu hiç seve seve yardımcı olurum yaz bakalım değerkeri referans içşnde ise sorun yok demektir bekliyorum yaz csnım

Daha ilk kez yapvm ya yasemn bakalım başlıyorm..bi de fazlasino tasiyamam diye almadm yarin kocisle gitcz pazara onunla stok yaoarz artik...

Beni gormese daha iyi duruyo Meryem beni gorunce nazlanuyo gep vbenle olmk istyo guldenm ya

ya bu site yine yamuk yapıyo bana
ne sayfayı yeniliyo ne bişey
herdefasında kapatıp açmam gerekiyo pöffff:
çok sinir oluorumya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…