2012 kasım bebekleri büyüyor..

Maşallah nilime biz de öyle canım cok fazla oynamasa da o tarz seyleri seviyor

Bende A101 e gelen ahşap puzzle lari yazmaya girmiştim ki haberiniz varmış kızlar
ben almaya gittim ama gelmedi dediler sinir oldum ya gelirse ayırın dedim ama burada sayılmaz diye sanırım getirmeyecekler
Aa tüh ben de sinir oldum bak siz getirin de satilmazsa gonderirsiniz baska yerlere di mi

ayyy nurayımnil onları yiyoya
bide markasıne cnm
bende silne bilir istiorum
bizim bakıcımız almıştı o olmadı
çünkü nil heryeri boyuyo he he he:
bu arada sizin bu ürünlerden nasıl haberiniz oluyo bakayım=?
takip ettiğiniz bi sitemi var :):)

Ben facete gördüm canim annelerimize faydali bilgiler mi ne öyle bi gün üye olmuştum onlar almışlar görünce direk gittim ama malesef ogleden sonra tekrar gideceğim canim eğer hala yoksa annemlere söylerim onlar baksınlar Sağol yine de
şimdi Elifi uyutuyorum uyusun markasına bakar söylerim

kızlar alakasız bir konu ama beyaz lahanadan kapuska dolma ve salata harici ne yapılır varmı tarifiniz

Ay bilemedim betülüm cok tukettigimiz bisey degil hatta hic almayiz bunlar haricinde yapiliyor mudur bişey. Bak aklima simdi geldi havucla karışık tursusu cok güzel oluyo

sağolun kızlar ay siz olmasanız benim haberim yoktu gerçekten:
betülüm senin için lahana yasak değşilmi tatlım
ay ayrıca beyaz lahanadan çok güzel turşu yapılır
hemde suyuda içilir:
ayyy bak nasıl canım istedi he he he:

ne turşusu kızlar yaaaaaa canımı cektirdiniz ben diyetteyim ya yemek için yapılacak bişi varmıdie dedim neden yasak olsun ki güldenim

tiroitin baş düşmanıymışya lahana cnm ondan dedim:
he he he:
kız turşu kilo aldırmaz yap gitsin bak herkes turşudiyo
şimdi senin yüzünden 1 baş lahana alınıp turşu yapılacak
ayrıca katreynura katılıyorum havuçla yaparsan çok çok daha güzel oluyo he he:

Tiroitin düşmanı oldugunu bilmiyordum lahananin. Ay simdi de tursu furyasi mi baslatcaz ya canim cekti benim ama beceremem ki

yok artık katreynurumya
senki okadar ayrıntılı şeyler yapıyosun turşuyumu beceremiyeceksin ha a ha ha
bunna sadece gülerim şekerim
evet özellikle kara lahana tamamen düşmanıymış
eşimin tiroitini araştırırken okumuştum...

arada yiyiorum canım ama karalahana diye duymuştum ben
katreinur canım çok rahatlıkla yaparsın ben pazarda gezerken zor tuttum kendimi zaten salatalıklar çıkmış süper gözüküyordu ama sanırım ben alıcam ve küçük bi kavanoza salatalık ve lahana yapıcam

bak şimdi aklıma geldi
ben küçükken amcamın kızı vardı benimkadar
onunla biz yoğurt kaselerine kendimiz lahana turşusu kurar 1 hafta 10 gün geçincede yerdik ama nasıl mutlu olurduk
bide evdeiklerde bunu sizmi yaptınız harika olmuş falan deyince deymeyin keyifimize
alın size bi etkinlik
bizim çocuklar biraz daha büyüsünler turşu kurduralım onlara sonra bu senin diyelim ayyy bak iyi hatırladım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…