- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.821
cnm inşallah geçer bir an öncefunda cnm kabızşığının şifa bulması için okudum tatlım rabbim şifa versin inş.
songül inş sonuçlar güzel çıkar tatlım. ben hemen mi çekilio bilmiorum neden çekilmediğini sordum . sağlıklı sonuç çıksın inş.
güldenim 2 tane yapboz aldım taşıtlar ve hayvanlar. diğerleri kalmamıştı. oyun hamuru tahtası aldım. silinebilir pastel boya aldım. boya kitabi aldım. kalemlik aldım boyalar için. bi de eski çevirmeli telefonlardan vardı onlardan aldım cnm. ama rakamları da bulsam ii olacaktı kaçırdık.
ay ne güzelmişevet işte trip atmaları ilginç cnm. mesela bizim kv nin aklına bile gelmez aramadın sormadın gibi çünkü yapılarında yok rahatlar. arar zaten bişey olsa modu:) ama cnm sen aileni tanıyorsundur sonuçta,acaba bi kırgınlık filan mı oldu ki araya soğukluk girdi. bende şahsen anneminde ablamaında aramasını beklemem. ararım gerekirse anında tatlı sert takılırım aman siz aramayın bende sizi bi daha aramıycam filan derim:)sende böyle tatlı tatlı takılsan belki işe yarar
Ben de geldim guldenim ee napmis dün nil annesiile anlatmanın bakicisini sormuş mukızlar hu hu hu
kimse yokmu u u u u u
Aaa nasol sevdimi kuzuKızlar elifin besigini kaldırdım yer yatağı yaptım besigin olduğu yere bizimki rahat yatamiyor gece bizim yanımıza gelmek istiyor öyle de ben rahat uyuyamiyor um çok deli yatiyor on gün denicem bakalım alisirsa beşiği söküp tamamen kaldiricam
valla kolay gelsin cnm ne deyimKızlar elifin besigini kaldırdım yer yatağı yaptım besigin olduğu yere bizimki rahat yatamiyor gece bizim yanımıza gelmek istiyor öyle de ben rahat uyuyamiyor um çok deli yatiyor on gün denicem bakalım alisirsa beşiği söküp tamamen kaldiricam
canım yarın ikeaya gidicez daha sadece dolabı var :)Ben de geldim guldenim ee napmis dün nil annesiile anlatmanın bakicisini sormuş mu
sibelcim bence de aramalari lazım bende uzaktayim Hergün annem yada babam mutlaka ararlar elif icin arıyorlar gerçi belki arama alışkanlıkları yoktur sen ara hergün iki dak da olsa zaten belli bi zaman sonra alışkanlığa dönüşür
yasemin Allah kabul etsin ins canim bu mübarek günde şifa versin yavruma
Katreinur yazdı ni bugün Berra nin ateşi düşmüş mu nasol olmuş
Betül odanın ne eksiği kaldı bitince resim koysan
Benide gotursene arka koltukta iki cocuklq hic sesimi cikarmqm:)canım yarın ikeaya gidicez daha sadece dolabı var :)
aşkolsun arkadaşım geel senmi fazla gelicenBenide gotursene arka koltukta iki cocuklq hic sesimi cikarmqm:)
Sunnetede goturcen mi:).aşkolsun arkadaşım geel senmi fazla gelicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?