- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.761
hayırlı olsun dişleriniz cnmKizlar bu arada arasin 19.duste ciki iki haftada3 dis cikti cok hizli oldu sanki
sağol cnm darısı bizim kuzuların başınaFunda cok guzel bı haber cnm ben kacırmısım hadı hayırlı olsun...katreınur un yardımı oldus galıba ne guzel en buyuk kk demek geldı ıcımden
Canim bir hafta cok huysuzdi sanirim yerini hazirlarken zorlandi cikarken anlamadik aksine cok keyufku bu arahayırlı olsun dişleriniz cnm
zor olmadı mı 3 diş?
Günaydın kizlar
guldencim napiyor nil biraz daha iyi mi bakicinizin yarın mi son du
Katreinur dün senin acili tarifini yaptım eşim çok beğendi ins kavanoz lar sızıntı yapmaz bozulmazlar çok lezzetli oldu teşekkür ederim tarif icin Berra min ateşi düştü mu sen nasıl oldun keyfiniz nasil
yaseminim sen nasılsın bal böceğin nasıl
sibelcim Allah ağız tadilat yemeyi nasip etsin canim
Wavs canim Alp sevdi mi orayı sen iyi olmuşsun yavaş yavaş Yerleştirmeniz
aysegul elif sabah gözünü açınca önce annem sonra atta diyor her sabah böyle dur kızım önce kahvaltı yapalım diyorum sonra atta
biz iyiyiz Kızlar Elif her fırsatta atta diyor bizde atta gidiyoruz
Cnm o merkezde yeri güzel olan yurt vardı ya işte oFundacim cok sevindim canım bi faydamiz olduysa ne mutlu hangisi oldu canım.
Sibelcim sen neden aramalarini bekliyorsun ki beni annemin aradigi cok nadirdir ama ben hergün ararim mutlaka. Kardeslerimin aramasini beklerim ama annemin babamin hic beklemem canim onlar aramasa da sen sık sık ara kopukluk olmasin. Bi de şöyle bisey var canim bazi aileler cok tlfnla gorusmuyor. Mesela esimin ailesiyle benim ailem bu noktada cok farklı. Bi yola ciksak annem on kere arar. Berra hasta olsa günde kac kere arar merak eder duramaz. Ama kv hic aramaz sevmediginden değil berrayi cok sever ama öyle bi alışkanlıklari yok. Ailende olsa bazi huylariyla kabul etmek gerekiyor sanırım canim
Hayirli olur inşallah canim benimCnm o merkezde yeri güzel olan yurt vardı ya işte o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?