2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya ben gittim bişey kalmamıştı bişey alamadan çıktım çok canım sıkıldı

nasılya ne çabuk bitmiş
yanlış bakmadıysam listede yazı tahtasıvar ama pepe yazmıyo betülüm 3 küsürmüş fiyatı..
ay bu insanlar nöbetmi tutuyolar ben anlamıorumki..

gunaydim kizlar guldencim rrcekten nobet tutuyolar gbi bisey
bim evinmizin karsisinda balkondan cuma sabahlari goruyorum kuyruk oluyor adamlar acinca hucummmm:)

Konusamam annemle ya kisin konusmustum cunku cok da aglamistim ama farkeden bisry olmadi.offf neyse az sonra bu daha arycam bakalim

kizlar masal birhafta koyde kaldik herkesi nasil ogrenmis anlatamm
dun resimleri gosterip soruyirdum bu jim falan esimin yengesini sordum ozlee (ozlem) dedi
ttzeyi halayi isimleriyle biliyo zaten tuba haya dio halasina
dedeleri isimleriyle soyluyor bide kp nin inekleri vr telde dede iyle konusrken kp ise hemn mooo dio biliyo sesinden kp oldgunu
artik kisileri isimleriyle net tanimasi cok hosuma gitti cunku senede 2/3kez goruyoruz yani masal cok az gordu daha ama cok iyi biliyor

güldenim a101 de bişi kalmamıştı bime gitmedim ben yazı tahtası diyince ayaklı büyük var ya ondan sandıım ama pepeli değil o senin dediğin bimde tatlım

ayşegülcüm aynen öyle cnmbekliolar
nilde öyle tanıyo mesela 20 gün önce akrdaşlarımla oryona gittik arkadaşın oğluvar adı alp geçen kendimiz gittik alp alp dio oda gelsnmiş
akşamlarıda konuşrken alp alp dio he he he:
sibelcim boşver takılma
bende bizde en çok annemi düşünenim ama benim kıymetim bilnmiyo malesef
ablam bağrıyo sesini yükseltiyo ama ondan iyisi yok ben düşündüğüm için kötüyüm..
insan üzülüyo amöa yapacak bişey yok..
ayrıca o patikleri yerim bennnn:
:):)

ya kızlar telefondan nasıl giriyosunuz kk ya ben bi türlü giremedim eski yüklediğim program çalışmıyor

Guldencm off bilmiyorum aluscam herhalde...esime anlatmiyorm fundanin dedigi gibi yarin o da bisry derse cnm sıkılır..

Patikleri penti den aldim 9tl.hatta 4al 3ode var kv ve kendime patik esime de corap aldik.tavsye ederim güzel:)

günaydın tatlım
sana da hayırlı cumalar
sağol kardeşim için de
hayırdır fetihi niçin niyetlendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…