2012 kasım bebekleri büyüyor..

Funda cok guzel bı haber cnm ben kacırmısım hadı hayırlı olsun...katreınur un yardımı oldus galıba ne guzel en buyuk kk demek geldı ıcımden
sağol cnm darısı bizim kuzuların başına

evet cnm kareinurun yardımı oldu
onun eşi ıspartalı ya ona sorduk
aslında benim eşim de ıspartalı ama hiçbir akrabasını tanımıyor.o yüzden katrenura sordum

Son düzenleme:
fundacım hayırlı olsun cnm allah utandırmasın..
songülüm şimdilik bi sıkıntı yok cnm bilmiorum..
ay giremedim bi türlü
yoğunlukltan
yasemin çıktı cnm:
yaseminim
çıktı benicim
bugün yoğunluktan pek giremedi zaten ..

kızlar ben kaçıorumöpüorum hepinizi:
görüşürüz kendinize iyi bakınız:
efemmm:
ay bu arada nilin burnu akmamış bugün şükür ay aman nazar deymesin kuzuma..

Songul ablaa ya yani taşınma yerleşme bi yandan is Meryem hic firsatm olmadı. ..benim aramak için ama onlarda aramadi...bir kez bile...ama ben trip yapmiyirm anlayis gosteryorm ama onlar bana trip atinca cnm sıkılıyor tuhaf hissedyorm kendimi

Fundacim cok sevindim canım bi faydamiz olduysa ne mutlu hangisi oldu canım.

Sibelcim sen neden aramalarini bekliyorsun ki beni annemin aradigi cok nadirdir ama ben hergün ararim mutlaka. Kardeslerimin aramasini beklerim ama annemin babamin hic beklemem canim onlar aramasa da sen sık sık ara kopukluk olmasin. Bi de şöyle bisey var canim bazi aileler cok tlfnla gorusmuyor. Mesela esimin ailesiyle benim ailem bu noktada cok farklı. Bi yola ciksak annem on kere arar. Berra hasta olsa günde kac kere arar merak eder duramaz. Ama kv hic aramaz sevmediginden değil berrayi cok sever ama öyle bi alışkanlıklari yok. Ailende olsa bazi huylariyla kabul etmek gerekiyor sanırım canim

Alp e gezmek olsun ozaman heryeri sever aksamlari parka cikiyoruz gonlunce egleniyo kuzum

Cnm o merkezde yeri güzel olan yurt vardı ya işte o

Fundacim hayrlu olsun canim kardesin uni kazanmis insallah bitrmktr nasp olur

Songulum bebis daha iyiyms sevndm diger tahlillerde guzel cikar insllh canim

Nur berra nin atesi dustumu bugun artik cikmaz heralde atesj antbytk etksni gistermstr

Beni kresi kesinlkle uyarin kucuk bi cocugun tek basina disarida isi ne allah korusun yavrularmzi

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar.... nasılsınız bakalım. songülüm çok geçmiş olsun cnm sanırım eeg çekilecek de niye o kadar bekliolar ki onu anlayamadım. funda cnm kardeşine hayırlı olur inş. cnm. güldenim nilimin ilk günü nasıl ge.miş ananeyle. bizde buara çok tv izliyoruz. yaa cnm sıkılıo bu duruma. beni cnm o acıyı çok ii bilirim tatlım bi dahakine yaparsan eldiven takarsın he he tecrübeyle sabit:) inş beğenerek yersin tatlım. nurayım bizde aldık sizin oyuncaklardan kızımın oyuncğaı az dedim dedim dün abarttım sanırım a101 i bastım:) oynuyo kuzum bakalım. çabuk bıkmaz inş. katre cnm nasıl oldu berra. ay aklımda ilk fırsatta senin tarifi deniycem inş. betülüm erdem paşa nasıl devam mı apetizere .şimdilik benden bu kadar kızlar kuzuma 41 fetih niyetlemiştim onu bitircem öğleye kadar inş.

Cnm o merkezde yeri güzel olan yurt vardı ya işte o
Hayirli olur inşallah canim benim

Günaydın kızlar hayirli cumalar herkese.

Yaseminim berra bugun daha iyi olur inşallah. Kuzum pazar gunden beri ateşle mucadele ediyor. Bugün inşallah cikmaz diye ümit ediyorum. Berra gece 9 da uyudu ama cok sık uyandı. Su an hala uyuyor. Ama o kadar cok uyandigi icin benim uykum kacti. Cok yorgun hissediyorum sabah sabah kendimi

Yasemin allah kabul etsin canim. Oyuncaklarinizi da Güle güle kullanın. Sen hangilerinden aldin. puzzle cok hosuma gitti başka a101 lere gidip farkli modelleri kaldiysa alasim var yaa:)

betülüm günaydın cnm:
yaseminim günaydın
nilin günü iyi geçmiş sorunsuz yani ama dediğinm gibi nezaman arasam tv açık o ayrı ne yapıcaz bilmiorum:
katreynurum günaydın cnm
evet ya inş çıkmaz ateşi kuzumun..
bu arada sağol cnm oyuncaklar için babamız almış bizede
özellikle bu ara çok hamur oynadığı için sofrayı istiyodum çok iyi oldu.
babamız nuray teyzemizin söylediği boylardan da almış bide boyama kitabı
bide bugünde pepenin yazı tahtasımı geliyo demiştiniz bime
onu alıcakmısınız
alan olursa yazarsanız sevinirim
bende akşam baktırıcam yiede..
onuda istiorum yazı tahtamız var ama pepeyi çok sevioruz malum..

katreynurum pulse derken hangisini cnm
sayılar olanımı diyosun
ben akşam bakamadım ama eşim sayıları
arabaları bide bişey daha vardı ama onun ne olduğunu unuttum dediğim gibi
benzerini eşim 1 hafta önce hayvanlısını
kırtasiyeden 9 tlye almıştı bu arada ..

Günaydın herkese.....ben hala meseleyi galledebilmis degilim kızlar. .
Katrcm zaten beklemiyorm daha dogrusu aramiyolar diye bozulmuyorm ama bende ev taşıdım yerleşmeye çalışyorm aynzamanda mesaiye devam ediyorm eve gidince aramaya fursatm kalmıyor. .onlar evdeler bisey yapmiyolr.ben arayamafm diye trip atmalarina bozuluyorm artik...kardesm bile trip atiyo yani ben ona elimden geldgince yardm etmeye aramaya çalışyorm arayamayonxada boyle yapıyo. ..bi de dedim ya annm falan bende kalırken ablami falan hergun ikigune bi aryodu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…