2012 kasım bebekleri büyüyor..

Anım sağol çocuk iyleştide ben atlatamadım bir yürlü midem bağırsaklarıma vurdu grip yardımcım eşim sağoldunda deren hiç yakamı bıraköıyor ki işe gidşcem sanıyor wc sokmadı bugün beni

Ins cnm ya bız bebeklıkte yasamadık boyle uyku sorunu
Beyzayı gorsen nadıl duygusal bı yandan da basımı agrıtıyosun dıyo hem gulesım gelıyo hem sınır aksamlarımız tam trajıkomık:)

Sanslusin gulden bakuci konudinda.allah hrtkesi iyilerle karsilastrsin burda neler neler duydum ya..bi de cok pahalu tam gun 1250diyolar...:)

cnm bende neler duyuyorum ay bakıcı konusu çok önemli
ben hep söylüyorum kimse senin gibi özenli bakamaz annen dahi herşey istediğin gibi olmuyo
ama nil sevgiyle bakıldı
az önce aradım ağlıyo nil adına yazı yazdım ya ona:
pöfff kötü bi durum
bakma 2 yıldan beri bizde alıştık sonuçta..
bi tartışmamız olmadı yani...
gözüm arkada hiç kalmadı..

Zor gercekten calısıyorsan oyle sanıyodur kuzucuk
Ins sende cabuk atlatırsın...

Ay zor olmustur cnm ya gozun arkada kalmadan emanet etmıstın ondan da Allah razı olsun..
Ins annaneylede guzel vakıt gecırır nılos bırbırlerını uzmeden:)

Ay zor olmustur cnm ya gozun arkada kalmadan emanet etmıstın ondan da Allah razı olsun..
Ins annaneylede guzel vakıt gecırır nılos bırbırlerını uzmeden:)
sağol cnm gerçekten allah rağzı olsun
diorumya kimse senin gibi bakamıyo
ama sevgiyle baktı bunu biliorum
beslenmesinede dikkat etti sağolsun
annem okadar etmez biliorum
bide annem çok tv izliyo bakıcıya kapatırıyoduk
annemide uyarıyorum ama anlamıyo malesef
ve tv izlerken kendini kabydiyo düşün biz evdeyiz nil anannane annnane diye bağrıyo 3 4 deffa dönüpanca..

ay güldenim yaa bende anneme diodum tv izletme diye çok nasir izletiodu. şimdi iki gündür gelinimiz bakıo ya ne zaman gitsem trt çocuk açık pufffffff

Bizmde halasi izletiyodu ya.abur cuburu da o aliyodu.kv , veryo ama daha az vve tv cok fazla acmiyo yani sanirim)

Allah razı olsun canım işini layıkıyla yapmış
büyükler fazla dikkat etmiyorlar malesef konuda konuda artık onu da ikna edicen

Geçici bi dönem canim sizinki korkma eski düzenine döner anane gelince
bişey diyem,yorum zaten cnm. öok ii bakıo allah razı olsun. bi de ben demedim bak diye malum kendi çocukları yok hassas bi konu. kendisi söyledi kv ni çağırırsan kırılırım kendi çocuğum gibi bakarım ben dedi. gözüm arkada değil çok şükür.

Ay ne guzel ya boyle ıcten davranması herkes yapmaz gercekten..Allah onlarada nasıp etsın ınsallah bu duyguyu..

Sız varken sızın rahatlıgınız oluyodur cnm nıl kendıne kalınca gozunden sakınır merak etme:) tv olayıda en aza ıner ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…