2012 kasım bebekleri büyüyor..

nuraycm firsat buldukca ariyirm ama is ev Meryem derken inan arayamiyormm .simdi de benm canm istemiyo gönülsz konustullari icin

Hayırlı gunler kızlar herkes ıyıdır ınsallah..
bız ablamlara geldık teyzemdeyız sımdı kızların keyfıne dıyecek yok:)
Sabah esım kresı aradı kresten cocuk annesı gelmeden cıkıp gıtmemıs meger, anne almaya gelıyo krese cocuk yanındayken bırıyle konusuyo dalıyomu ne yapıyosa cocuk yanından gıdıyo rahatlıgından bellıydı zaten obur turlu olsa ogretmenlere falan cıkısırdı, yanı tamamen annenın sorumsuzlugundan olmus

songülünm nurayım hoşgeldiniz kızlar
nil iyidi en son bakalım birazdan arıyacam uyanmış olur herhalde:.
ya kızlar bu arada nediyecem size
benim koltuk altımda bi ağrıvar nezamandır havfiftn vardı ama şimdi daha bi coştu çok korkuyorum
dr gidicem haftaya inş..

benicim hoşgeldin ohh negüzel oynasın kızlar:
cnm iyi olmuş öğrenmişsiniz içiniz rahatlamıştır
bu nasıl bi rahatlıkya pes..
ama emin olol onlara hiç bişey olmaz..
töbe töbe..

Olsun beni yarin birakin haftaya alirsiniz:)
ay songülüm ne çok güldüm songülüm

ay allahım ya siinir oluyorum böyle rahat insanlaraa

sakın ihmal etme kuzum korkmada kas ağrısıdır muhtemelen

ayyy bilmiorum betülüm ama çok korkuyorum yalan yok
bide en çok bana bişey olursa nilim için korkuyorum
ayy iyice kafayı yedim benya bu ara buna taktım kızlar..
bana bişey olursa diye çok korkuyorum ama kendim için değil nil için..

o anne olacağımı öğrendiğim ilk günden beri var tatlım hepimizde emin ol

Aman git guldencm ihmale gelmez allah korusun. .

Şöyle Songül abla ben okul bitti hemen evlendm..oysa maddi olarak biraz yardm etmemi istuolardi vende oyle dusunuyodm ama hersey planladığın gibi olamiyo malesef..simdide cok iyi degil durumlari brlki diyorm acaba bu yuzden olabilir mi..pek dile getrmiyolar aslinda ama aklima geluyo açıkçası

Meryem de yerde yatiyo nurayim..cok da seviyo.dosek yoktu gecen babaannesi dosek yaptı ona kullanmadgm koltuk yastiklari vardi onla.gayet mutlu..bizimki yataga sigamiyodu zaten kanepeye yatrdm dusti bende yerde yatryorm artik jeyfi yerindr

valla kolay gelsin cnm ne deyim
ben defne ile uyumaya alıştım
hatta onun kokusunu içime çekerek daha rahat uyuyorum
onu eğer beşiğinde yatırırsam kızıma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor
Elife sarılmayı bırak dokunamazsin bile uyurken. yanımda yatarken sağımdan soluna donsem uyanır ben odun gibi sabit yatıyorum ona diokunmayim uyanmasin diye uyuyamiyor um rahat o yüzde

Guldencim gecmis olsun canim ihmal etme git dr a bende senin gibiim canim annelik sanirim

Nuray elifim rahatina duskun desene yerde yatmaya alisrsa kisin nolcak soguk olur yer

Betul songul bu kimin sunneti bende geleyim olmazmi hele benim hic sesim cikmaz

Sibel bence her ailede geride kalan bi cocuk oluyo sende onlardansn benim gibi kac kardessin canim sen
Daha oncede konusmustuk bu konuyu okul bitncr hemn evlendm demstn Yardim bekliyolardr belki senden sende etsen birazcik olmazmi bide esin ailesine yardim ediyosa bunada bozulmus olabilirler yada kv nin sizde kalmasina mi bozuluyolar acaba aklima bunlar geliyo canim hep basindan beri boyleyse bosver takma sen univrstdyken nasldi ariyolrmydi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…