2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yiyo zaten guldencm ogrencilugimdede cok nadir ararlardi ben aradim hep e yine aynisi oluyo simdi.ann

karışık turşu(fasulye,lahana,kelek,havuç vs)
bir de salatalık

Kardeşim bir ay kaldi gecen yil biDe hrrgun hepsoni arıyordu ablami gectim enistemi bile ariyodu yani napyonz diye bana gelince neden aramuyosn diyo..ogrencyim ben diyo...

Maddi olarak kendimi suclu hissedyorm onlara karsi hala atlatamadm bunu bi de bu durumlar...oluyo be ni cm ben taknamaya calisiyorm ama bazende cok dislanmis hissedyorm. ..yani bir anne baba olarak sormazmi naptin isin nasıl eve yakinmi yerlestin mi diye bilmiyorm yanii

Yanlarnda sıkıntı yok cnm.gerci esimi hala misafir olarak goriyolar ozel yemk yapmaya calusiyolar da davrans olarak sikinti yok

Fundacm konusamam ki hic ben. .esime de bisey demk istemiyorm bnm ailem sonucta ama paylaşıp rahatlamk istyorm

Benımde cnm fena sıkıldı
Beyzayı almaya gıttım krese eve donuste cadde ustunde kresten bı cocuk annesı falan yok yanında yanılıyomuyum dıye ıyıce baktım yol kenarına park etme sansımda yok dondum ılerden krese gıttım, bız eve gıderken cocugun annesıde yenı gelmıstı krese neyse gırdım ıcerı cocugu arıyolar gercektende dedım gıdıyo cadde ustunde annesı hemen cıktı gıder benım kız dıyo bırazda hıperaktıf galıba, kresten cocukları alma saatı gelınce kılıtler acılıyo ıkı cıkıs kapısı var anne yada baska bırını yazdırdıysan oraya ona verılıyo cocuk gecende beyza sınıftan korıdora cıktı dıye ogretmen uyardı annen gelmeden cıkamazsın dıye, ee bugunku olay baya kafamı karıstırdı bızım sınıftan degıl ama yıne de hepsının dıkkatlı olması gerekır, esımı arayıp konusturucam cıkıp gıden benım cocugumda olabılırdı

Fundacm konusamam ki hic ben. .esime de bisey demk istemiyorm bnm ailem sonucta ama paylaşıp rahatlamk istyorm
canım sakın eşine anlatma
ben çok çektim bundan
eşin seni şimdi güzel güzel dinler ama en ufak bişeyde de senin ailen böyle yapmıştı der

bize anlat biz dinleriz

allahtan çocuğun başına bişey gelmemiş.allah korumuş

benicim hoşgeldin cnm nasılsın kızlar nasıl:
hamarat hatun:
bugün ne yaptın bakalım
nidoşun uykusu nasıldı cnm:
Kızları yatırdım nıda bı kac kez wc ye gıtmek ıstedı goturdum sırf oyun ıcın bı kazımlıga bı wc ye oturdu durdu bıttı dıyorum hayır dıyo bısey de yapmıyo yatırdım en sonunda agladı bıraz ses yok sımdı:)
Bende sabahtan bu yana dolabımı duzeltıyorum yarın sabah ablamlara gıdıcez dugun de var bı yandan kıyafet hazırlama falan odayı gorsen arap sacı:) bız kadınların herzaman gıyecek bıseyı yoktur ama bır o kadarda kıyafetlerı koyacak yer yoktur:) bır suru ayırdım gıymedıklerımı dolap nefes alacak bıraz:) sımdı cıkıcsm yıne kaldıgım yerden devam....
Yalnız tursulara baslamıssınız cnm cektı
Ben gecen sene yaptım karısık bu sene bı kac kavsnoz vsr daha yapmıycam, tarıfı kafama gore goz kararı sırke sarımsak lımon tuzu tuz sırke yalnız suyunu kaynatıp sogutuyorum ben sonra tursu suyu hazırlıyorum ustunede kerevız yapragı cok guzel tat verıyor yoksa maydonoz

cnm göz kararı da olsa örneğin 1 er kilo malzeme için ne kadar koyduğunu söyler misin?

Esım sabah arayıp konusacak
Evet kızlar ya hersey olabılırdı, bızım sınıftan degıl beyzadan bır yas kucuk sanıyorum..

aynen katılıyorum benicim benimde hiç kıyafetimyok ama 2 kapakta bana ait yerde yok he he:
cnm limon tozumu aaa ben hiç limon tozu koymadım
sirke koyuyorum biraz ve turşu tuzuyla yapıyorum
ama kereviz bendede var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…