- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.781
günaydın tatlımkızlar herkese günaydın hayırlı cumalar umarım herkese iyidir....
günaydın cnm sana da hayırlı cumalargünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydın tatlımherkese günaydın kızlar hayırlı cumalar.... nasılsınız bakalım. songülüm çok geçmiş olsun cnm sanırım eeg çekilecek de niye o kadar bekliolar ki onu anlayamadım. funda cnm kardeşine hayırlı olur inş. cnm. güldenim nilimin ilk günü nasıl ge.miş ananeyle. bizde buara çok tv izliyoruz. yaa cnm sıkılıo bu duruma. beni cnm o acıyı çok ii bilirim tatlım bi dahakine yaparsan eldiven takarsın he he tecrübeyle sabit:) inş beğenerek yersin tatlım. nurayım bizde aldık sizin oyuncaklardan kızımın oyuncğaı az dedim dedim dün abarttım sanırım a101 i bastım:) oynuyo kuzum bakalım. çabuk bıkmaz inş. katre cnm nasıl oldu berra. ay aklımda ilk fırsatta senin tarifi deniycem inş. betülüm erdem paşa nasıl devam mı apetizere .şimdilik benden bu kadar kızlar kuzuma 41 fetih niyetlemiştim onu bitircem öğleye kadar inş.
Cnm o program calismiyir ben direk googleden giruyorimya kızlar telefondan nasıl giriyosunuz kk ya ben bi türlü giremedim eski yüklediğim program çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?