2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah cnm
sana da günaydın tatlım
hayırlı cumalar,
berra da inşallah bir an önce iyileşir

günaydın tatlım
valla yapacağın tek şey onlarla açık ve kararlı bir şekilde konuşmak
sen ne kadar ezilirsen insanlar daha çok eziyor
seen kararlı olursan onlar da hatasını anlarlar

Canik fonksiyonlarin normale donmesi icin iki hafta gecmeluymis yanlis sonuc verirmis
Nette de ole yaziyor dr da ole soylemjs

sibel güle güle giysin minnoş patiklerini

kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar

funda cnm kabızşığının şifa bulması için okudum tatlım rabbim şifa versin inş.
songül inş sonuçlar güzel çıkar tatlım. ben hemen mi çekilio bilmiorum neden çekilmediğini sordum . sağlıklı sonuç çıksın inş.
güldenim 2 tane yapboz aldım taşıtlar ve hayvanlar. diğerleri kalmamıştı. oyun hamuru tahtası aldım. silinebilir pastel boya aldım. boya kitabi aldım. kalemlik aldım boyalar için. bi de eski çevirmeli telefonlardan vardı onlardan aldım cnm. ama rakamları da bulsam ii olacaktı kaçırdık.

sibelcim patikler çok şirinmiiş tatlım. normal hani örme patikler olur ya onlar gibi mi yoksa altı ev ayakkabısı gibi mi. bi gidesim geldi de pentiye:)

Biliyorum guldencm o yizden ses etmiyorum zaten. .....amann sıkıldım ya gerçekten pofff.gorumcemde ayni aramayinca surat yapıyo gerçi degisrn bisry yok aramiyotm yine de be biliuim bendr mi var sıkıntı acaba:)

Canim uzme kendini yapilarimi boyle acaba
Ama boyle bur zamanda anne aramali hatta yanina kardesin annen gelmeli kolaymi ev tasimam
songülüm katrenin dediği gibi bazı insanlar biraz daha rahat olabilio. benim eşimin ailesi de bu konuda rahattır. yola çıkarız bizimkiler kırk kez arar gidince mutlaka haber ver derler. ama onlarda tık yok. geçen gece babam ve kp birlikte samsundan döndüler. biz babamı sayısız aramışız. kp i arayan yok. eşim sabah dedi ki babamı da aramadık indi mi inmedi mi diye uyuyp kalmışız akşam dedi ha ha . bizde herkes ayaktaydı babam gelene kadar.

Alti ince plastik gibi bişey var. .ev terluklri kadar kalin degil yumusack ven cok befebdm jeske bitane daha slsaydim diyorum

Yani yasemin yapi biyle ise trip atmasinlar degil mi ama agrima gidiyo cidden
evet işte trip atmaları ilginç cnm. mesela bizim kv nin aklına bile gelmez aramadın sormadın gibi çünkü yapılarında yok rahatlar. arar zaten bişey olsa modu:) ama cnm sen aileni tanıyorsundur sonuçta,acaba bi kırgınlık filan mı oldu ki araya soğukluk girdi. bende şahsen anneminde ablamaında aramasını beklemem. ararım gerekirse anında tatlı sert takılırım aman siz aramayın bende sizi bi daha aramıycam filan derim:)sende böyle tatlı tatlı takılsan belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…