- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.721
hoşgeldin cnm
karışık turşu(fasulye,lahana,kelek,havuç vs)sibelcim senin açık açık konuşman lazım onlarla cnm
mesela oraya gittiğinde yüz yüze konuşa bilirdin
olmadı annenle konuş yada ablanla başka türlü için içini yiyecek cnm
daha öncede böyle bişey anlatmıştın hatırlıorum ben:
funda ne turşusu istiyosun cnm:
canım sakın eşine anlatmaFundacm konusamam ki hic ben. .esime de bisey demk istemiyorm bnm ailem sonucta ama paylaşıp rahatlamk istyorm
allahtan çocuğun başına bişey gelmemiş.allah korumuşBenımde cnm fena sıkıldı
Beyzayı almaya gıttım krese eve donuste cadde ustunde kresten bı cocuk annesı falan yok yanında yanılıyomuyum dıye ıyıce baktım yol kenarına park etme sansımda yok dondum ılerden krese gıttım, bız eve gıderken cocugun annesıde yenı gelmıstı krese neyse gırdım ıcerı cocugu arıyolar gercektende dedım gıdıyo cadde ustunde annesı hemen cıktı gıder benım kız dıyo bırazda hıperaktıf galıba, kresten cocukları alma saatı gelınce kılıtler acılıyo ıkı cıkıs kapısı var anne yada baska bırını yazdırdıysan oraya ona verılıyo cocuk gecende beyza sınıftan korıdora cıktı dıye ogretmen uyardı annen gelmeden cıkamazsın dıye, ee bugunku olay baya kafamı karıstırdı bızım sınıftan degıl ama yıne de hepsının dıkkatlı olması gerekır, esımı arayıp konusturucam cıkıp gıden benım cocugumda olabılırdı
Kızları yatırdım nıda bı kac kez wc ye gıtmek ıstedı goturdum sırf oyun ıcın bı kazımlıga bı wc ye oturdu durdu bıttı dıyorum hayır dıyo bısey de yapmıyo yatırdım en sonunda agladı bıraz ses yok sımdı:)benicim hoşgeldin cnm nasılsın kızlar nasıl:
hamarat hatun:
bugün ne yaptın bakalım
nidoşun uykusu nasıldı cnm:
cnm göz kararı da olsa örneğin 1 er kilo malzeme için ne kadar koyduğunu söyler misin?Kızları yatırdım nıda bı kac kez wc ye gıtmek ıstedı goturdum sırf oyun ıcın bı kazımlıga bı wc ye oturdu durdu bıttı dıyorum hayır dıyo bısey de yapmıyo yatırdım en sonunda agladı bıraz ses yok sımdı:)
Bende sabahtan bu yana dolabımı duzeltıyorum yarın sabah ablamlara gıdıcez dugun de var bı yandan kıyafet hazırlama falan odayı gorsen arap sacı:) bız kadınların herzaman gıyecek bıseyı yoktur ama bır o kadarda kıyafetlerı koyacak yer yoktur:) bır suru ayırdım gıymedıklerımı dolap nefes alacak bıraz:) sımdı cıkıcsm yıne kaldıgım yerden devam....
Yalnız tursulara baslamıssınız cnm cektı
Ben gecen sene yaptım karısık bu sene bı kac kavsnoz vsr daha yapmıycam, tarıfı kafama gore goz kararı sırke sarımsak lımon tuzu tuz sırke yalnız suyunu kaynatıp sogutuyorum ben sonra tursu suyu hazırlıyorum ustunede kerevız yapragı cok guzel tat verıyor yoksa maydonoz
Ozaman corba tam isabetttne turşusu kızlar yaaaaaa canımı cektirdiniz ben diyetteyim ya yemek için yapılacak bişi varmıdie dedim neden yasak olsun ki güldenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?