- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.621
Anım sağol çocuk iyleştide ben atlatamadım bir yürlü midem bağırsaklarıma vurdu grip yardımcım eşim sağoldunda deren hiç yakamı bıraköıyor ki işe gidşcem sanıyor wc sokmadı bugün beniGecmıs olsun cnm ıkınız bırden zor oluyodur kuzucugunla ılgılenecek bırı vardır ıns. Bazen ufacık rahatsızlık gecırsem hemen cocuklarımı dusunurum onlarla ılgılenemıycem dıye, cocuklar hasta olmasın anneler hıc..
Ins cnm ya bız bebeklıkte yasamadık boyle uyku sorunusongul okuyunca cok uzuldum ins iyidir simdi allh sifa versin ins annesine sabir versin elinden bisey elmemmesi cok aci
beni cnm nidanin uykusu duzene girer ins beyzayada kiyamm kardesine kiyamazmis aglamasina
wavs hosgeldin bm yerlesebikdinmi sevdinmi yeni evinizi mahllenizi gezdinmi parkta faln
katre cnm tahliller temiz cikmis enazidan aklinda kalmiycak acaba mi diye demkki bademcikler le alakali bir durum allh daha kotu etmesin atlatir ins berra metme sen dualarimiz seninle
betul erdemin perdesi cok guzel cok begendim turuncu kanatlarda olur hatta bende erkek olursa diye mobilyayi beyaz aldim hali perde turuncu ortak kullnilir diye bisikleti falanda hep yesil arabasi turuncu aldim erkee olur yani
gulden bakiciniz gidiomus ins nil annaneylede guzel vakit gecirir bakicisinida arasira gormeye gider
funda bgun yolculuk yapiosun yine ay ben youldum seni duaundukce nezman normale donceksin peki sabite yani
kizlar bize pazar gunu esimin yengesi gekicek dugun varmis ama bizde kalicak haftaya cuma beraber donucez koye yengemizi gezdiriz artik haftaya cok severim bende onu mutluyuz yani
neresiydi orası :)Ay bi tane asker var burda sakaryaliymis...songul betul aklima finz yanii:),
Zor gercekten calısıyorsan oyle sanıyodur kuzucukAnım sağol çocuk iyleştide ben atlatamadım bir yürlü midem bağırsaklarıma vurdu grip yardımcım eşim sağoldunda deren hiç yakamı bıraköıyor ki işe gidşcem sanıyor wc sokmadı bugün beni
Ay zor olmustur cnm ya gozun arkada kalmadan emanet etmıstın ondan da Allah razı olsun..cnm bende neler duyuyorum ay bakıcı konusu çok önemli
ben hep söylüyorum kimse senin gibi özenli bakamaz annen dahi herşey istediğin gibi olmuyo
ama nil sevgiyle bakıldı
az önce aradım ağlıyo nil adına yazı yazdım ya ona:
pöfff kötü bi durum
bakma 2 yıldan beri bizde alıştık sonuçta..
bi tartışmamız olmadı yani...
gözüm arkada hiç kalmadı..
sağol cnm gerçekten allah rağzı olsunAy zor olmustur cnm ya gozun arkada kalmadan emanet etmıstın ondan da Allah razı olsun..
Ins annaneylede guzel vakıt gecırır nılos bırbırlerını uzmeden:)
Geçici bi dönem canim sizinki korkma eski düzenine döner anane gelinceay güldenim yaa bende anneme diodum tv izletme diye çok nasir izletiodu. şimdi iki gündür gelinimiz bakıo ya ne zaman gitsem trt çocuk açık pufffffff
Allah razı olsun canım işini layıkıyla yapmışsağol cnm gerçekten allah rağzı olsun
diorumya kimse senin gibi bakamıyo
ama sevgiyle baktı bunu biliorum
beslenmesinede dikkat etti sağolsun
annem okadar etmez biliorum
bide annem çok tv izliyo bakıcıya kapatırıyoduk
annemide uyarıyorum ama anlamıyo malesef
ve tv izlerken kendini kabydiyo düşün biz evdeyiz nil anannane annnane diye bağrıyo 3 4 deffa dönüpanca..
bişey diyem,yorum zaten cnm. öok ii bakıo allah razı olsun. bi de ben demedim bak diye malum kendi çocukları yokGeçici bi dönem canim sizinki korkma eski düzenine döner anane gelince
Ay ne guzel ya boyle ıcten davranması herkes yapmaz gercekten..Allah onlarada nasıp etsın ınsallah bu duyguyu..bişey diyem,yorum zaten cnm. öok ii bakıo allah razı olsun. bi de ben demedim bak diye malum kendi çocukları yokhassas bi konu. kendisi söyledi kv ni çağırırsan kırılırım kendi çocuğum gibi bakarım ben dedi. gözüm arkada değil çok şükür.
Sız varken sızın rahatlıgınız oluyodur cnm nıl kendıne kalınca gozunden sakınır merak etme:) tv olayıda en aza ıner ıns..sağol cnm gerçekten allah rağzı olsun
diorumya kimse senin gibi bakamıyo
ama sevgiyle baktı bunu biliorum
beslenmesinede dikkat etti sağolsun
annem okadar etmez biliorum
bide annem çok tv izliyo bakıcıya kapatırıyoduk
annemide uyarıyorum ama anlamıyo malesef
ve tv izlerken kendini kabydiyo düşün biz evdeyiz nil anannane annnane diye bağrıyo 3 4 deffa dönüpanca..
evet cnm ben diyorum ben olsam kesinlikle bu şekilde muamele edemezdim diye. zor bir durum çünkü. rabbim onlara da nasip etsin inş.Ay ne guzel ya boyle ıcten davranması herkes yapmaz gercekten..Allah onlarada nasıp etsın ınsallah bu duyguyu..
Ay ne guzel ya boyle ıcten davranması herkes yapmaz gercekten..Allah onlarada nasıp etsın ınsallah bu duyguyu..
evet cnm ben diyorum ben olsam kesinlikle bu şekilde muamele edemezdim diye. zor bir durum çünkü. rabbim onlara da nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?