- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.701
canım marttan beri aralarla devam ettiğim diyetimde maşallah ki 10 kilo gitti kaldı 15 kilo :)sen turşuyu yap ben gelicem
ayyy arada yasaklar deline binir dimi
hem yasaklar niçindir şekerim
çiynemek için dermişim he he he:
:):)
yanlız şaka bi yana betülüm çok azimli gördüm seni cnm ne durumdasın kaç kilo gitti..
canım kv kıymalı sulu yemeğini yapıyor güzel oluyorne turşusu kızlar yaaaaaa canımı cektirdiniz ben diyetteyim ya yemek için yapılacak bişi varmıdie dedim neden yasak olsun ki güldenim
cnm gerçekten zor bir durum.madem kardeşin açık açık söylüyor sen de söyleKardesmi aradm sitemli sitemli konusuyo diyorm e ben aramafm sende aramadn madem küçük olanin arayip sormasi lazm arasana diyorm ik cik ediyo bisury bişeyler soyluyo..bugun ablamla babam tekrar gitmisler ablami aradm babam musait olur olnaz diye.eve gecince gorusrlm dedi..eve gectiler tekrar aradim ablami sarji bitti bende babamı aradim bi kac kez çaldı odaya amirim girdi kapattim.bes dk gecmeden kardesm yibe mesaj atmış madem babam dr gitti diyorm bi konus bari diye.cok cnm sıkıldı hep ben mi aramak zorundayim hep musait olmak zorunda miyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?