- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.741
Hastanedenbgeldim kuzumu gorrim cok iyi oldumsongülüm nasılsın cnm?
Cnm sen yaz hsmaratlara tarıfınıaynen katılıyorum benicim benimde hiç kıyafetimyok ama 2 kapakta bana ait yerde yok he he:
cnm limon tozumu aaa ben hiç limon tozu koymadım
sirke koyuyorum biraz ve turşu tuzuyla yapıyorum
ama kereviz bendede var:
iyi oldum dediğine göre hayırlı haberler aldın inşallahHastanedenbgeldim kuzumu gorrim cok iyi oldum
Aen nasilsun bakim evde durumlar nasil
Funda kız ben senı ruyamda gordum bu gece hayır olsun ıns..sıze gelmısız sen ıs donusu beraber kv gıdıyoruz orda annen ve kv var onlarla tanısıyoruz sen hemen ıslere gırısıyosun bı yandan defne yemek yemıyo ben yedırmeye calısıyorum falan bı kalabalık sızın evdeydık:)iyi oldum dediğine göre hayırlı haberler aldın inşallah
hayırdır inşallah cnmFunda kız ben senı ruyamda gordum bu gece hayır olsun ıns..sıze gelmısız sen ıs donusu beraber kv gıdıyoruz orda annen ve kv var onlarla tanısıyoruz sen hemen ıslere gırısıyosun bı yandan defne yemek yemıyo ben yedırmeye calısıyorum falan bı kalabalık sızın evdeydık:)
afiyet olsun cnmKızlar yasmın gıttı mı?
Dun yasmının tarıfı yaptım ya aksam ellerım fena yandı acı bıberden soguk bıseyler tuttum elımde o derece:)
Yerken nası yanıcaz kımbılır oy oy..
Songul merhaba cnm ıyı dımı kuzucuk?
Merhaba canim bende sana yazicaktim kresin yaptigi buyik sorumsuzluk ailede pek piskin bixik kiz hiperaktif fakan diyeSongul merhaba cnm ıyı dımı kuzucuk?
Hehe simdilik herdey yolunda cbmiyi oldum dediğine göre hayırlı haberler aldın inşallah
allahın izniyle onu da atlatırsınız inşallah cnmHehe simdilik herdey yolunda cbm
Iki hafta sonra beyin film var oda iyi cikatsa cok dhaa iyi olcaz
Hayirli olsun cnm benim cok sevindimkızlar bu arada bugün kardeşimin üniversiteye kaydını yaptırdı annemler
yurt işi de halloldu
375 tl özel yurt. 2 kişilik odalarda.ne zaman isterse yemek var.sıcak su,internet vs herşey var.hatta okuluna her yarım saatte bir servis bile var.
çok şükür ya 1 haftadır çok üzülüyordum.malum evin bütün borçları benim üzerime ve ben annemlere kardeşim için destek olamayacağım diye.(telefonda hep 600 tl den başlıyordu fiyatlar)
katreinur sana da çok teşekkür ederim.sen söylemesen biz yurt bulamayacaktık
Aynen cnm sorma ıcım sıstı benım kız kız yapar dıyoMerhaba canim bende sana yazicaktim kresin yaptigi buyik sorumsuzluk ailede pek piskin bixik kiz hiperaktif fakan diye
Mutlaka konusmalisuniz
cocuklqr iyi cnm yarenin emeklwyen bir bebegi vardi arasa onu cikardim nasil guluyor belli dgil
Masallah cnm olsun sıkıntısı olmasında varsın cıksın dımı, yarenın oyuncagı degısık gelmıstır sımdı ona bı sure oyalanır.Kizlar bu arada arasin 19.duste ciki iki haftada3 dis cikti cok hizli oldu sanki
sağol cnm allah razı olsunHayirli olsun cnm benim cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?