2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar
guldencim napiyor nil biraz daha iyi mi bakicinizin yarın mi son du
Katreinur dün senin acili tarifini yaptım eşim çok beğendi ins kavanoz lar sızıntı yapmaz bozulmazlar çok lezzetli oldu teşekkür ederim tarif icin Berra min ateşi düştü mu sen nasıl oldun keyfiniz nasil
yaseminim sen nasılsın bal böceğin nasıl
sibelcim Allah ağız tadilat yemeyi nasip etsin canim
Wavs canim Alp sevdi mi orayı sen iyi olmuşsun yavaş yavaş Yerleştirmeniz
aysegul elif sabah gözünü açınca önce annem sonra atta diyor her sabah böyle dur kızım önce kahvaltı yapalım diyorum sonra atta
biz iyiyiz Kızlar Elif her fırsatta atta diyor bizde atta gidiyoruz

nere gidion nurayım parka mı:) anane gitti benim yavrum tıkıldı kaldı eve. akşam üstü çıkarabilirsem ben çıkarıyorum. hepsi o. buna şükür.
ay bende yapmak istiyorum o kahvaltılık tariften bakalım kısmet.
pek hamarat burda ki hatunlar maşallah

herkese günaydın kızlar
alıntı yapamadım
umarım herkes iyidir
songül cnm allah şifa versin bebişe
inşallah sonuçlar temiz çıkar

ben sabah yine yollara düştüm kızlar.
dün akşam kuzum beni görünce ssevinçten deliye döndü

nurayım günaydın cnm evet bakıcımız bıraktı dün cnm:
nil bugün ananneyle .
elifimede bak sen demek atta gidiyo hadi bakalım..
fundacım günaydın ayy mutlu olmazmı kuzum
şu katrenin tarifi bende deniyecem bakalım..

Günaydın kızlar

Nurayim afiyet olsun canım begenmenize cok sevindim. Eger cok miktarda yaptiysan hemen bitiremiyceksen biz buzluga atiyoruz canim eksiyebiliyor yoksa. Yani şöyle diyim kavanozu açtık ya bitmesi uzun sürüyor parca parca buzluga koyuyorum cok guzel duruyor.

Berranin sabah yine hafif atesi vardi. Ne zaman tam etki edecek antibiyotik bilmiyorum. Ben de cok şükür bugün daha iyiyim. Bi dr kontrolune gitmem lazim ama berradan bana sira gelmiyor:) hic de sevmem zaten dr a gitmeyi erteliyorum bakalım.

Kizlar a101 e cok güzel ahsap puzzle lar gelmis. Sekilli olandan aldik biz tavsiye ediyorum. Fiyati da cok iyi 5 tl. Sayilar da varmış ama kalmamış bulsaydim bi de ondan alacaktim

Songülüm inşallah hersey düzelir canim dualarimiz sizinle. Benim kardeşim defalarca soguk havale gecirdi canim ve ben 10 yasindaydim cok iyi hatırlıyorum yasananlari. Cok şükür atessiz havale daha tehlikeli olmasina ragmen uygun tedaviyle hic bi etkisi kalmadi kardesimde. Inşallah sizin bebisinizde de hic bisey kalmiycak canım gecip gidecek bu günler

Bi de guldenim oyum hamuru sofrasi var oklavasiyla ondan da aldim yoksa öyle biseyiniz o da güzel canım

SELAM KIZLAR;

biz iyiyiz emir düzeldi çok şükür ama zor atlttık. yalnız iştajı yok hala canı ne isterse onu yiyor

birde artık evde cok sıkılıyor hep dışarı cıkmak istiyor sizinkilerde öylemi ?

bende acaba diyorum kreşe mi versem kışın ne yapıcaz dışarı cıkamayınca hep huysuzluk yapıyor evde herşeyden çok sıkıldı oyuncakların yüzüne bile bakmıyor

cvr hoşgeldin cnm
bizimkilerde öyle cnm hep kgzzin istiyolar
bide nilde artık oşuna gideni yiyo gitmeyeni yemiyo..
bu arada katreynurum
nil bu ara oyun hamuruna çok sardı cnm
bide legolara
çok şükür oynamıyo diyodum ama artık otarz şeyleri daha çok seviyo:
herakşam mutlaka hamur yapıyoruz
ve kule yapıyoruz
ve bultaklarımızı atıyoruz
artık kendisi atıyo çok mutlu oluyo..

Reactions: cvr
ayyy aynen katreynurumya ne olcak bizim bu halımiz ama ama bunlar yararlı dimi el ve göz kordinasyonu için hadi kendimizi haklı konuma geçirelim ha ha ha:):)

Hoşgeldin canim. Biz de ayniyiz valla cok seviyor dışarıyi parktan hic cikmasa o kadar mutluki.

Bu kres meselesini iyi mi olur acaba diye düşünüyorum bazen. Ama sabah erkenden kaldirip yollara dusurmek icin cok erkenmis gibi geliyor. Inanir misiniz krese gittigimiz gün eve geldiğimizde o kadar sakindi ki orada bi kac cocuk vardi yaslari büyük onlarla oynadi enerjisini atinca mi rahatladı bilmiyorum. Bi de o cocuklar sticker yapistiriyorlardi ellerine yüzlerine bi tane de berraya yapistirmislar cok hosuna gitti. Dün de evde balikli sticker vardi bunlari nereye yapistiralim defterine yapistiralim mi diyorum. Hemen yüzünü gösteriyor. O kadar cok güldüm ki. Gördüklerini asla unutmuyorlar ya

Reactions: cvr
Bende A101 e gelen ahşap puzzle lari yazmaya girmiştim ki haberiniz varmış kızlar
ben almaya gittim ama gelmedi dediler sinir oldum ya gelirse ayırın dedim ama burada sayılmaz diye sanırım getirmeyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…