- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.841
sünnet haftaya kuzumSunnetede goturcen mi:).
Bu arada bizimde pazar iki sunnet varmis hic sevmiyorim ya yazin sicakta
Olsun beni yarin birakin haftaya alirsiniz:)sünnet haftaya kuzum
Yani kusum benimde annem hergun siradan arar bizi var birseyler ama cozemedimnuraycm firsat buldukca ariyirm ama is ev Meryem derken inan arayamiyormm .simdi de benm canm istemiyo gönülsz konustullari icin
ay songülüm ne çok güldüm songülümOlsun beni yarin birakin haftaya alirsiniz:)
ay allahım ya siinir oluyorum böyle rahat insanlaraaHayırlı gunler kızlar herkes ıyıdır ınsallah..
bız ablamlara geldık teyzemdeyız sımdı kızların keyfıne dıyecek yok:)
Sabah esım kresı aradı kresten cocuk annesı gelmeden cıkıp gıtmemıs meger, anne almaya gelıyo krese cocuk yanındayken bırıyle konusuyo dalıyomu ne yapıyosa cocuk yanından gıdıyo rahatlıgından bellıydı zaten obur turlu olsa ogretmenlere falan cıkısırdı, yanı tamamen annenın sorumsuzlugundan olmus
sakın ihmal etme kuzum korkmada kas ağrısıdır muhtemelensongülünm nurayım hoşgeldiniz kızlar
nil iyidi en son bakalım birazdan arıyacam uyanmış olur herhalde:.
ya kızlar bu arada nediyecem size
benim koltuk altımda bi ağrıvar nezamandır havfiftn vardı ama şimdi daha bi coştu çok korkuyorum
dr gidicem haftaya inş..
o anne olacağımı öğrendiğim ilk günden beri var tatlım hepimizde emin olayyy bilmiorum betülüm ama çok korkuyorum yalan yok
bide en çok bana bişey olursa nilim için korkuyorum
ayy iyice kafayı yedim benya bu ara buna taktım kızlar..
bana bişey olursa diye çok korkuyorum ama kendim için değil nil için..
Uyandı simdi ilk hazırladığımda hiç kalkmak istemedi ama zaman gösterecek bakalım garipsedi heraldeAaa nasol sevdimi kuzu
Elife sarılmayı bırak dokunamazsin bile uyurken. yanımda yatarken sağımdan soluna donsem uyanır ben odun gibi sabit yatıyorum ona diokunmayim uyanmasin diye uyuyamiyor um rahat o yüzdevalla kolay gelsin cnm ne deyim
ben defne ile uyumaya alıştım
hatta onun kokusunu içime çekerek daha rahat uyuyorum
onu eğer beşiğinde yatırırsam kızıma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor
İnş bizimkide sever de rahat rahat uzun uzun uyurMeryem de yerde yatiyo nurayim..cok da seviyo.dosek yoktu gecen babaannesi dosek yaptı ona kullanmadgm koltuk yastiklari vardi onla.gayet mutlu..bizimki yataga sigamiyodu zaten kanepeye yatrdm dusti bende yerde yatryorm artik jeyfi yerindr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?