2012 kasım bebekleri büyüyor..

Pazardan geldimm 5kg domates aldim.sos yapmaya başlıyorm.be ni ne güzel bitirmssim hazrliklari ben daha yeni başlıyorm. ...wavs gecmis olsun cnm hasta hasta yerlesmk cok zor gerçekten boz yerlestk sukur de ölüm gibiydi

Kolay gelsin canim sana
Sagol canim ay tasinmak gercekten cok cok zormus sen yerlesmissin neguzel darisi benim basima arruk

masal uyuyunca ben de uyumusim yeni uyandik kizlar ohhh ne iyi geldi masal ruyasinda gornus gbi gozunu acarken daha parkkk dedi parka gidicez simdi
emeki sanada kizinada gecmis olsun anne hasta olmamali harbiden zor acil sifa versin rabbim sana

Size iyi eglenceler aysegul canim ankarada hava nasil burasi hala cook sicak suan disari cikmak mumkun degil bi iki aksam parka ciktik 9 gibi ozaman bile sicak oluo dusun yani kisi nasil olur acaba

Guldenim neguzel bakicinla hicbisorun yasamadan ayriliyosunz oda senden memnun kalmistr eminim bundan sonrada herseyguzrl olur insallah

Yasminim abin kacyillik evli
Allahim onlarada evlat nasip eder insallah

Emeki derene ve sana gecmis olsun canim annenin hastalgi kotu oluyo bende haftasonu kotydum allahtan esim evdeydide alp le hep o ilgilendi
Insallah hemen iyilesrsin canim

Ben de bugün cok kötü oldum kizlar. Tiroidlerle ilgili sanırım kullandigim hap bitti bulamadik kac gündür kullanmamistim esim bugun farkli bisey almış artik. Carpintim var gözlerim karariyor icim fena oluyor. Bi de ustune adet gelince kötü oldum toparlanamadim bi türlü.

Dediginiz gibi cok zor hastayken cocukla ilgilenmek. Bi de o cocuk hasta olunca iyice zorlaşıyor. Rabbim kolaylik versin bütüünn annelere

Emeki canim berranin degerleri şöyle

Ig g 4.39 referans aralığı 3.40-12.00
Ig a 0.22 0.15-1.50
Ig m 0.70 0.45-2.00
Ig e 15.40 0.00-49.00

Çıkan sonuclar bunlar aslında dr a ve d istemis ama eşim hepsini yaptırmış.

vavs ankara iki gundur serin gundizleri kapali havaoyuzden cikabiliyouz disariyabeypazariyla farkli demekki havasi burasi bu kis hic soguk sayilmazdi kar yagmadi hic beypazari nasil bilmiyorum canim

Kixlar hepinizw tek tek tesekkur ederim olayin sokunu hala atlatmis dgilim
bebegumiz simdi hastanede yatiyor yarun tetkikleri yapilcak sizden dua iatiyorum ailcek hepimizn morali cpk bozuk guldeni daha iyi taniyorim arasimun sut kardesi kuzum ayni zmanda birde yillar once bir kuzdnimide bubsekilde kaybettik
yasemuncim annecugun kimbilir nler yasadi
katreinur tahlillerim temiz cikmasjna ssvindim

günaydın kızlar
songülüm umarım hayırlı sonuçlar çıkar tetkiklerden
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum uykum var

tekrar çok geçmiş olsun songülüm
allahım birdaha yaşatmasın ve inşallahtetpik sonuçları iyi çıksın dualarımızdasınız..
bu arada okadar alıntı yaptım hhç birisi yok pöfff:
yaseminim inşa allahım onlarada çocuk nasip etsin.
benicim herşey güzel olur inş nediyeyimki.
wavsum sağol cnm
inş herşey yoluna girer
benim pinpiri eşim olmasa daha çabu k girerde bakalım
allah bana sabır versin
betül günaydın cnm:
katreynurum çok geçmiş olsun cnmem aman dikkat et kendine..

ayşegül öyle uykusu iyidir ben bazı hafta sonları işim yoksa yapıyorum süper oluyo
nurayım nasıl elifim cnm sen nasılsın.
funda yine düştün yollara dimi.
fatma yoksun yine.
sibelcim yaptınmı domatezleri cnm:
kız özcenan sesver arada cnm:
cvr yazmıyosun emir nasıl oldu
helinim facede takip ediorum seni 2 çocuk zor tabi fırsatrt bulamıyosun dimi.benicim umarım akşam nidoş sorunsuz uyumuştur ccnm..
ay kızlar toplayamıyorum kafamı inş unuttuğum yoktur..

günaydın herkese kızlar
kuzsura bakmayın dün habervermneden çıktım ama bizi bakıcı ev alıcek kıredi için eşim kefil olmuş benimde imszam gerekiyomuş oyüzden çıktım..

Gunaydin kizlarrr..domatesleri yaptim dun uc kavonoz cikti bi kgliklardan....poffff cok yorucu yaa gozm korktu:)

sibelcim günaydın nasıl yaptınki cn 3 kavanoz derken 1 kiloluklaramı koydun..
kızlar kimse yokmu
hu hu huuuuuuu::
tık tık tık:

yok cnm ben 250 gr kavanozlara koydum hem ozaman daha çabuk tüketiyoruz aklında bulunsun:
1 kilo açınca hemen bitemz biraz duruncada bozuluyolar..
afiyet olsun
güle güle yeyin:

Menemenluk yaptım cnm.menenen canavari bi aile olarak bi kavonoz iki ginde biter:)))yni daha cok yapnan lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…