2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen katılıyorum benicim benimde hiç kıyafetimyok ama 2 kapakta bana ait yerde yok he he:
cnm limon tozumu aaa ben hiç limon tozu koymadım
sirke koyuyorum biraz ve turşu tuzuyla yapıyorum
ama kereviz bendede var:
Cnm sen yaz hsmaratlara tarıfını
Benımkı netten arastırma ve cevremdekılerın bırlesımı lımon tuzu galıba bozulmayı engellıyo bende sofra tuzu degılde dogal tuz kullanıyorum tursulara bırde puf noktası mesela kavanoz yada bıdona sebzelerı koydunuz sonra ustune sırkeyı ve suyu dokun tam net ayarlamıs oldugunuz suyu gerı bosaltıp ıcıne tuz lımon tuzu ekleyıp bıdona bosaltın bu sayede az yada cok tursu suyu hazırlamamıs oluyorsunuz bıdonun dıbıne ıkı uc tane nohut atabılırsınız mayalanmayı hızlandırmak ıcın...

iyi oldum dediğine göre hayırlı haberler aldın inşallah
Funda kız ben senı ruyamda gordum bu gece hayır olsun ıns..sıze gelmısız sen ıs donusu beraber kv gıdıyoruz orda annen ve kv var onlarla tanısıyoruz sen hemen ıslere gırısıyosun bı yandan defne yemek yemıyo ben yedırmeye calısıyorum falan bı kalabalık sızın evdeydık:)

Kızlar yasmın gıttı mı?
Dun yasmının tarıfı yaptım ya aksam ellerım fena yandı acı bıberden soguk bıseyler tuttum elımde o derece:)
Yerken nası yanıcaz kımbılır oy oy..

hayırdır inşallah cnm
hayır diyelim hayır olsun inşallah
valla türkiyeye geldiğinde beklerim
senin kadar hamarat olmasam da elimden geldiğince ağırlarım

kızlar bu arada bugün kardeşimin üniversiteye kaydını yaptırdı annemler
yurt işi de halloldu
375 tl özel yurt. 2 kişilik odalarda.ne zaman isterse yemek var.sıcak su,internet vs herşey var.hatta okuluna her yarım saatte bir servis bile var.
çok şükür ya 1 haftadır çok üzülüyordum.malum evin bütün borçları benim üzerime ve ben annemlere kardeşim için destek olamayacağım diye.(telefonda hep 600 tl den başlıyordu fiyatlar)
katreinur sana da çok teşekkür ederim.sen söylemesen biz yurt bulamayacaktık

Hayirli olsun cnm benim cok sevindim

Merhaba canim bende sana yazicaktim kresin yaptigi buyik sorumsuzluk ailede pek piskin bixik kiz hiperaktif fakan diye
Mutlaka konusmalisuniz
cocuklqr iyi cnm yarenin emeklwyen bir bebegi vardi arasa onu cikardim nasil guluyor belli dgil
Aynen cnm sorma ıcım sıstı benım kız kız yapar dıyo
Bende dedım ogretmen nasıl gormez? Onlarda arıyo dıyo
Cnm fena sıkıldı Allahtan ben gordum..

Funda cok guzel bı haber cnm ben kacırmısım hadı hayırlı olsun...katreınur un yardımı oldus galıba ne guzel en buyuk kk demek geldı ıcımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…