2012 kasım bebekleri büyüyor..

güldenim ayrıca turşu diyetin baş düşmanı olan tuz u bol miktarda içeriyor canım benim yani yaaaa saaaakkkk

sen turşuyu yap ben gelicem
ayyy arada yasaklar deline binir dimi
hem yasaklar niçindir şekerim
çiynemek için dermişim he he he:
:):)
yanlız şaka bi yana betülüm çok azimli gördüm seni cnm ne durumdasın kaç kilo gitti..

canım marttan beri aralarla devam ettiğim diyetimde maşallah ki 10 kilo gitti kaldı 15 kilo :)

Maşallah betülüm cok guzel vermissin. Ay ben hic diyet yapmadim yapamam gibi geliyo zırt pırt acikiyorum. Ama bi 5 kg versem guzel olur dogrusu

Kızlar durun baslamayim tursuya:)ben daha baslardaym sos yapmaya çalışıyorum:))bekleyn yetseym:))

Bu arada bende ise basladgmdan beri hic diyet yapmadan 5kg verdmkv diuoki azcik ye kizim:)))

A101 e gelmiş kızlar eşim almış puzzle çok mutlu oldum ya guldencim pastel boyalarin markası alli canim silinebilir pastel boya yazıyor ustunde

betül tebrik ederim cnm gerçekten güzel vermişsin:
nurayım çok sevindim cnm güle güle oynaısn elifim
ay böyle şeylerden haberdar edin benide
ay bu arada bi haberde benden
bimede yarın pepenin yazı tahtası geliomuş...

ne turşusu kızlar yaaaaaa canımı cektirdiniz ben diyetteyim ya yemek için yapılacak bişi varmıdie dedim neden yasak olsun ki güldenim
canım kv kıymalı sulu yemeğini yapıyor güzel oluyor
sebze yemeğini kıymalı pişirir gibi pişiriyor
salça ve baharat da ekliyor

Kizlar moralim bozuk cnm sıkkın yaa. ..gecenlerde de aynı sey oldu simdi yine ayni.biz tasinali on gun falan oldu cnm cikti yerlescm diye ne annem babam ne kardesim bi kere aramadilar...kardesm mesaj bile atmadi..ablam da arayip sormadi hic ama ablmin kontoru falan olmayabiliyo ona darilmadm pek de kardesm mesaj paketi falan yapiyo olnadi ödemeli aramasını biliyo. .neyse buna ragmen aranadilar hic gecenlerde bide sitem dolu mesaj attı aramiyorm diye...bu arada bende hic arayamadm on gun hic haberlesmedk yani.bavam bu arada hastaneye gitmis gozinden bişeyler yapmislar falan hic haberm yok .hastaneye gidecm diyodu ama be zaman oldgunu bilmiyodm

Kardesmi aradm sitemli sitemli konusuyo diyorm e ben aramafm sende aramadn madem küçük olanin arayip sormasi lazm arasana diyorm ik cik ediyo bisury bişeyler soyluyo..bugun ablamla babam tekrar gitmisler ablami aradm babam musait olur olnaz diye.eve gecince gorusrlm dedi..eve gectiler tekrar aradim ablami sarji bitti bende babamı aradim bi kac kez çaldı odaya amirim girdi kapattim.bes dk gecmeden kardesm yibe mesaj atmış madem babam dr gitti diyorm bi konus bari diye.cok cnm sıkıldı hep ben mi aramak zorundayim hep musait olmak zorunda miyim...

kızlar turşu tarifi istiyorum
babaannem kurup gönderecek küçük bir bidon ama ben kendim de yapmak istiyorum

Amirim cikinca aradm babamı oyke yarim agiz konustu sorduklarma cevap veryo sadece hic sen naptin yeni isyerin nasil ev nasıl hic sirmadi..kendimi cok kotu hissedyorm yaaaa. Beb yanlis mi dusunuyorm acaba

sibelcim senin açık açık konuşman lazım onlarla cnm
mesela oraya gittiğinde yüz yüze konuşa bilirdin
olmadı annenle konuş yada ablanla başka türlü için içini yiyecek cnm
daha öncede böyle bişey anlatmıştın hatırlıorum ben:
funda ne turşusu istiyosun cnm:

Sıbel arada oluyo galıba cnm sızde gıdınce nasıldı sana karsı aılen? Sende arayamadın yogunluktan onlarda babanın hastane ısletıne falan takmıslardır ondan kopukluk olmustur duzelır ıns..

cnm gerçekten zor bir durum.madem kardeşin açık açık söylüyor sen de söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…