- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.801
inşallah cnmHayirli olur inşallah canim benim
Günaydın kızlar hayirli cumalar herkese.
Yaseminim berra bugun daha iyi olur inşallah. Kuzum pazar gunden beri ateşle mucadele ediyor. Bugün inşallah cikmaz diye ümit ediyorum. Berra gece 9 da uyudu ama cok sık uyandı. Su an hala uyuyor. Ama o kadar cok uyandigi icin benim uykum kacti. Cok yorgun hissediyorum sabah sabah kendimi
günaydın tatlımGünaydın herkese.....ben hala meseleyi galledebilmis degilim kızlar. .
Katrcm zaten beklemiyorm daha dogrusu aramiyolar diye bozulmuyorm ama bende ev taşıdım yerleşmeye çalışyorm aynzamanda mesaiye devam ediyorm eve gidince aramaya fursatm kalmıyor. .onlar evdeler bisey yapmiyolr.ben arayamafm diye trip atmalarina bozuluyorm artik...kardesm bile trip atiyo yani ben ona elimden geldgince yardm etmeye aramaya çalışyorm arayamayonxada boyle yapıyo. ..bi de dedim ya annm falan bende kalırken ablami falan hergun ikigune bi aryodu yani...
Canik fonksiyonlarin normale donmesi icin iki hafta gecmeluymis yanlis sonuc verirmisherkese günaydın kızlar hayırlı cumalar.... nasılsınız bakalım. songülüm çok geçmiş olsun cnm sanırım eeg çekilecek de niye o kadar bekliolar ki onu anlayamadım. funda cnm kardeşine hayırlı olur inş. cnm. güldenim nilimin ilk günü nasıl ge.miş ananeyle. bizde buara çok tv izliyoruz. yaa cnm sıkılıo bu duruma. beni cnm o acıyı çok ii bilirim tatlım bi dahakine yaparsan eldiven takarsın he he tecrübeyle sabit:) inş beğenerek yersin tatlım. nurayım bizde aldık sizin oyuncaklardan kızımın oyuncğaı az dedim dedim dün abarttım sanırım a101 i bastım:) oynuyo kuzum bakalım. çabuk bıkmaz inş. katre cnm nasıl oldu berra. ay aklımda ilk fırsatta senin tarifi deniycem inş. betülüm erdem paşa nasıl devam mı apetizere .şimdilik benden bu kadar kızlar kuzuma 41 fetih niyetlemiştim onu bitircem öğleye kadar inş.
Canim carsambadada aunilari 5 tl bir ia cikisi bakarsinya ben gittim bişey kalmamıştı bişey alamadan çıktım çok canım sıkıldı
Ay cok seker bende bakim pentuye
Canim uzme kendini yapilarimi boyle acabaKonusamam annemle ya kisin konusmustum cunku cok da aglamistim ama farkeden bisry olmadi.offf neyse az sonra bu daha arycam bakalim
songülüm katrenin dediği gibi bazı insanlar biraz daha rahat olabilio. benim eşimin ailesi de bu konuda rahattır. yola çıkarız bizimkiler kırk kez arar gidince mutlaka haber ver derler. ama onlarda tık yok. geçen gece babam ve kp birlikte samsundan döndüler. biz babamı sayısız aramışız. kp i arayan yok. eşim sabah dedi ki babamı da aramadık indi mi inmedi mi diye uyuyp kalmışız akşam dedi ha ha . bizde herkes ayaktaydı babam gelene kadar.Canim uzme kendini yapilarimi boyle acaba
Ama boyle bur zamanda anne aramali hatta yanina kardesin annen gelmeli kolaymi ev tasimam
evet işte trip atmaları ilginç cnm. mesela bizim kv nin aklına bile gelmez aramadın sormadın gibi çünkü yapılarında yok rahatlar. arar zaten bişey olsa modu:) ama cnm sen aileni tanıyorsundur sonuçta,acaba bi kırgınlık filan mı oldu ki araya soğukluk girdi. bende şahsen anneminde ablamaında aramasını beklemem. ararım gerekirse anında tatlı sert takılırım aman siz aramayın bende sizi bi daha aramıycam filan derim:)sende böyle tatlı tatlı takılsan belki işe yararYani yasemin yapi biyle ise trip atmasinlar degil mi ama agrima gidiyo cidden
ay güldenim bende bende gitsem belki anlarlar kıymetimi diyorum hatta geçen anneme de söyledimoyyy sibel nediyeyim cnm
pöfff uzak olursun dert yakın olursun dert ay benim bi uzağa gidesimvarki sorma aslında..
oyyy sibel nediyeyim cnm
pöfff uzak olursun dert yakın olursun dert ay benim bi uzağa gidesimvarki sorma aslında..
İYİYİM tatlım sen nasılsın?günaydın songülüm fundamm:
nasılsınız?
ay güldenim bende bende gitsem belki anlarlar kıymetimi diyorum hatta geçen anneme de söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?